085-760 7600 vandaag tot 17:00 Mijn Moneywise
Menu
X
Geen koffie, wél een cookie

Op Moneywise.nl regel je je financiële zaken online. Je krijgt bij ons geen koffie, maar we plaatsen wel cookies.

Maak hieronder een keuze voordat je verder gaat.
Of lees ons cookiebeleid

Home » Hypotheek » Ervaringen van klanten

Ervaringen van klanten

Deze ervaringen zijn gedeeld door klanten die hun hypotheek bij Moneywise hebben geregeld.
10,00Remcovrijdag 14 juni 2019
Over onze dienstverlening
Duidelijk, attent en volgens afspraak. Jullie echt mee hoe je geld kunt besparen op je hypotheek.
10,00Anoniemwoensdag 5 juni 2019
Over onze dienstverlening
Geen toelichting
10,00Leo en Anitadinsdag 4 juni 2019
Over onze dienstverlening
We zijn enorm goed geholpen door Marije en alle andere medewerkers. Snel, vasthoudend bij de onderhandeling met de bank en alles perfect geregeld. Goed advies gekregen. Het “Mijn Moneywise” systeem werkt perfect!
10,00Judithmaandag 3 juni 2019
Over onze dienstverlening
Ik raad iedereen de dienstverlening van Moneywise aan: - Kundige en vriendelijke medewerkers - Ideaal dat je op ieder moment contact kunt hebben, zelfs in de avond een afspraak gehad - Overzichtelijke persoonlijke portal - Je wordt goed 'achter je broek aangezeten' als je te lang wacht met documenten aanleveren
10,00Chestermaandag 3 juni 2019
Over onze dienstverlening
Ze werken goed en je kan elke vraag die je hebt stellen en een antwoord binnen 30m verwachten. Vlotte en goede service
7,00Juliavrijdag 31 mei 2019
Over onze dienstverlening
Snelle en duidelijke service
9,00Rondinsdag 28 mei 2019
Over onze dienstverlening
Zeer goed en vakkundig geholpen bij het adviseren en afsluiten van onze hypotheek. Super kundige, relaxte en vooral behulpzame aardige medewerkers. Zeker aan te bevelen. Scheelt je een hoop geld voor misschien wel een beter advies. Lekker vanuit huis, onbeperkt mogelijkheden tot vragenstellen en alles digitaal.
10,00Arnolddinsdag 28 mei 2019
Over onze dienstverlening
Zeer prettig geholpen door Jerry van Leeuwen! Zal Moneywise zeker aanbevelen bij vrienden en familie!
10,00Anoniemzondag 26 mei 2019
Over onze dienstverlening
Digitaal alle papieren kunnen uploaden, en prettig telefonisch contact met de medewerkers als het moest. Alles vanuit huis regelen dus, maar wel met prettig persoonlijk contact.
10,00Nourdinedonderdag 23 mei 2019
Over onze dienstverlening
Geen toelichting
laad meer reviews
logo Moneywise.nl
... bel ons met al je vragen 085-760 7600
volg ons Moneywise.nl op Facebook Moneywise.nl op Google Plus Moneywise.nl op LinkedIn Moneywise.nl op Twitter Moneywise.nl op Youtube