Ervaringen van klanten

Deze ervaringen zijn gedeeld door klanten die hun hypotheek bij Moneywise hebben geregeld.
10,00JvSwoensdag 19 januari 2022
Over onze dienstverlening
Op een zeer kundige wijze en met volharding is het maximale uit het het oversluiten van mijn hypotheek gehaald. Bij twee andere bedrijven/adviseurs was dit mislukt. Mijn complimenten voor het behaalde resultaat en de prettige samenwerking. Joost
10,00Charleswoensdag 19 januari 2022
Over onze dienstverlening
Uitstekende kennis van zaken, inzicht en inleving van de specifieke situatie. Goede contactuele eigenschappen. Prettige samenwerking.
10,00Helenemaandag 17 januari 2022
Over onze dienstverlening
Altijd door iedereen vriendelijk te woord gestaan. Snel teruggebeld of op andere wijze gereageerd. Goed geadviseerd.
10,00Janmaandag 17 januari 2022
Over onze dienstverlening
Goede voorlichting over de financiële consequenties van de hypotheek. Daarna snel de hypotheek afgehandeld. Goed op de hoogte gehouden van de stappen die gezet worden.
10,00Anitadinsdag 4 januari 2022
Over onze dienstverlening
Ik ben elke keer prettig te woord gestaan. En ik ben elke keer snel geholpen: mijn mails werden gelijk beantwoord en na een vraag via de telefoon werd ik gelijk terug gebeld. Jerry was uit op de goedkoopste en beste hypotheek. Met minder nam hij geen genoegen. In ons geval was er niet gelijk een geschikte hypotheek te vinden, maar hij is geduldig verder gegaan. Met goed resultaat. Wij zijn dus zeer tevreden over Jerry van Leeuwen. Ook het contact met Rosalien Trompetter was prettig en goed. Bedankt!!
10,00 Saskiadinsdag 4 januari 2022
Over onze dienstverlening
De adviseur heeft zich samen met Jessica de Souza ingespannen om de hypotheek voor elkaar te krijgen. De mensen komen toegewijd over en dat is superfijn bij zoiets spannends als een hypotheek.
10,00EUwoensdag 29 december 2021
Over onze dienstverlening
Vakkundig en professioneel, service gericht en meedenkend.
10,00heer Portiermaandag 27 december 2021
Over onze dienstverlening
Fransois heeft ons erg goed geholpen en goed inzichtelijk gemaakt wt het oversluiten van een hypotheek behelst. Hij was zeer geduldig met ons, want ik wilde overzichten hebben van allerlei verschillende scenario's. Hiermee konden we een goede hypotheek vinden die aansloot op onze wensen en mogelijkheden.
10,00Tineke Kaspers dinsdag 14 december 2021
Over onze dienstverlening
Altijd vriendelijk, duidelijk en oplossing zoekend. Zeer goede ervaring!
10,00heer Britsvrijdag 10 december 2021
Over onze dienstverlening
Vriendelijk en goed te woord gestaan. Goed geholpen met vragen die ik had. Afwikkeling hypotheek goed verlopen tot nu toe.
laad meer reviews
Contact
Contact
X
Vragen, of advies nodig?

Heb je een vraag of wil je graag advies? Neem contact met ons op. Onze medewerkers helpen je graag!

Bel ons
Vandaag open tot 17:00
Lijfrente & Pensioen 085-760 7600
Hypotheken 085-760 7610
Verzekeringen 085-760 7600
Mail ons
Je ontvangt reactie binnen 2 werkdagen
Lijfrente & Pensioen info@moneywise.nl
Verzekeringen info@moneywise.nl
App ons
Op werkdagen van 9:00 tot 17:00 online 06-835 45 662
Geen koffie, wél een cookie

Op Moneywise.nl regel je je financiële zaken online. Je krijgt bij ons geen koffie, maar we plaatsen wel cookies.

Maak hieronder een keuze voordat je verder gaat.
Of lees ons cookiebeleid

logo Moneywise.nl
... bel ons met al je vragen 085-760 7610
volg ons Moneywise.nl op Facebook Moneywise.nl op LinkedIn Moneywise.nl op Twitter Moneywise.nl op Youtube