Home » Banksparen » Gouden handdruk » Ervaringen van klanten

Ervaring stamrechtrekening openen via MoneyWise

Deze ervaringen zijn gedeeld door consumenten die via MoneyWise.nl hun stamrechtrekening hebben geopend.
8,75harry mommaandag 19 juli 2021 21:40
Over onze websiteAlgemene indruk : 9,00Gebruiksgemak : 9,00Vergelijking : 9,00Informatie : 8,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 8,00Deskundigheid medewerkers : 9,00Onze communicatie: 9,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking :
10,00Huub kolkmanzaterdag 17 juli 2021 12:03
Over onze websiteAlgemene indruk : 10,00Gebruiksgemak : 10,00Vergelijking : 10,00Informatie : 10,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 10,00Deskundigheid medewerkers : 10,00Onze communicatie: 10,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking :
10,00JP van Dongendinsdag 13 juli 2021 13:02
Over onze websiteAlgemene indruk : 10,00Gebruiksgemak : 10,00Vergelijking : 10,00Informatie : 10,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 10,00Deskundigheid medewerkers : 10,00Onze communicatie: 10,00Zou u ons aanraden? Nee
Opmerking : prima dienstverleninmg en kennis van de medewerkers
8,50Eric Huisertwoensdag 7 juli 2021 12:50
Over onze websiteAlgemene indruk : 8,00Gebruiksgemak : 8,00Vergelijking : 9,00Informatie : 9,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 8,00Deskundigheid medewerkers : 8,00Onze communicatie: 8,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking : Tevreden met de acties en terugkoppeling goede duidelijke informatie op de website
10,00Anoniemvrijdag 18 juni 2021 07:14
Over onze websiteAlgemene indruk : 10,00Gebruiksgemak : 10,00Vergelijking : 10,00Informatie : 10,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 5,00Deskundigheid medewerkers : 10,00Onze communicatie: 10,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking :
8,00Anoniemwoensdag 9 juni 2021 13:29
Over onze websiteAlgemene indruk : 8,00Gebruiksgemak : 8,00Vergelijking : 8,00Informatie : 8,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 7,00Deskundigheid medewerkers : 8,00Onze communicatie: 8,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking :
8,50W. Verhoefvrijdag 4 juni 2021 11:38
Over onze websiteAlgemene indruk : 8,00Gebruiksgemak : 9,00Vergelijking : 9,00Informatie : 8,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 8,00Deskundigheid medewerkers : 8,00Onze communicatie: 9,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking : Jullie geven in het dossier op de website heel overzichtelijk en transparant alle stappen die jullie ondernemen in het proces door. Communicatie is goed en zorgvuldig. Mijn kritiekpunten die ik had hebben jullie naar tevredenheid afgehandeld.
8,00Anoniemwoensdag 19 mei 2021 13:03
Over onze websiteAlgemene indruk : 8,00Gebruiksgemak : 8,00Vergelijking : 8,00Informatie : 8,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 9,00Deskundigheid medewerkers : 9,00Onze communicatie: 10,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking :
9,25woensdag 12 mei 2021 13:27
Over onze websiteAlgemene indruk : 9,00Gebruiksgemak : 9,00Vergelijking : 10,00Informatie : 9,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 9,00Deskundigheid medewerkers : 10,00Onze communicatie: 8,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking :
8,00Anoniemzondag 9 mei 2021 12:18
Over onze websiteAlgemene indruk : 8,00Gebruiksgemak : 8,00Vergelijking : 8,00Informatie : 8,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 8,00Deskundigheid medewerkers : 8,00Onze communicatie: 8,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking :
laad meer reviews
Contact
Contact
X
Vragen, of advies nodig?

Heb je een vraag of wil je graag advies? Neem contact met ons op. Onze medewerkers helpen je graag!

Bel ons
Vandaag open tot 17:00
Lijfrente & Pensioen 085-760 7600
Hypotheken 085-760 7610
Verzekeringen 085-760 7600
Mail ons
Je ontvangt reactie binnen 2 werkdagen
Lijfrente & Pensioen info@moneywise.nl
Verzekeringen info@moneywise.nl
App ons
Op werkdagen van 9:00 tot 17:00 online 06-835 45 662
Geen koffie, wél een cookie

Op Moneywise.nl regel je je financiële zaken online. Je krijgt bij ons geen koffie, maar we plaatsen wel cookies.

Maak hieronder een keuze voordat je verder gaat.
Of lees ons cookiebeleid

logo Moneywise.nl
... bel ons met al je vragen 085-760 7600
volg ons Moneywise.nl op Facebook Moneywise.nl op LinkedIn Moneywise.nl op Twitter Moneywise.nl op Youtube