085-760 7600 vandaag tot 17:00 ...
Menu
X
Geen koffie, wél een cookie

Op Moneywise.nl regel je je financiële zaken online. Je krijgt bij ons geen koffie, maar we plaatsen wel cookies.

Maak hieronder een keuze voordat je verder gaat.
Of lees ons cookiebeleid


Home » Hypotheek » Ervaringen van klanten

Ervaringen van klanten

Deze ervaringen zijn gedeeld door klanten die hun hypotheek bij Moneywise hebben geregeld.
10,00hazenbergdonderdag 13 december 2018
Over onze dienstverlening
Ik kan Moneywise aanbevelen omdat het advies zoveel voordeel oplevert en zoveel kosten bespaart, vooral op langer termijn.
9,00anoniemdinsdag 4 december 2018
Over onze dienstverlening
Snel contact, goed advies ook voor starters. Alles online en snel geregeld, maar telefonisch ook altijd bereikbaar. Op e-mail altijd snel antwoord.
8,00anoniemdonderdag 29 november 2018
Over onze dienstverlening
Prettige samenwerking. Zoeken alle mogelijkheden uit en leveren dat ook snel aan. Houden de klant ook goed op de hoogte van alle ontwikkelingen. Ben echt zeer tevreden hoe het hele proces is verlopen en zal Moneywise zeker aanbevelen.
10,00Frank Reuverwoensdag 28 november 2018
Over onze dienstverlening
Een goede gerichte persoonlijke aanpak
10,00Kimmaandag 26 november 2018
Over onze dienstverlening
Helder advies, veel kennis, schakelen snel en gebruiksvriendelijk online systeem voor documenten.
9,00SE Koperdinsdag 20 november 2018
Over onze dienstverlening
Geen toelichting
10,00Samuël Hagens vrijdag 16 november 2018
Over onze dienstverlening
Helder en duidelijk advies en voorlichting. Ook fijn dat er vaak terugkoppeling komt over de gang van zaken en het verloop.
9,00anoniemmaandag 12 november 2018
Over onze dienstverlening
Goede communicatie en snelle reactie i.v.m. aanleveren benodigde documenten. Er wordt goed met je meegedacht, kortom "chapeau".
10,00Lucy Wegmanmaandag 12 november 2018
Over onze dienstverlening
Ik kan Moneywise bij iedereen aanbevelen omdat er zeer deskundige mensen werken die in de wirwar en onrustige tijd van het kopen van een (ander) huis heel veel zorgen van je wegnemen. Mijn zus had dit adviesbureau aangeraden omdat zij het een jaar geleden ook in de arm genomen had. Tot haar verwondering was de hypotheek zo geregeld. Onze ervaring is dat er mensen werken die weten waar ze het over hebben, die je veel zorg uit handen nemen en die ook nog eens de hypotheek zeer snel voor je geregeld hebben. Daarnaast zijn het allemaal buitengewoon leuke mensen waar je mee te maken hebt. Je mag altijd contact met ze opnemen en voor je gevoel is niets ze teveel. Ik heb al tegen een heleboel mensen geroepen, dat wanneer ze een ander huis willen hebben, ze met deze firma contact op moeten nemen. Wat een verademing (wij zijn maar leken en de wirwar in hypotheekland is zeer groot). Dus wil je het snel, vriendelijk en deskundig geregeld hebben: aarzel dan niet.
10,00Matsdinsdag 6 november 2018
Over onze dienstverlening
De hulp is zeer goed en het advies wat je krijgt is eerlijk. Ik werd goed op de hoogte gehouden met de status van de hypotheek en alle documenten waren erg makkelijk aan te leveren!
laad meer reviews
logo Moneywise.nl
bel ons met al je vragen 085-760 7600
volg ons Moneywise.nl op Facebook Moneywise.nl op Google Plus Moneywise.nl op LinkedIn Moneywise.nl op Twitter Moneywise.nl op Youtube