085-760 7600 vandaag tot 17:00 Mijn Moneywise
Menu
X
Geen koffie, wél een cookie

Op Moneywise.nl regel je je financiële zaken online. Je krijgt bij ons geen koffie, maar we plaatsen wel cookies.

Maak hieronder een keuze voordat je verder gaat.
Of lees ons cookiebeleid

Home » Banksparen » Gouden handdruk » Ervaringen van klanten

Ervaring stamrechtrekening openen via MoneyWise

Deze ervaringen zijn gedeeld door consumenten die via MoneyWise.nl hun stamrechtrekening hebben geopend.
7,00Anoniemdonderdag 2 juli 2020 14:43
Over onze websiteAlgemene indruk : 7,00Gebruiksgemak : 7,00Vergelijking : 7,00Informatie : 7,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 9,00Deskundigheid medewerkers : 9,00Onze communicatie: 9,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking : heb jullie website niet bekeken, dus de cijfers hierover zijn fictief.
8,00maandag 29 juni 2020 15:37
Over onze websiteAlgemene indruk : 8,00Gebruiksgemak : 8,00Vergelijking : 8,00Informatie : 8,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 8,00Deskundigheid medewerkers : 8,00Onze communicatie: 8,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking :
9,00Anoniemmaandag 29 juni 2020 09:41
Over onze websiteAlgemene indruk : 9,00Gebruiksgemak : 9,00Vergelijking : 9,00Informatie : 9,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 8,00Deskundigheid medewerkers : 9,00Onze communicatie: 9,00Zou u ons aanraden? Nee
Opmerking :
4,25Anoniemzondag 28 juni 2020 22:29
Over onze websiteAlgemene indruk : 8,00Gebruiksgemak : 9,00Vergelijking : 0,00Informatie : 0,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 9,00Deskundigheid medewerkers : 9,00Onze communicatie: 9,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking :
7,00Ron Willemszondag 28 juni 2020 13:36
Over onze websiteAlgemene indruk : 7,00Gebruiksgemak : 7,00Vergelijking : 7,00Informatie : 7,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 7,00Deskundigheid medewerkers : 7,00Onze communicatie: 7,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking : Over het algemeen ben ik redelijk tevreden. Uiteraard hangt dit af van de persoon in kwestie. In mijn geval ben ik zeer goed op de hoogte van mijn financiële situatie. Ik stond perplex dat Nationale Nederlanden €1750 durft te vragen voor zogenaamd advies. Voor mijn gevoel zijn we weer terug naar de mateloze misleiding en oplichting die de financiële sector ons als klanten mee heeft opgezadeld. Ik bedoel hiermee de periode vóór 2009. Banken en financiële instellingen heeft de consument mateloos opgelicht. Wellicht kunt u zich nog herinneren dat banken en financiële instellingen de eed moesten afleggen met de belofte dat klanten beter maar vooral eerlijk werden behandeld. Niets is minder waar. Stilletjes zijn we weer terug naar toen. Bonussen vliegen weer met miljoenen om de oren. Kort en goed. Ik had het wel verwacht! Gelukkig vraagt MoneyWise een redelijk bedrag voor de aanvraag van mijn Nationale Nederlanden banksparen rekening. Zeer opmerkelijk vond ik dat tijdens het gesprek met Nationale Nederlanden ineens MoneyWise op de proppen kwam (!) Nationale Nederlanden verwijst dus naar derden! Hoe komen zij nou aan hun €1750 die ze mij wilden aansmeren. Ik ga hier niet meer over nadenken ;-) De versleutelde upload mogelijkheid is een zeer goed idee. Echter de klant wordt op uw platform niet op de hoogte gebracht dat er meer dan 2 documenten kunnen worden geupload. Op zijn minst kan MoneyWise op de betreffende pagina een notificatie plaatsen dat klanten contact moeten opnemen met MoneyWise voor een extra upload mogelijkheid. Nu heeft u dit beperkt tot 2 uploads. U kunt ook met behulp van een + icoon de klant extra upload mogelijkheden zelf laten creëren. (Uiteraard tot een bepaald maximum). Ik zou zeggen doe er uw voordeel mee. Ik heb meerdere keren naar Nationale Nederlanden moeten bellen. (Redenen zijn u bekend). U zult wellicht begrijpen dat amateuristisch gedrag van de betreffende bank kan een negatieve indruk over MoneyWise achterlaten. ;-) U heeft mij om mijn mening gevraagd. Doe er uw voordeel mee. Rest mij u te bedanken dat ik eindelijk van mijn geldverslindende Stamrecht BV af ben. ;-) Fijn weekend
7,75E. Cudowskavrijdag 26 juni 2020 23:20
Over onze websiteAlgemene indruk : 7,00Gebruiksgemak : 8,00Vergelijking : 8,00Informatie : 8,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 7,00Deskundigheid medewerkers : 8,00Onze communicatie: 8,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking :
8,00Anoniemvrijdag 26 juni 2020 13:34
Over onze websiteAlgemene indruk : 8,00Gebruiksgemak : 8,00Vergelijking : 8,00Informatie : 8,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 8,00Deskundigheid medewerkers : 9,00Onze communicatie: 9,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking :
8,00Anoniemmaandag 22 juni 2020 11:26
Over onze websiteAlgemene indruk : 8,00Gebruiksgemak : 8,00Vergelijking : 8,00Informatie : 8,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 8,00Deskundigheid medewerkers : 9,00Onze communicatie: 9,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking :
9,00B. Kijlstrawoensdag 10 juni 2020 18:50
Over onze websiteAlgemene indruk : 9,00Gebruiksgemak : 9,00Vergelijking : 9,00Informatie : 9,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 9,00Deskundigheid medewerkers : 9,00Onze communicatie: 8,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking :
7,00Anoniemvrijdag 22 mei 2020 21:23
Over onze websiteAlgemene indruk : 7,00Gebruiksgemak : 7,00Vergelijking : 7,00Informatie : 7,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 6,00Deskundigheid medewerkers : 8,00Onze communicatie: 8,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking :
laad meer reviews
logo Moneywise.nl
... bel ons met al je vragen 085-760 7600
volg ons Moneywise.nl op Facebook Moneywise.nl op LinkedIn Moneywise.nl op Twitter Moneywise.nl op Youtube