085-760 7600 vandaag tot 17:00 Mijn Moneywise
Menu
X
Geen koffie, wél een cookie

Op Moneywise.nl regel je je financiële zaken online. Je krijgt bij ons geen koffie, maar we plaatsen wel cookies.

Maak hieronder een keuze voordat je verder gaat.
Of lees ons cookiebeleid

Home » Hypotheek » Ervaringen van klanten

Ervaringen van klanten

Deze ervaringen zijn gedeeld door klanten die hun hypotheek bij Moneywise hebben geregeld.
9,00Marco en Susan Smit vrijdag 16 augustus 2019
Over onze dienstverlening
De persoonlijke benadering, professionele medewerkster(s) met kennis en kunde en de snelle afhandeling.
10,00Becky van hoek donderdag 8 augustus 2019
Over onze dienstverlening
Wij prima geholpen zijn en het snel geregeld was
8,00m.b.h.warnaarwoensdag 7 augustus 2019
Over onze dienstverlening
snelle en goede service..
6,00Luc van Galendinsdag 30 juli 2019
Over onze dienstverlening
Het toegankelijk en laagdrempelig is.
8,00Roelvrijdag 26 juli 2019
Over onze dienstverlening
Geen toelichting
10,00Streefvrijdag 26 juli 2019
Over onze dienstverlening
Ik doe dit al regelmatig!
9,00Karin Dittrichdonderdag 25 juli 2019
Over onze dienstverlening
Zeer goede begeleiding, zowel per mail als per telefoon. Er wordt goed in de gaten gehouden of alle benodigde documenten zijn ingeleverd. Er wordt altijd snel op een e-mail gereageerd. We hebben gekozen voor een hypotheekaanvraag zonder advies, maar kregen op iedere vraag uitgebreid en duidelijk antwoord.
10,00Koos Heitkönigdinsdag 23 juli 2019
Over onze dienstverlening
Ik kan Moneywise aanbevelen omdat ze snel en accuraat werken. Een prima digitale omgeving hebben voor al je documenten, goed bereikbaar zijn en bovenal goed meedenken met de wensen van de klant. Dat alles voor een erg concurrerende prijs. Vrijdag 12 juli 2019 heb ik Moneywise gebeld en maandag 29 juli 2019 zit ik bij de notaris. Kan het sneller? Kortom ik beveel ze van harte aan!
10,00C.W. Gijtenbeekmaandag 22 juli 2019
Over onze dienstverlening
Het contact was prettig en zakelijk. Er werden alternatieven aangedragen die uiteindelijk passend waren bij onze situatie. Top!
8,00zaterdag 20 juli 2019
Over onze dienstverlening
Geen toelichting
laad meer reviews
logo Moneywise.nl
... bel ons met al je vragen 085-760 7600
volg ons Moneywise.nl op Facebook Moneywise.nl op LinkedIn Moneywise.nl op Twitter Moneywise.nl op Youtube