085-760 7600 vandaag tot 17:00 Mijn Moneywise
Menu
X
Geen koffie, wél een cookie

Op Moneywise.nl regel je je financiële zaken online. Je krijgt bij ons geen koffie, maar we plaatsen wel cookies.

Maak hieronder een keuze voordat je verder gaat.
Of lees ons cookiebeleid

Home » Hypotheek » Ervaringen van klanten

Ervaringen van klanten

Deze ervaringen zijn gedeeld door klanten die hun hypotheek bij Moneywise hebben geregeld.
9,00woensdag 4 december 2019
Over onze dienstverlening
Top
9,00anoniemmaandag 2 december 2019
Over onze dienstverlening
Zeer klantgericht
10,00Surayavrijdag 29 november 2019
Over onze dienstverlening
Perfect geregeld en heel snel
8,00Xxxmaandag 25 november 2019
Over onze dienstverlening
Ik begrijp de vraag niet.”Algemene indruk van de bank” Jullie zij toch geen bank? Ik dus maar Moneywise beoordeeld.
10,00Marcel de Vries vrijdag 22 november 2019
Over onze dienstverlening
Als iemand aan mij zou vragen waar hij of zij goed advies en bemiddeling kan krijgen voor een hypotheek dan zal ik ten alle tijde Moneywise adviseren. Wat een fantastische service. Je wordt zo goed en vriendelijk geholpen. Ze doen er alles aan om het beste voor je te regelen. Hypotheek regelen? ALTIJD Moneywise!
9,00G.J. Bakkerdonderdag 14 november 2019
Over onze dienstverlening
Wij kunnen moneywise van harte aanbevelen! ze luisteren erg goed naar je vraag en wensen, bieden ruimte om verschillende mogelijkheden telefonisch te bespreken. ze geven uitgebreid adviezen, waar je rustig over na kunt denken maar zijn altijd telefonisch bereikbaar voor nader informatie of verduidelijking.Op geen enkel moment werd ons iets opgedrongen. samengevat: een hele prettige, persoonlijke benadering. De prijs voor hun diensten waren alleszins redelijk.
10,00Liekedinsdag 12 november 2019
Over onze dienstverlening
Voor de tweede keer in twee jaar tijd ben ik naar Moneywise gegaan voor een hypotheekherziening en voor de tweede keer ben ik echt fantastisch geholpen. Marije Wijshake-Hellemons heeft niet alleen alles heel snel geregeld en goede adviezen gegeven, maar er ook nog achteraan gezeten dat mijn bank - die wel een heel bijzondere regel had voor het opzeggen van de bestaande hypotheek - meewerkte aan een tijdige passeerdatum bij de notaris waardoor het risico van hogere boeterente vermeden werd. Door haar snelle en doeltreffende ingrijpen kon ik opgelucht adem halen. Ik kan Moneywise van harte aanbevelen. Hun werkwijze is ongeëvenaard.
10,00MOMdinsdag 12 november 2019
Over onze dienstverlening
Kennis van zaken, meedenken, toegankelijk, altijd bereikbaar, geven goed uitleg, vlotte afhandeling. Wij zijn er blij mee, met dank aan Jerry van Leeuwen.
10,00Harold dinsdag 12 november 2019
Over onze dienstverlening
Wij zijn super tevreden over de ondersteuning en de service bij de financiering van ons nieuwe huis. In het begin dacht ik dat ik alles zelf kon afsluiten en ben ik vanwege hun gebruiksvriendelijke mobiele applicatie bij Moneywise uitgekomen. Gezien onze situatie ging dat echter niet en werd Marije onze adviseur en aanspreekpunt. De service, snelheid en niet lullen maar poetsen mentaliteit heeft ervoor gezorgd dat de financiering op tijd en goed is geregeld. We zijn zeer tevreden, niet alleen over Marije maar ook de andere medewerkers die ik heb gesproken, en kunnen Moneywise van harte aanbevelen.
10,00Jan Duynvrijdag 1 november 2019
Over onze dienstverlening
Moneywise krijgt van mij in alle opzichten een triple-status, waaronder: Triple A: Adequaat, Aandachtvol en Attent; Triple B: Betrokken, Bekwaam en Behulpzaam; Triple C: Concurrerend, Correct en Coöperatief; Triple D: Deskundig, Doelmatig en Duidelijk; Triple E: Empathisch, Enthousiast en Effectief.
laad meer reviews
logo Moneywise.nl
... bel ons met al je vragen 085-760 7600
volg ons Moneywise.nl op Facebook Moneywise.nl op LinkedIn Moneywise.nl op Twitter Moneywise.nl op Youtube