Home » Hypotheek » Ervaringen van klanten

Ervaringen van klanten

Deze ervaringen zijn gedeeld door klanten die hun hypotheek bij Moneywise hebben geregeld.
10,00heer Flappervrijdag 11 juni 2021
Over onze dienstverlening
nam de tijd voor ons over div mogelijk heden. goed uitleg hoe alles werk. ook als we vragen haden naam hij de tijd voor ons
10,00Petra dinsdag 8 juni 2021
Over onze dienstverlening
Vriendelijk, behulpzaam en duidelijke dienstverlening.
10,00heer Hilbrinkdinsdag 1 juni 2021
Over onze dienstverlening
De mensen bij moneywise zijn zeer betrokken bij mijn zaak en reageren zeer snel
10,00Hans Bvrijdag 28 mei 2021
Over onze dienstverlening
Vriendelijk, hulpvaardig, begripvol, geduldig en vooral: terzake kundig en inventief waar het gaat om voor mij de beste deal te realiseren.
10,00heer Spandonderdag 27 mei 2021
Over onze dienstverlening
Moneywise heeft veel moeite moeten doen om gegevens van de over te sluiten hypotheek te achterhalen en gedurende het traject al mijn vragen te beantwoorden. Ook de opzet van mijn Moneywise is overzichtelijk en alle documenten zijn ter inzage. Mede het correct afhandelen van mijn pensioenaanvulling in 2020 heeft bijgedragen aan de score.
10,00Mdonderdag 27 mei 2021
Over onze dienstverlening
Aardig, klantvriendelijk, hele duidelijke uitleg en alles lekker snel geregeld, top!
8,00anoniemwoensdag 26 mei 2021
Over onze dienstverlening
Adviezen zijn goed en snelheid van de te ondernemen stappen is prima
10,00heer Bourgonjedinsdag 25 mei 2021
Over onze dienstverlening
Ik heb een zeer deskundig advies gekregen. Sjappoo!
10,00Khawdinsdag 25 mei 2021
Over onze dienstverlening
Wat in eerste instantie bijna onmogelijk leek door onze situatie heeft jerry en zijn team mogelijk gemaakt. Service is top ! Staan altijd voor je klaar, snel contact. Geweldig!
10,00René donderdag 20 mei 2021
Over onze dienstverlening
Zeer goede ervaring gehad met Moneywise. Oversluiten hypotheek zeer vlot verlopen. Goede adviezen, snelle reacties en adequate informatie. Ben zeer tevreden met de bemiddeling van Moneywise. René
laad meer reviews
Contact
Contact
X
Vragen, of advies nodig?

Heb je een vraag of wil je graag advies? Neem contact met ons op. Onze medewerkers helpen je graag!

Bel ons
Vandaag open tot 17:00
Lijfrente & Pensioen 085-760 7600
Hypotheken 085-760 7610
Verzekeringen 085-760 7600
Mail ons
Je ontvangt reactie binnen 2 werkdagen
Lijfrente & Pensioen info@moneywise.nl
Verzekeringen info@moneywise.nl
App ons
Op werkdagen van 9:00 tot 17:00 online 06-835 45 662
Geen koffie, wél een cookie

Op Moneywise.nl regel je je financiële zaken online. Je krijgt bij ons geen koffie, maar we plaatsen wel cookies.

Maak hieronder een keuze voordat je verder gaat.
Of lees ons cookiebeleid

logo Moneywise.nl
... bel ons met al je vragen 085-760 7610
volg ons Moneywise.nl op Facebook Moneywise.nl op LinkedIn Moneywise.nl op Twitter Moneywise.nl op Youtube