Home » Banksparen » Gouden handdruk » Ervaringen van klanten

Ervaring stamrechtrekening openen via MoneyWise

Deze ervaringen zijn gedeeld door consumenten die via MoneyWise.nl hun stamrechtrekening hebben geopend.
9,00Maxdonderdag 4 februari 2021 13:33
Over onze websiteAlgemene indruk : 9,00Gebruiksgemak : 9,00Vergelijking : 9,00Informatie : 9,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 9,00Deskundigheid medewerkers : 9,00Onze communicatie: 9,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking : Prachtige en duidelijke vergelijking van verschillende aanbieders, waardoor makkelijk een keuze van beste/ hoogste aanbieder mogelijk is. Bemiddelingskosten zijn zeer acceptabel, omdat geen kosten meer aan de aanbieder hoeven te worden betaald.
8,00Anoniemdinsdag 26 januari 2021 15:34
Over onze websiteAlgemene indruk : 8,00Gebruiksgemak : 8,00Vergelijking : 8,00Informatie : 8,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 8,00Deskundigheid medewerkers : 0,00Onze communicatie: 8,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking :
7,50donderdag 7 januari 2021 13:00
Over onze websiteAlgemene indruk : 7,00Gebruiksgemak : 7,00Vergelijking : 9,00Informatie : 7,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 7,00Deskundigheid medewerkers : 9,00Onze communicatie: 9,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking :
8,25dinsdag 5 januari 2021 20:40
Over onze websiteAlgemene indruk : 8,00Gebruiksgemak : 9,00Vergelijking : 8,00Informatie : 8,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 9,00Deskundigheid medewerkers : 7,00Onze communicatie: 7,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking :
9,00woensdag 16 december 2020 13:46
Over onze websiteAlgemene indruk : 9,00Gebruiksgemak : 9,00Vergelijking : 9,00Informatie : 9,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 9,00Deskundigheid medewerkers : 9,00Onze communicatie: 9,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking : Prima, no nonsense, communicatief in orde, meedenken
8,00G van Remoorteredinsdag 15 december 2020 11:45
Over onze websiteAlgemene indruk : 8,00Gebruiksgemak : 8,00Vergelijking : 8,00Informatie : 8,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 7,00Deskundigheid medewerkers : 7,00Onze communicatie: 7,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking : Toezending identificatiegegevnes voor aangevraagde rekening niet door Aegon ontvangen. Aegon gaf aan dit verzoek wel bij Moneywise te hebben gedaan, maar daar geen reactie op ontvangen te hebben, Na zelf bellen naar Aegon waarom storting op nieuwe rekening uitbleef kreeg ik deze reactie en heb dit alsnog zelf gedaan. Wellicht is een extra check bij Moneywise of geld gestort is aan te bevelen.
8,50Anoniemmaandag 14 december 2020 14:31
Over onze websiteAlgemene indruk : 9,00Gebruiksgemak : 9,00Vergelijking : 7,00Informatie : 9,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 8,00Deskundigheid medewerkers : 9,00Onze communicatie: 9,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking : Prima service en dienstverlening, snel en accuraat.
8,00Anoniemzondag 13 december 2020 20:25
Over onze websiteAlgemene indruk : 8,00Gebruiksgemak : 8,00Vergelijking : 8,00Informatie : 8,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 7,00Deskundigheid medewerkers : 8,00Onze communicatie: 9,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking : Ik begrijp niet wat er met de vraag " De vergelijking " wordt bedoeld
7,50Anoniemzaterdag 12 december 2020 17:46
Over onze websiteAlgemene indruk : 8,00Gebruiksgemak : 7,00Vergelijking : 7,00Informatie : 8,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 7,00Deskundigheid medewerkers : 1,00Onze communicatie: 1,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking : De deskundigheid en comminicatie van de medewerkers op 1 gezet, ik heb geen contact gehad. Alles is via de site afgehandeld.
8,00vrijdag 11 december 2020 12:48
Over onze websiteAlgemene indruk : 8,00Gebruiksgemak : 8,00Vergelijking : 9,00Informatie : 7,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 8,00Deskundigheid medewerkers : 9,00Onze communicatie: 9,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking :
laad meer reviews
Contact
Contact
X
Vragen, of advies nodig?

Heb je een vraag of wil je graag advies? Neem contact met ons op. Onze medewerkers helpen je graag!

Bel ons
Vandaag open tot 17:00
Lijfrente & Pensioen 085-760 7600
Hypotheken 085-760 7610
Verzekeringen 085-760 7600
Mail ons
Je ontvangt reactie binnen 2 werkdagen
Lijfrente & Pensioen info@moneywise.nl
Verzekeringen info@moneywise.nl
App ons
Op werkdagen van 9:00 tot 17:00 online 06-835 45 662
Geen koffie, wél een cookie

Op Moneywise.nl regel je je financiële zaken online. Je krijgt bij ons geen koffie, maar we plaatsen wel cookies.

Maak hieronder een keuze voordat je verder gaat.
Of lees ons cookiebeleid

logo Moneywise.nl
... bel ons met al je vragen 085-760 7600
volg ons Moneywise.nl op Facebook Moneywise.nl op LinkedIn Moneywise.nl op Twitter Moneywise.nl op Youtube