085-760 7600 vandaag tot 17:00 Mijn Moneywise
Menu
X
Geen koffie, wél een cookie

Op Moneywise.nl regel je je financiële zaken online. Je krijgt bij ons geen koffie, maar we plaatsen wel cookies.

Maak hieronder een keuze voordat je verder gaat.
Of lees ons cookiebeleid

Home » Banksparen » Gouden handdruk » Ervaringen van klanten

Ervaring stamrechtrekening openen via MoneyWise

Deze ervaringen zijn gedeeld door consumenten die via MoneyWise.nl hun stamrechtrekening hebben geopend.
8,00woensdag 6 november 2019 22:57
Over onze websiteAlgemene indruk : 8,00Gebruiksgemak : 9,00Vergelijking : 7,00Informatie : 8,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 10,00Deskundigheid medewerkers : 9,00Onze communicatie: 9,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking :
7,00m.stakenburgzondag 3 november 2019 10:45
Over onze websiteAlgemene indruk : 7,00Gebruiksgemak : 7,00Vergelijking : 7,00Informatie : 7,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 5,00Deskundigheid medewerkers : 7,00Onze communicatie: 1,00Zou u ons aanraden? Nee
Opmerking : ik heb geen antwoord gekregen op mijn vraag
9,00Anoniemwoensdag 30 oktober 2019 16:58
Over onze websiteAlgemene indruk : 9,00Gebruiksgemak : 9,00Vergelijking : 9,00Informatie : 9,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 9,00Deskundigheid medewerkers : 9,00Onze communicatie: 9,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking :
7,00Anoniemmaandag 28 oktober 2019 08:07
Over onze websiteAlgemene indruk : 7,00Gebruiksgemak : 7,00Vergelijking : 7,00Informatie : 7,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 5,00Deskundigheid medewerkers : 7,00Onze communicatie: 7,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking :
8,00Anoniemzondag 27 oktober 2019 12:31
Over onze websiteAlgemene indruk : 8,00Gebruiksgemak : 8,00Vergelijking : 8,00Informatie : 8,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 8,00Deskundigheid medewerkers : 8,00Onze communicatie: 9,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking :
9,00Anoniemdonderdag 24 oktober 2019 15:38
Over onze websiteAlgemene indruk : 9,00Gebruiksgemak : 9,00Vergelijking : 9,00Informatie : 9,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 8,00Deskundigheid medewerkers : 9,00Onze communicatie: 9,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking : N.V.T.
9,00henk Van den Puttewoensdag 23 oktober 2019 16:52
Over onze websiteAlgemene indruk : 9,00Gebruiksgemak : 9,00Vergelijking : 9,00Informatie : 9,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 9,00Deskundigheid medewerkers : 9,00Onze communicatie: 9,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking : monywise heeft mij zeer goed geholpen,kan het iedereen aanbevelen,iedereen staat voor je klaar.
7,00J.Wijzenbroekvrijdag 18 oktober 2019 14:12
Over onze websiteAlgemene indruk : 9,00Gebruiksgemak : 9,00Vergelijking : 0,00Informatie : 10,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 9,00Deskundigheid medewerkers : 10,00Onze communicatie: 10,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking : De vergelijking was voor mij niet van toepassing. Ondanks de niet-alledaagse aanvraag werd ik vlot geholpen. Ik ben tevreden over de afhandeling.
10,00kees Vernooijwoensdag 16 oktober 2019 15:47
Over onze websiteAlgemene indruk : 10,00Gebruiksgemak : 10,00Vergelijking : 10,00Informatie : 10,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 8,00Deskundigheid medewerkers : 10,00Onze communicatie: 10,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking : Deskundig, goed bereikbaar; snelle en inhoudelijk begrijpelijk en juist beantwoording van vragen. de verdere verwerking verloopt soepel en correct. Prima dienstverlening ( een voorbeeld hoe het ook kan voor banken en verzekeraars) Complimenten!
8,00Anoniemwoensdag 16 oktober 2019 13:06
Over onze websiteAlgemene indruk : 8,00Gebruiksgemak : 8,00Vergelijking : 8,00Informatie : 8,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 8,00Deskundigheid medewerkers : 9,00Onze communicatie: 10,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking :
laad meer reviews
logo Moneywise.nl
... bel ons met al je vragen 085-760 7600
volg ons Moneywise.nl op Facebook Moneywise.nl op LinkedIn Moneywise.nl op Twitter Moneywise.nl op Youtube