Ervaringen van klanten

Deze ervaringen zijn gedeeld door klanten die hun hypotheek bij Moneywise hebben geregeld.
10,00nettymaandag 13 juni 2022
Over onze dienstverlening
Wie je ook van de medewerkers aan de lijn hebt, MoneyWise geeft snel antwoord met duidelijke uitleg. Vragen die nog openstonden bij een andere adviseur konden zij onmiddellijk beantwoorden. Daarbij kwamen zij met de beste aanbieding en dachten gelijk mee met extra geld voor het isoleren van ons huis. Het up- en downloaden van papieren gaat makkelijk. Wij hadden eerder een goede ervaring bij MoneyWise met het uitbetalen van onze lijfrente polissen. Zij waren toen de enige die ons konden helpen.
10,00Alwindinsdag 7 juni 2022
Over onze dienstverlening
behulpzaam, geduldig, een vraag kon nooit te vaak of teveel gesteld worden.Alwin Niemeijer
10,00Martijnmaandag 30 mei 2022
Over onze dienstverlening
Zeer goed en vakkundig advies snelle reactie bij eventuele vragen
10,00I.donderdag 26 mei 2022
Over onze dienstverlening
Prettig contact, denkt met je mee! je wordt goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen, je vragen worden altijd zo snel mogelijk beantwoord. top service!
8,00heer Oldenburgdonderdag 19 mei 2022
Over onze dienstverlening
Moneywise is goed bereikbaar, medewerkers zijn bereidwillig vragen te beantwoorden en uitleg te geven, de uitleg is niet omslachtig en ingewikkeld maar helder en en to the point
10,00heer Baijensmaandag 16 mei 2022
Over onze dienstverlening
Marije en haar collega Annika weten van wanten en doen wat ze beloven. Ze tonen grote betrokkenheid en zijn voortvarend in de afhandeling van zaken.
10,00THmaandag 9 mei 2022
Over onze dienstverlening
Marije geeft zeer goede informatie en heeft gezorgd voor een snelle afhandeling.
10,00Judith dinsdag 3 mei 2022
Over onze dienstverlening
Marije is geduldig, wil haar klanten echt goed helpen en heeft een helder antwoord op alle vragen. Ze neemt de tijd voor je en denkt met je mee. Prettige ervaring!
10,00heer Scholtemaandag 2 mei 2022
Over onze dienstverlening
Goede, duidelijke opzetten. Denkt in oplossingen en mogelijkheden. Erg plezierig contact gehad, top!
10,00Agnesmaandag 2 mei 2022
Over onze dienstverlening
Prettige benadering en kennis van zaken. Goede adviezen, ondanks zeer drukke tijd. Jerry, maar ook de collega's in Harderwijk nemen alle tijd voor je.
laad meer reviews
Contact
Contact
X
Vragen, of advies nodig?

Heb je een vraag of wil je graag advies? Neem contact met ons op. Onze medewerkers helpen je graag!

Bel ons
Vandaag open tot 17:00
Lijfrente & Pensioen 085-760 7600
Hypotheken 085-760 7610
Verzekeringen 085-760 7600
Mail ons
Je ontvangt reactie binnen 2 werkdagen
Lijfrente & Pensioen info@moneywise.nl
Verzekeringen info@moneywise.nl
App ons
Op werkdagen van 9:00 tot 17:00 online 06-835 45 662
Geen koffie, wél een cookie

Op Moneywise.nl regel je je financiële zaken online. Je krijgt bij ons geen koffie, maar we plaatsen wel cookies.

Maak hieronder een keuze voordat je verder gaat.
Of lees ons cookiebeleid

logo Moneywise.nl
... bel ons met al je vragen 085-760 7610
volg ons Moneywise.nl op Facebook Moneywise.nl op LinkedIn Moneywise.nl op Twitter Moneywise.nl op Youtube