Home » Hypotheek » Ervaringen van klanten

Ervaringen van klanten

Deze ervaringen zijn gedeeld door klanten die hun hypotheek bij Moneywise hebben geregeld.
10,00Robvrijdag 6 november 2020
Over onze dienstverlening
Het was geen standaard situatie. Als ondernemer in coronatijd moest er echt buiten alle gebaande paden getreden worden om een hypotheek te regelen (wat overigens wel verantwoord was in mijn financiele situatie). Hij heeft dit gedaan, en het leek nog met plezier ook! Fantastisch werk en ik zou hen zeker aanraden aan anderen.
10,00Fam D.vrijdag 6 november 2020
Over onze dienstverlening
Moneywise zag wel mogelijkheden waar anderen dit niet zagen. Zeer goed en snel geholpen. Altijd direct bereikbaar. We zijn zeer tevreden.
10,00Heer L.R.vrijdag 30 oktober 2020
Over onze dienstverlening
Adviseren en reageren snel en efficiënt en dat voor een zeer concurrerende prijs; gewoon heel goed!
10,00Bemzaterdag 24 oktober 2020
Over onze dienstverlening
De adviseur heeft ons zeer kundig geadviseerd, door zijn proactieve inzet hebben we een product kunnen afnemen dat voor ons zeer voordelig uitpakt. Tijdens het proces heeft hij ons goed van de ontwikkelingen op de hoogte gehouden, hij reageerde snel op vragen. Bij zijn ontwerp heeft hij heel goed rekening gehouden met onze wensen.
10,00Marcelwoensdag 21 oktober 2020
Over onze dienstverlening
Wij zijn zeer goed geholpen in onze zoektocht naar een hypotheek door onze hypotheekadviseur van Moneywise. Snel, vakkundig en geduldig heeft hij ons geholpen. Wij hebben nu een hypotheek die past bij onze wensen. Inclusief een lagere rente omdat onze adviseur zo scherp was en de uiteindelijke aanvraag een dag later in te dienen waardoor de renteverlaging die de volgende dag werd doorgevoerd ook voor ons van toepassing was. Ik zou Moneywise zeker aanraden in de zoektocht naar een hypotheek.
10,00Tomdonderdag 8 oktober 2020
Over onze dienstverlening
Uitvoerig, Duidelijk, Adequaat ...zijn enkele van mijn zeer positieve ervaringen met dit bedrijf en met name deze medewerker.
9,00Johan van der Steenzaterdag 10 oktober 2020
Over onze dienstverlening
Ik kan Moneywise aanbevelen omdat ze(o.a. Jerry van Leeuwen) de maximale hypotheeksom eruit hebben gehaald bij alle geldverstrekkers (execution only) zodat de koop door kon gaan. Top prestatie onder tijdsdruk!!
9,00Andrea Noskemaandag 28 september 2020
Over onze dienstverlening
Snelle hulp en heel behulpzaam, zelfs bij execution only!
10,00Fam de Bruindonderdag 24 september 2020
Over onze dienstverlening
Wij zijn geweldig geholpen door Mareij en de rest van de medewerkers van monywise. Dikke pluim voor jullie
10,00Nick Lewisdinsdag 22 september 2020
Over onze dienstverlening
Ik ben erg tevreden over Moneywise, ze denken graag mee in alle oplossingen. De service is snel en het contact tussen de medewerkers verloopt soepel. Fijn bedrijf.
laad meer reviews
Contact
Contact
X
Vragen, of advies nodig?

Heb je een vraag of wil je graag advies? Neem contact met ons op. Onze medewerkers helpen je graag!

Bel ons
Vandaag open tot 17:00
Lijfrente & Pensioen 085-760 7600
Hypotheken 085-760 7610
Verzekeringen 085-760 7600
Mail ons
Je ontvangt reactie binnen 2 werkdagen
Lijfrente & Pensioen info@moneywise.nl
Verzekeringen info@moneywise.nl
App ons
Op werkdagen van 9:00 tot 17:00 online 06-835 45 662
Geen koffie, wél een cookie

Op Moneywise.nl regel je je financiële zaken online. Je krijgt bij ons geen koffie, maar we plaatsen wel cookies.

Maak hieronder een keuze voordat je verder gaat.
Of lees ons cookiebeleid

logo Moneywise.nl
... bel ons met al je vragen 085-760 7600
volg ons Moneywise.nl op Facebook Moneywise.nl op LinkedIn Moneywise.nl op Twitter Moneywise.nl op Youtube