Home » Hypotheek » Ervaringen van klanten

Ervaringen van klanten

Deze ervaringen zijn gedeeld door klanten die hun hypotheek bij Moneywise hebben geregeld.
10,00heer Van Westenmaandag 15 februari 2021
Over onze dienstverlening
Een geweldige support, uitleg en ondersteuning bij het hele traject. Vol begrip, grote inzet en geduld.
10,00MKmaandag 15 februari 2021
Over onze dienstverlening
Hypotheekadviseur Jerry en zijn collega's waren altijd snel bereikbaar, persoonlijk en deskundig. Het voelde heel persoonlijk.
10,00Fred Veldhuizendinsdag 9 februari 2021
Over onze dienstverlening
Zeer goed gedaan door Jerry, maar ook Jessica verdient een pluim. Snel en vakkundig, zelfs in de avond en weekends werden e-mails beantwoord. Zelf heb ik de ruimte gekregen voor eigen ideeën en voorstellen en dat alles tegen een schappelijk tarief.
10,00Abgarmaandag 1 februari 2021
Over onze dienstverlening
Vriendelijk, snelle antwoord, toegankelijk en duidelijk
8,00Pwoensdag 27 januari 2021
Over onze dienstverlening
Betrokken, geïnteresseerd en heeft ons goed geholpen
10,00Maximedinsdag 19 januari 2021
Over onze dienstverlening
Jerry dacht altijd goed mee, legde alles onvermoeibaar uit zonder haast of hoogdravend woordgebruik. Ook als zzper voelde ik me even goed serieus genomen als iemand met een vast contract en zijn proactieve houding zorgde ervoor dat onze financiering in minder dan een maand rond was!
10,00Paulvrijdag 15 januari 2021
Over onze dienstverlening
Heel plezierig contact, to the point en ook sociaal heel prettig. Alles duidelijk gemaakt en precies kunnen regelen conform onze wensen
10,00Bramdonderdag 14 januari 2021
Over onze dienstverlening
Goede hulp, advisering, bereikbaarheid, communicatie
10,00Baswoensdag 13 januari 2021
Over onze dienstverlening
het gesprek was altijd duidelijk en er werden goede afspraken gemaakt
10,00Henkwoensdag 13 januari 2021
Over onze dienstverlening
Uitstekend snel en correct. Had al eerder tot tevredenheid met deze mensen zaken gedaan.
laad meer reviews
Contact
Contact
X
Vragen, of advies nodig?

Heb je een vraag of wil je graag advies? Neem contact met ons op. Onze medewerkers helpen je graag!

Bel ons
Vandaag open tot 17:00
Lijfrente & Pensioen 085-760 7600
Hypotheken 085-760 7610
Verzekeringen 085-760 7600
Mail ons
Je ontvangt reactie binnen 2 werkdagen
Lijfrente & Pensioen info@moneywise.nl
Verzekeringen info@moneywise.nl
App ons
Op werkdagen van 9:00 tot 17:00 online 06-835 45 662
Geen koffie, wél een cookie

Op Moneywise.nl regel je je financiële zaken online. Je krijgt bij ons geen koffie, maar we plaatsen wel cookies.

Maak hieronder een keuze voordat je verder gaat.
Of lees ons cookiebeleid

logo Moneywise.nl
... bel ons met al je vragen 085-760 7600
volg ons Moneywise.nl op Facebook Moneywise.nl op LinkedIn Moneywise.nl op Twitter Moneywise.nl op Youtube