085-760 7600 vandaag tot 17:00 Mijn Moneywise
Menu
X
Geen koffie, wél een cookie

Op Moneywise.nl regel je je financiële zaken online. Je krijgt bij ons geen koffie, maar we plaatsen wel cookies.

Maak hieronder een keuze voordat je verder gaat.
Of lees ons cookiebeleid

Home » Hypotheek » Ervaringen van klanten

Ervaringen van klanten

Deze ervaringen zijn gedeeld door klanten die hun hypotheek bij Moneywise hebben geregeld.
10,00Pieter en Sibylla Sliedrechtvrijdag 15 februari 2019
Over onze dienstverlening
Wij zijn voor het oversluiten van onze hypotheek bij Moneywise terecht gekomen. Wij zijn zeer tevreden over de manier waarop de medewerkers van Moneywise ons hebben geholpen. Zij zijn in staat om droge/lastige materie heel makkelijk uit te leggen. Daarnaast was het contact heel laagdrempelig en prettig. En belangrijker nog is het goede resultaat. Wij raden Moneywise dan ook van harte aan.
10,00Justine van Zoestvrijdag 15 februari 2019
Over onze dienstverlening
Hallo Team van Moneywise, Dank jullie wel voor deze ongelofelijke fijne en goede service, begeleiding en betrokkenheid. We zijn ontzettend tevreden en hopen zeker in de toekomst nog vaker met jullie in zee te gaan.
9,00Piet van Duindonderdag 14 februari 2019
Over onze dienstverlening
De procedure voor het oversluiten van onze hypoheek via Moneywise ver[iep heel soepel, met een zeer prettige en deskundige begeleiding van uw medewerker.
10,00Hans53vrijdag 8 februari 2019
Over onze dienstverlening
Moneywise is zeker aan te bevelen omdat zij volledig onafhankelijk zijn, tot het uiterste gaan om voor jou de beste deal te bereiken. De Moneywise-adviseur die mij hielp was erg vriendelijk en behulpzaam, makkelijk in de omgang en je kon er heel snel mee schakelen. Ik had als leek niet het gevoel dat ik domme vragen stelde, ik voelde me volstrekt vrij om de zeggen en vragen wat ik wilde. Zeker als je niet bekend bent met die materie, vind ik dat belangrijk!
9,00anoniemvrijdag 8 februari 2019
Over onze dienstverlening
Wij zijn erg tevreden over Moneywise omdat we erg goed en vriendelijk zijn geholpen.Ook al hadden we heel veel vragen, niets was ze te gek. Zonder problemen werd een nieuwe vraag uitgezocht en beantwoord. En altijd snel een reactie terug.
9,00Peter van Leeuwen dinsdag 5 februari 2019
Over onze dienstverlening
Ik beveel moneywise aan omdat zij het probleem wat ik had met m'n hypotheek beter oplossen dan ik voor mogelijk hield op een manier die mij inzicht geven hoe het zit .Mijn situatie is hierdoor aanmerkelijk verbeterd.
8,00Yanfongdinsdag 5 februari 2019
Over onze dienstverlening
In het voortraject bij het uploaden van documenten op Mijn Moneywise gaat niet altijd goed - wanneer er een document wordt geupload in Mijn Moneywise, wordt er zonder enige uitleg een document afgekeurd, als dit volgens Moneywise niet goed is. Zo moest ik zelf zoeken op internet hoe het wel correct aangeleverd moest worden. - Bij een afkeur ontvang ik geen bericht in mijn email. Zo moest ik elke keer in Mijn Moneywise kijken of iets is afgekeurd. Nadat alle documenten zijn aangeleverd ben ik heel tevreden over de dienstverlening. Dagelijks contact, vervolgstappen werden goed uitgelegd over de mail en telefonisch. Zo was de hypotheek binnen een week geregeld.
10,00vrijdag 1 februari 2019
Over onze dienstverlening
De service is uitstekend. Goede en professionele begeleiding van de adviseur. mymoneywise werkt ook erg prettig bij het uploaden van documenten.
8,00P.J. van Mil van Mierlodonderdag 31 januari 2019
Over onze dienstverlening
Ik kan moneywise aanbevelen, omdat de begeleiding op een vriendelijke, en duidelijke manier aanwezig bleek. Waardoor het aan mij een vertrouwd gevoel gaf m.b.t deze moeilijke beslissing. Mijn hartelijke dank daarvoor. Kreeg zojuist een leuke verrassing toegezonden in de vorm van een fles wijn. Zeer Attent. En bijna gelijktijdig een belangstellend telefoontje van Rosalien, m.b.t.de gisteren afgesloten hypotheek. Heb dit alles op prijs gesteld. Met vriendelijke groet. P.J. van Mil van Mierlo.
10,00Jellemaandag 28 januari 2019
Over onze dienstverlening
Het contact met de mensen van Moneywise ging altijd heel gemakkelijk. Ze zijn super vriendelijk en nemen echt de tijd voor alle vragen die wij hadden over onze hypotheek. Ze geven goed advies over wat het beste is in onze situatie en denken echt met je mee.
laad meer reviews
logo Moneywise.nl
... bel ons met al je vragen 085-760 7600
volg ons Moneywise.nl op Facebook Moneywise.nl op Google Plus Moneywise.nl op LinkedIn Moneywise.nl op Twitter Moneywise.nl op Youtube