085-760 7600 vandaag tot 17:00 Mijn Moneywise
Menu
X
Geen koffie, wél een cookie

Op Moneywise.nl regel je je financiële zaken online. Je krijgt bij ons geen koffie, maar we plaatsen wel cookies.

Maak hieronder een keuze voordat je verder gaat.
Of lees ons cookiebeleid

Home » Hypotheek » Ervaringen van klanten

Ervaringen van klanten

Deze ervaringen zijn gedeeld door klanten die hun hypotheek bij Moneywise hebben geregeld.
9,00Dick Habermehlzondag 20 oktober 2019
Over onze dienstverlening
Ze zijn zeer deskundig, geven nuttige nuttige tips, zijn goed bereikbaar, toegankelijk en servicegericht.
9,00Hermandonderdag 10 oktober 2019
Over onze dienstverlening
Accurate dienstverlening
9,00Khallat Kaderdinsdag 1 oktober 2019
Over onze dienstverlening
Duidelijke dienstverlening, duidelijke afspraken en uitstekend resultaat en snel!!
9,00Khallat Kaderdinsdag 1 oktober 2019
Over onze dienstverlening
Duidelijke dienstverlening, duidelijke afspraken en uitstekend resultaat en snel!!
9,00Joke ter Harmselwoensdag 25 september 2019
Over onze dienstverlening
Snel, adequaat, goede adviezen, en reuze vriendelijk
9,00Ruudvrijdag 20 september 2019
Over onze dienstverlening
Met een paar hobbeltjes (door derden) de aanvraag doorlopen maar door Monewise op een vrolijke manier opgepakt en verwerkt tot een prachtig resultaat.
8,00Loekwoensdag 18 september 2019
Over onze dienstverlening
Aanbevelen omdat ze snel, duidelijk en overzichtelijk werken. Ook de communicatie is erg fijn en ze denken met je mee op een persoonlijke manier
8,00zaterdag 31 augustus 2019
Over onze dienstverlening
Geen toelichting
8,00Roelvrijdag 30 augustus 2019
Over onze dienstverlening
Zeer goede en vooral snelle behandeling
10,00Rob Hoogendoornwoensdag 28 augustus 2019
Over onze dienstverlening
Vakkundigheid, servicegerichtheid en vasthoudendheid. De manier van documenten aanleveren via mijn moneywise werkt uitstekend.
laad meer reviews
logo Moneywise.nl
... bel ons met al je vragen 085-760 7600
volg ons Moneywise.nl op Facebook Moneywise.nl op LinkedIn Moneywise.nl op Twitter Moneywise.nl op Youtube