Menu
X
Geen koffie, wél een cookie

Op Moneywise.nl regel je je financiële zaken online. Je krijgt bij ons geen koffie, maar we plaatsen wel cookies.

Maak hieronder een keuze voordat je verder gaat.
Of lees ons cookiebeleid


Home » Hypotheek » Ervaringen van klanten

Ervaringen van klanten

Deze ervaringen zijn gedeeld door klanten die hun hypotheek bij Moneywise hebben geregeld.
9,00Eric Jan Luschendonderdag 11 oktober 2018
Over onze dienstverlening
Geen toelichting
10,00robdonderdag 11 oktober 2018
Over onze dienstverlening
solide
10,00Jessedonderdag 11 oktober 2018
Over onze dienstverlening
Enorm klantvriendelijk! Welke vraag ik ook had, waar het ook over ging: Moneywise was altijd professioneel, vriendelijk, behulpzaam en hebben goede kennis van zaken. Een enorme persoonlijke en fijne dienstverlening waar ik oprecht van heb genoten!
10,00Geurtdinsdag 2 oktober 2018
Over onze dienstverlening
Super geholpen door Annika en Kim. Gezellige meiden en ze zoeken alles voor je uit (zelfs als het niet direct met de financiering te maken heeft!). Ik ben er heel tevreden over en wil ze bedanken voor alle hulp!! :-)
10,00F.P.dinsdag 2 oktober 2018
Over onze dienstverlening
Zelf heb ik geen contact gehad, maar verliep het contact via mijn partner. Voor zover ik heb gehoord en ervaren is dit uitstekend verlopen. Er werd veel meegedacht met ons en er was zeer regelmatig contact. We hebben echt het gevoel (gehad) dat onze contactpersonen Annika en Roos ons actief hielpen en ons voorzagen van alle benodigde informatie, berekeningen, etc. We raden Moneywise zeker aan bij anderen. Ontzettend bedankt voor alle hulp, tips en adviezen!!
9,00Jan Bastemeijerzaterdag 29 september 2018
Over onze dienstverlening
Ik kan Moneywise van harte aanbevelen. De lijnen zijn kort en je krijgt in alle gevallen snel antwoord. De medewerksters (in mijn geval Marije en Anika) zijn goed op de hoogte van je dossier en vullen elkaar goed aan. Ze denken goed met je mee. Als de één afwezig is, is het voor de ander geen enkel probleem om de zaak even "over te nemen". Kortom: je krijgt bij Moneywise waar voor je geld! en na afronding van de aanvraag nog een heerlijke fles wijn.
10,00anoniemvrijdag 21 september 2018
Over onze dienstverlening
Geen toelichting
10,00anoniemvrijdag 21 september 2018
Over onze dienstverlening
Geen toelichting
7,00Jiskewoensdag 19 september 2018
Over onze dienstverlening
Stap-voor-stap informatie is goed, duidelijk wat er verwacht wordt vanuit verkopend makelaar, aan documenten en qua afspraken. Echter, nadat er ‘op de knop was gedrukt’ om de hypotheekgegevens op te sturen was er aanzienlijk minder tijd en informatie voor ons. Dat terwijl wij nog wel wat vragen hadden over de binnenkomende documenten en de inhoud daarvan. Het voelde alsof de buit binnen was voor jullie (dienst geleverd, vanaf dat moment is zeker dat jullie betaald worden) en er vanaf daar nog maar weinig tijd aan klanten mag worden besteed. Daar is nog wel winst te behalen.
9,00gerdmaandag 10 september 2018
Over onze dienstverlening
Alvorens bij Moneywise uit te komen advies ingewonnen bij aantal financieel adviseurs. Kreeg sterk het gevoel dat er voor mij werd gedacht ipv meegedacht. Bij Moneywise ging dat anders, er werd echt geluisterd naar onze wensen en voorstellen. Je hoeft niet naar een adviseur toe of deze thuis te ontvangen, maar dat neemt niet weg dat ze uitstekend op de hoogte zijn van jouw dossier. Wanneer jouw vaste contactpersoon er niet is, wordt het dossier ongevraagd opgepakt door een collega. Dat houdt de vaart er goed in, en het gaf ons veel vertrouwen dat iedereen op kantoor van de ins en outs van onze aanvraag op de hoogte was. Ook kun je alle ingescande documenten inzien op een beveiligde site zodat je zelf ook precies op de hoogte bent van de voortgang. Telefoontjes, emails en apps worden altijd binnen een paar uur beantwoord.
laad meer reviews
logo Moneywise.nl
bel ons met al je vragen 085-760 7600
volg ons Moneywise.nl op Facebook Moneywise.nl op Google Plus Moneywise.nl op LinkedIn Moneywise.nl op Twitter Moneywise.nl op Youtube