085-760 7600 vandaag tot 17:00 Mijn Moneywise
Menu
X
Geen koffie, wél een cookie

Op Moneywise.nl regel je je financiële zaken online. Je krijgt bij ons geen koffie, maar we plaatsen wel cookies.

Maak hieronder een keuze voordat je verder gaat.
Of lees ons cookiebeleid

Home » Hypotheek » Ervaringen van klanten

Ervaringen van klanten

Deze ervaringen zijn gedeeld door klanten die hun hypotheek bij Moneywise hebben geregeld.
8,00Nielswoensdag 8 april 2020
Over onze dienstverlening
Geen toelichting
9,00T.J. Sauwendinsdag 7 april 2020
Over onze dienstverlening
De medewerkers van Moneywise pakken het dossier voortvarend aan. Veel kan online, maar daar waar nodig is ook het voeren van een telefoongesprek mogelijk. Mijn dossier was niet echt standaard te noemen. Dat vraagt dan ook meer dan een standaard aanpak. En dat is wat ik gekregen heb, een partij die met je mee denkt, oplossingsgericht te werk gaat, en alles in het werk stelt om tot een goed resultaat te komen. Jeroen en Rosalien, bedankt voor jullie inzet.
10,00DannyHmaandag 6 april 2020
Over onze dienstverlening
Moneywise heeft ons geholpen met het oversluiten van de hypotheek. Al in het eerste kosteloze advies kwamen ze met een oplossing waar we zelf nog niet aan gedacht hadden. De communicatie gaat erg makkelijk via de telefoon, mail en Whatsapp. Ook op onze vragen werd snel gereageerd. De adviseurs zijn enorm vakbekwaam en denken mee. Op zoek naar een goed hypotheek advies tegen een normale prijs, ik denk dat je bij Moneywise goed zit.
8,00Eva van de Pas vrijdag 3 april 2020
Over onze dienstverlening
Ik werd snel geholpen en van uitstekend advies voorzien😊Ze zitten er bovenop, ook als het langer duurt. Dan blijven de adviseurs er achteraan gaan met als resultaat een top hypotheek!
8,00Eva van de Pas vrijdag 3 april 2020
Over onze dienstverlening
Ik werd snel geholpen en van uitstekend advies voorzien😊Ze zitten er bovenop, ook als het langer duurt. Dan blijven de adviseurs er achteraan gaan met als resultaat een top hypotheek!
9,00Jeroendinsdag 31 maart 2020
Over onze dienstverlening
Moneywise heeft veel energie gestoken in het rond krijgen van de hypotheek.
8,00dinsdag 31 maart 2020
Over onze dienstverlening
Geen toelichting
10,00Angela Heijenswoensdag 25 maart 2020
Over onze dienstverlening
Ik kan MoneyWise aanbevelen want je wordt heel goed begeleid, communicatie is heel goed. De informatie die je krijgt wordt duidelijk uitgelegd, ze nemen de tijd voor je ook al is het telefonisch of via mail/app. Goed advies voor de keuze van je hypotheekverstrekker. Echt heel erg tevreden, hoop stress gehad door onvoorziene omstandigheden bij de koop en MoneyWise had altijd top adviezen en konden mij direct gerust stellen dat alles op tijd in orde zou komen.
10,00Sanne donderdag 19 maart 2020
Over onze dienstverlening
Persoonlijk contact, snelle service en goede adviezen. Wij zijn erg blij dat onze hypotheek al binnen 2,5 week rond was. Veel dank Marije!
8,00Anoniemmaandag 16 maart 2020
Over onze dienstverlening
Moneywise weet alles snel af te handelen met een tevreden resultaat
laad meer reviews
logo Moneywise.nl
... bel ons met al je vragen 085-760 7600
volg ons Moneywise.nl op Facebook Moneywise.nl op LinkedIn Moneywise.nl op Twitter Moneywise.nl op Youtube