Menu
X
Home ยป Ervaringen van klanten

Ervaringen van klanten met Moneywise.nl

Klanten over ons

We hebben inmiddels meer dan 10.000 mensen gelukkig gemaakt met onze dienstverlening. Lees hoe klanten onze dienstverlening beoordelen.

8,009-05-1947
prettige en vriendelijkewerkwijze
8,6F.A.M. Kaaij
Actief meegedacht door de medewerker(s), prettig in het kontakt en steeds bereid om iets uit te leggen of toe te lichteb. chapeau!
9,1H. Frinsel
Ik heb twee regelingen voor banksparen (pensioen) via Moneywise geregeld. Er zaten wat (voor mij) ingewikkelde kantjes aan. Ik ben zeer goed door Moneywise geholpen en geadviseerd. Tegelijkertijd gaven ze ook duidelijk aan wat ik zelf kon regelen om niet op extra kosten te komen. Altijd zeer goed te woord gestaan. Alles werd tot het einde toe begeleid. Een verwarrende actie van de verzekeraar deed de medewerker van Moneywise direct tot actie komen. Er werd steeds door Moneywise initiatief genomen. Ik kan niet anders zeggen dan dat de service toppie was. Zeker z'n geld waard!
7,1Anoniem
Via de website kan geen offerte worden aangevraagd indien sprake is van een buitenlands adres. En geen enkele mededeling hierover verschijnt. Ik heb het dus drie keer geprobeerd.

MoneyWise in de media

MoneyWise.nl wordt regelmatig gevraagd uitleg te geven over financiele producten

logo Moneywise.nl
bel ons met al je vragen 085-760 7600
volg ons Moneywise.nl op Facebook Moneywise.nl op Google Plus Moneywise.nl op LinkedIn Moneywise.nl op Twitter Moneywise.nl op Youtube