085-760 7600 vandaag tot 17:00 Mijn Moneywise
Menu
X
Geen koffie, wél een cookie

Op Moneywise.nl regel je je financiële zaken online. Je krijgt bij ons geen koffie, maar we plaatsen wel cookies.

Maak hieronder een keuze voordat je verder gaat.
Of lees ons cookiebeleid

Home » Hypotheek » Ervaringen van klanten

Ervaringen van klanten

Deze ervaringen zijn gedeeld door klanten die hun hypotheek bij Moneywise hebben geregeld.
10,00Sandra van der Waerden - van den Oudenvrijdag 19 april 2019
Over onze dienstverlening
Ik heb vanaf het eerste moment het vertrouwen van jullie gekregen dat het wel goed kwam. Het eerste contact met Marije was erg fijn, ze reageerde snel op al mijn vragen op opmerkingen. Zei wat ze deed en deed het ook, het rapport over onze financiering kwam heel snel en was erg prettig leesbaar en helder. Onze hypotheek was met 2 hybride arbeidconstructies (zzp en midlance) een lastige voor veel adviseurs, maar jullie ervaring bewees het tegendeel.
8,00anoniemmaandag 15 april 2019
Over onze dienstverlening
Ik kan Moneywise aanbevelen omdat het advies duidelijk is en er goed geluisterd wordt naar de klant. Verder is de afwikkeling vlot.
8,00Sis vrijdag 12 april 2019
Over onze dienstverlening
Zeer goede service en erg klantgericht. Denken met je mee en staan voor je klaar.
10,00Marijsedonderdag 11 april 2019
Over onze dienstverlening
Wat een ontzettend goede service geven jullie. Jullie denken mee en denken echt mee met de klant. Volgende keer kom ik weer bij jullie.
5,00anoniemwoensdag 10 april 2019
Over onze dienstverlening
Geen toelichting
8,00Koen Jaskimaandag 1 april 2019
Over onze dienstverlening
Wij hebben onze hypotheek via onze adviseur laten verlopen. Hierdoor geen rechtstreeks contact met Moneywise. Echter vernam ik via onze adviseur dat de ervaring met Moneywise altijd positief is. Ook zag ik dat er snel en adequaat op vragen werd gereageerd.
7,00zondag 31 maart 2019
Over onze dienstverlening
Geen toelichting
10,00Anoniemvrijdag 29 maart 2019
Over onze dienstverlening
Ik kan Moneywise aan bevelen omdat de mensen super aardig zijn en reuze goed met je mee proberen te denken om tot een oplossing te komen. Je voelt je geen nummer maar wordt als mens behandeld. Ben super tevreden. Zal het zeker doorgeven aan kennissen en familie.
9,00Jan Lodewijkdonderdag 28 maart 2019
Over onze dienstverlening
de bemiddeling voor de aanvraag van de overbruggingshypotheek liep gesmeerd.
10,00Heidawoensdag 27 maart 2019
Over onze dienstverlening
Heerlijk om online alles te kunnen regelen. Telefonisch contact opnemen was ook altijd mogelijk, dat moet soms ook wel om te overleggen. Het meeste contact verliep via een vast contactpersoon, maar bij afwezigheid zijn de collega’s ook goed op de hoogte
laad meer reviews
logo Moneywise.nl
... bel ons met al je vragen 085-760 7600
volg ons Moneywise.nl op Facebook Moneywise.nl op Google Plus Moneywise.nl op LinkedIn Moneywise.nl op Twitter Moneywise.nl op Youtube