085-760 7600 vandaag tot 17:00 Mijn Moneywise
Menu
X
Geen koffie, wél een cookie

Op Moneywise.nl regel je je financiële zaken online. Je krijgt bij ons geen koffie, maar we plaatsen wel cookies.

Maak hieronder een keuze voordat je verder gaat.
Of lees ons cookiebeleid

Home » Hypotheek » Ervaringen van klanten

Ervaringen van klanten

Deze ervaringen zijn gedeeld door klanten die hun hypotheek bij Moneywise hebben geregeld.
10,00anoniemdinsdag 7 januari 2020
Over onze dienstverlening
MoneyWise neemt de tijd om alle mogelijkheden te uit te zoeken en te bespreken. Daarnaast kennis van zaken en nemen je van a tot z bij de hand.
10,00anoniemdinsdag 7 januari 2020
Over onze dienstverlening
MoneyWise neemt de tijd om alle mogelijkheden te uit te zoeken en te bespreken. Daarnaast kennis van zaken en nemen je van a tot z bij de hand.
10,00dinsdag 7 januari 2020
Over onze dienstverlening
Klantgericht,oplossingsgericht, goede adviezen en professioneel. Snel .
5,00corry steffandinsdag 7 januari 2020
Over onze dienstverlening
Bij moneywise moet je vooral zelf meedenken zal dit niet een 2e keer bij jullie doen
8,00Boervrijdag 3 januari 2020
Over onze dienstverlening
Prima advies en goed geholpen door deskundige medewerkster
10,00Ineke Duursemadonderdag 2 januari 2020
Over onze dienstverlening
Prima hoor. Groeten aan de dames. Mocht zich nog iets voordoen qua bank en/of lening, kom ik zeker weer raad vragen.
8,00Mischadonderdag 26 december 2019
Over onze dienstverlening
De medewerkers van Moneywise zijn zeer servicegericht, je kunt ze altijd bellen met vragen en ze nemen je stapje voor stapje aan de hand bij het regelen van de hypotheek die het beste bij je past. Met veel geduld en kundigheid.
8,00maandag 23 december 2019
Over onze dienstverlening
goede info en service
9,00Jorick Kolijnvrijdag 20 december 2019
Over onze dienstverlening
Goede service, snel contact, verstand van zaken.
10,00maandag 16 december 2019
Over onze dienstverlening
na dat allen documenten door ons zijn aangeleverd kregen we binnen een paar dagen al akkoord voor onze hypotheek.
laad meer reviews
logo Moneywise.nl
... bel ons met al je vragen 085-760 7600
volg ons Moneywise.nl op Facebook Moneywise.nl op LinkedIn Moneywise.nl op Twitter Moneywise.nl op Youtube