Home » Hypotheek » Ervaringen van klanten

Ervaringen van klanten

Deze ervaringen zijn gedeeld door klanten die hun hypotheek bij Moneywise hebben geregeld.
10,00FRvrijdag 4 september 2020
Over onze dienstverlening
Fijn online systeem om documenten op te laden. Kennis van zaken bij het gehele team. Goede begeleiding. Zeker niet het gevoel gekregen dat ik maar één van de (vele) klanten ben.
10,00Fam. Smitdonderdag 3 september 2020
Over onze dienstverlening
Marije is deskundig, adequaat, denkt mee en denkt in oplossingen. Afspraken worden nagekomen en je bent bij Moneywise nooit een nummer. Ik raad hen dan ook van harte aan. Zij kunnen een droom concreet maken. Bedankt Marije, Annika en Rosalien.
10,00Martijnwoensdag 26 augustus 2020
Over onze dienstverlening
Goed advies duidelijke taal en alles geregeld tot de puntjes.
10,00dhr Partimanwoensdag 26 augustus 2020
Over onze dienstverlening
Prima advisering en afhandeling van hele traject.
10,00Patrickdinsdag 25 augustus 2020
Over onze dienstverlening
Goed advies en snelle afhandeling van hypotheek aanvraag.
10,00Mevr. Koolmaandag 17 augustus 2020
Over onze dienstverlening
De hypotheekaanvraag via Moneywise verliep erg goed. Alles ging lekker vlot en Jeroen wist precies uit te leggen wat de beste samenstelling in mijn situatie. Hij weet waar hij het over heeft en kan heel makkelijk overbrengen hoe het werkt in "hypotheekland". Ik raad moneywise aan aan iedereen die graag snel en begrijpelijk zijn/haar hypotheek wil regelen!
10,00Carlazondag 16 augustus 2020
Over onze dienstverlening
Marije is (klant)vriendelijk, deskundig, enthousiast en snel. Een geweldige adviseur om mee samen te werken.
10,00Edzdinsdag 4 augustus 2020
Over onze dienstverlening
Goed en snel geholpen aan een hypotheek door hele prettige en vriendelijke adviseurs.
10,00heer Schijff maandag 3 augustus 2020
Over onze dienstverlening
Snel en goed geregeld. Een intakegesprek en verder geen omkijken naar. Prima
8,00Sjoerdmaandag 3 augustus 2020
Over onze dienstverlening
Door goede contacten met geldverstrekkers de juist geselecteerd voor onze aanvraag hypotheek
laad meer reviews
Contact
Menu
X
Contact
X
Vragen, of advies nodig?

Heb je een vraag of wil je graag advies? Neem contact met ons op. Onze medewerkers helpen je graag!

Bel ons
Vandaag open tot 17:00
Lijfrente & Pensioen 085-760 7600
Hypotheken 085-760 7610
Verzekeringen 085-760 7600
Mail ons
Je ontvangt reactie binnen 2 werkdagen
Lijfrente & Pensioen info@moneywise.nl
Verzekeringen info@moneywise.nl
App ons
Op werkdagen van 9:00 tot 17:00 online 06-835 45 662
Geen koffie, wél een cookie

Op Moneywise.nl regel je je financiële zaken online. Je krijgt bij ons geen koffie, maar we plaatsen wel cookies.

Maak hieronder een keuze voordat je verder gaat.
Of lees ons cookiebeleid

logo Moneywise.nl
... bel ons met al je vragen 085-760 7600
volg ons Moneywise.nl op Facebook Moneywise.nl op LinkedIn Moneywise.nl op Twitter Moneywise.nl op Youtube