Ervaringen van klanten

Deze ervaringen zijn gedeeld door klanten die hun hypotheek bij Moneywise hebben geregeld.
10,00Corinedonderdag 12 januari 2023
Over onze dienstverlening
Altijd bereikbaar, altijd een luisterend oor, altijd vriendelijk. Jerry gaf goed advies, dacht met mij mee. Heel klantvriendelijk. Gewoon geweldig! Ik zal Jerry/Moneywise zeker aanbevelen bij familie en vrienden.
10,00Nielszaterdag 24 december 2022
Over onze dienstverlening
Dhr. Van Leeuwen geeft op deskundige wijze advies en neemt de tijd om zich goed te verdiepen in de vraag. Ook komt hij vriendelijk en zeer betrouwbaar over. Het advies wat op maar en ik heb er veel aan gehad. Ik zou deze adviseur aan een ieder adviseren.
10,00Renéwoensdag 30 november 2022
Over onze dienstverlening
Vriendelijk kundig en tid om vragen te beantwoorden.
10,00Koenmaandag 28 november 2022
Over onze dienstverlening
Zeer goed geholpen door Jerry en het team van Moneywise. Je wordt tijdens het proces voortdurend op de hoogte gehouden. Als je zelf mailt of belt met een vraag dan wordt daar altijd heel snel op gereageerd. Ook het online portaal werkt makkelijk en is overzichtelijk. Jerry heeft goed met ons mee gedacht en komt met diverse opties/ oplossingen die je mee kunt nemen bij de beslissing welke hypotheek je wilt gaan afsluiten. Zeer goede ervaring!
8,00Nicomaandag 28 november 2022
Over onze dienstverlening
er werd meegedacht over mijn situatie en mijn wensen voor de toekomst
10,00M. van Heedonderdag 24 november 2022
Over onze dienstverlening
Uitstekende dienstverlening.....professioneel, heldere taal, to the point en prima tempo! Moneywise regelt het van A tot Z en dat geeft ´peace of mind´ voor mij als klant. Ik kan iedereen Moneywise aanbevelen.
9,00anoniemdonderdag 17 november 2022
Over onze dienstverlening
Ik kan Moneywise aanbevelen i.v.m. goede kennis van zaken
10,00Hans Bmaandag 14 november 2022
Over onze dienstverlening
Zeer goed geïnformeerd door Jeroen Wolfsen over de mogelijkheden van mijn woning. Dankzij Moneywise kunnen we onze woning verduurzamen en zo kosten van gas en licht verlagen. Echte aanrader!
10,00Jimvrijdag 11 november 2022
Over onze dienstverlening
Kundig, snelle antwoorden, altijd meedenken en een vlotte dienstverlening en hypotheek.
8,00annemarie en trudiedinsdag 8 november 2022
Over onze dienstverlening
Jerry en zijn collega's hebben ons in het gehele proces vanaf mei 2022 steeds met alle zorg en aandacht begeleid en geadviseerd. En alles mee afgehandeld. Wij zijn zeer tevreden hierover. We zijn correct, vriendelijk en hartelijk behandeld.
laad meer reviews
Contact
Contact
X
Vragen, of advies nodig?

Heb je een vraag of wil je graag advies? Neem contact met ons op. Onze medewerkers helpen je graag!

Bel ons
Vandaag open tot 17:00
Lijfrente & Pensioen 085-760 7600
Hypotheken 085-760 7610
Verzekeringen 085-760 7600
Mail ons
Je ontvangt reactie binnen 2 werkdagen
Lijfrente & Pensioen info@moneywise.nl
Verzekeringen info@moneywise.nl
App ons
Op werkdagen van 9:00 tot 17:00 online 06-835 45 662
Geen koffie, wél een cookie

Op Moneywise.nl regel je je financiële zaken online. Je krijgt bij ons geen koffie, maar we plaatsen wel cookies.

Maak hieronder een keuze voordat je verder gaat.
Of lees ons cookiebeleid

logo Moneywise.nl
... bel ons met al je vragen 085-760 7610
volg ons Moneywise.nl op Facebook Moneywise.nl op LinkedIn Moneywise.nl op Twitter Moneywise.nl op Youtube