085-760 7600 vandaag tot 17:00 Mijn Moneywise
Menu
X
Geen koffie, wél een cookie

Op Moneywise.nl regel je je financiële zaken online. Je krijgt bij ons geen koffie, maar we plaatsen wel cookies.

Maak hieronder een keuze voordat je verder gaat.
Of lees ons cookiebeleid

Home » Hypotheek » Ervaringen van klanten

Ervaringen van klanten

Deze ervaringen zijn gedeeld door klanten die hun hypotheek bij Moneywise hebben geregeld.
10,00sylvia zaterdag 11 juli 2020
Over onze dienstverlening
alle lof voor Marije, Annika en Rosalien, voor hun eindeloos geduld en hulp. Ook deze keer weer helemaal geweldig
10,00Sylvia van Luijnvrijdag 10 juli 2020
Over onze dienstverlening
Ik beveel Moneywise aan vanwege Marije, Annika en Rosalie, die mij voor de 2e keer fantastisch hebben geholpen met alles. Aantal jaar geleden met oversluiten van hypotheek en afkoop woekerpolissen, en nu met de aanschaf van mijn appartement. Helemaal lieve dames!!!!!
10,00Larackerwoensdag 8 juli 2020
Over onze dienstverlening
helder en duidelijk in uitleg. lange gesprekken gehad. vriendelijk, enthousiast, goed naar alle mogelijkheden gekeken.
10,00Wouterdinsdag 7 juli 2020
Over onze dienstverlening
Zeer duidelijk en snel geadviseerd en geholpen. Meerdere hypotheek verstrekkers aangevraagd om een goed vergelijk te krijgen.
10,00Anoniemdinsdag 7 juli 2020
Over onze dienstverlening
Buitengewoon goede en prettige dienstverlening. Dat komt door het geduld en de lange adem. Naast het goede netwerk van hypotheekverstrekkers en de uiteindelijk hypotheek. Heel erg blij mee.
10,00Josiendinsdag 30 juni 2020
Over onze dienstverlening
Wat een fantastische begeleiding! Geen moeite is hen teveel, ze hebben er alles aan gedaan om, ondanks het corona-tijdperk, tóch een hypotheek voor me te regelen. Ze loodsten me het hele traject door die ik als zelfstandige moest doorlopen. Ik heb de mensen van Moneywise ervaren als zeer deskundig, behulpzaam, vlot, helder, en heel betrouwbaar! Dank!
9,00Pietwoensdag 1 juli 2020
Over onze dienstverlening
Alles naar afspraak geregeld is
10,00Mariozondag 21 juni 2020
Over onze dienstverlening
Dankzij marije heb ik een huis gekocht. Zonder haar hulp en deskundigheid had het waarschijnlijk weken geduurd Chapeau dikke dikke pluim
10,00Sjoerddinsdag 16 juni 2020
Over onze dienstverlening
Wederom prettig persoonlijk contact en samenwerking met de deskundigen van Moneywise. Denken mee, gaan uitdagingen aan en zijn pro-actief.
10,00Anoniemmaandag 15 juni 2020
Over onze dienstverlening
Rosalien heeft ons geholpen om alles te regelen met het omzetten van de hypotheek! Goed begeleid in het hele traject!
laad meer reviews
logo Moneywise.nl
... bel ons met al je vragen 085-760 7600
volg ons Moneywise.nl op Facebook Moneywise.nl op LinkedIn Moneywise.nl op Twitter Moneywise.nl op Youtube