Home » Banksparen » Gouden handdruk » Ervaringen van klanten

Ervaring stamrechtrekening openen via MoneyWise

Deze ervaringen zijn gedeeld door consumenten die via MoneyWise.nl hun stamrechtrekening hebben geopend.
8,75Anoniemwoensdag 25 november 2020 13:07
Over onze websiteAlgemene indruk : 8,00Gebruiksgemak : 9,00Vergelijking : 9,00Informatie : 9,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 9,00Deskundigheid medewerkers : 8,00Onze communicatie: 8,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking : Betrof de aanvraag/opening van een BLG Aanvullend Inkomen Uitkeringsrekening (Gouden Handdruk)via Moneywise voor €165,=. Deze aanvraag is prima verlopen. Zelf moet je dan wel de betaalopdrachten regelen, de benodigde formulieren krijg je aangeleverd, je krijgt instructies wat je moet doen. Als je informatie wilt kun je bellen, medewerkers zijn deskundig, adequaat en to the point. Ik ben zeer tevreden, ik ben wel thuis in de financiële wereld, ik heb regelmatig gebeld om te informeren en controleren of alles goed en vooral ook tijdig verloopt.) ((Je kunt ook Moneywise de betaalopdrachten laten regelen, kost wat extra (€30 per betaalopdracht)- heb je wel wat minder zorgen. Advies: als je niet thuis bent in de financiële wereld laat het dan Moneywise doen.))
9,00zondag 22 november 2020 17:50
Over onze websiteAlgemene indruk : 9,00Gebruiksgemak : 9,00Vergelijking : 9,00Informatie : 9,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 8,00Deskundigheid medewerkers : 9,00Onze communicatie: 9,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking :
6,00Anoniemzondag 22 november 2020 16:37
Over onze websiteAlgemene indruk : 6,00Gebruiksgemak : 6,00Vergelijking : 6,00Informatie : 6,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 6,00Deskundigheid medewerkers : 6,00Onze communicatie: 6,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking :
8,00zaterdag 21 november 2020 15:49
Over onze websiteAlgemene indruk : 8,00Gebruiksgemak : 8,00Vergelijking : 8,00Informatie : 8,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 9,00Deskundigheid medewerkers : 9,00Onze communicatie: 9,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking : De website is duidelijk. De communicatie per email is prima en snel. Heel prettig om zo de meest efficiënte oplossing te vinden. Succes!
7,50T.G.Coens-Meijerhofvrijdag 20 november 2020 15:00
Over onze websiteAlgemene indruk : 7,00Gebruiksgemak : 8,00Vergelijking : 8,00Informatie : 7,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 6,00Deskundigheid medewerkers : 7,00Onze communicatie: 8,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking :
9,50Anoniemdonderdag 19 november 2020 12:29
Over onze websiteAlgemene indruk : 10,00Gebruiksgemak : 10,00Vergelijking : 10,00Informatie : 8,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 8,00Deskundigheid medewerkers : 10,00Onze communicatie: 10,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking :
10,00Jos Kuiperswoensdag 18 november 2020 15:48
Over onze websiteAlgemene indruk : 10,00Gebruiksgemak : 10,00Vergelijking : 10,00Informatie : 10,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 10,00Deskundigheid medewerkers : 10,00Onze communicatie: 10,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking :
8,25Tim Krögerwoensdag 18 november 2020 14:44
Over onze websiteAlgemene indruk : 9,00Gebruiksgemak : 8,00Vergelijking : 8,00Informatie : 8,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 10,00Deskundigheid medewerkers : 9,00Onze communicatie: 9,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking : Ik heb te maken gehad met drie medewerkers van Moneywise. In alle gevallen hebben zij mij uitstekend geholpen met name bij de ideevorming en bij de lastige afronding van de afgenomen producten.
10,00Richard van Berkelwoensdag 18 november 2020 12:12
Over onze websiteAlgemene indruk : 10,00Gebruiksgemak : 10,00Vergelijking : 10,00Informatie : 10,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 10,00Deskundigheid medewerkers : 10,00Onze communicatie: 10,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking : Super goed geholpen! Heb het ook vergeleken met 123lijfrente, maar daar kwam niet zo’n goed advies uit. Bij Moneywise ging dit wel goed en ben ik goed geadviseerd.
8,00Anoniemwoensdag 18 november 2020 12:08
Over onze websiteAlgemene indruk : 8,00Gebruiksgemak : 8,00Vergelijking : 8,00Informatie : 8,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 8,00Deskundigheid medewerkers : 8,00Onze communicatie: 8,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking : Goed en snel
laad meer reviews
Contact
Contact
X
Vragen, of advies nodig?

Heb je een vraag of wil je graag advies? Neem contact met ons op. Onze medewerkers helpen je graag!

Bel ons
Vandaag open tot 17:00
Lijfrente & Pensioen 085-760 7600
Hypotheken 085-760 7610
Verzekeringen 085-760 7600
Mail ons
Je ontvangt reactie binnen 2 werkdagen
Lijfrente & Pensioen info@moneywise.nl
Verzekeringen info@moneywise.nl
App ons
Op werkdagen van 9:00 tot 17:00 online 06-835 45 662
Geen koffie, wél een cookie

Op Moneywise.nl regel je je financiële zaken online. Je krijgt bij ons geen koffie, maar we plaatsen wel cookies.

Maak hieronder een keuze voordat je verder gaat.
Of lees ons cookiebeleid

logo Moneywise.nl
... bel ons met al je vragen 085-760 7600
volg ons Moneywise.nl op Facebook Moneywise.nl op LinkedIn Moneywise.nl op Twitter Moneywise.nl op Youtube