Home » Overlijdensrisicoverzekering » Ervaringen van klanten

Ervaring overlijdensrisicoverzekering afsluiten via MoneyWise

Deze ervaringen zijn gedeeld door consumenten die via MoneyWise.nl hun overlijdensrisicoverzekering hebben afgesloten.
8,00Anoniemvrijdag 9 oktober 2020 12:10
Over onze websiteAlgemene indruk : 8,00Gebruiksgemak : 8,00Vergelijking : 8,00Informatie : 8,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 8,00Deskundigheid medewerkers : 8,00Onze communicatie: 8,00Zou u ons aanraden? ja
Opmerking :
8,86Gijs Cremersdinsdag 4 augustus 2020 13:07
Over onze websiteAlgemene indruk : 8,00Gebruiksgemak : 9,00Vergelijking : 9,00Informatie : 8,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 8,00Deskundigheid medewerkers : 10,00Onze communicatie: 10,00Zou u ons aanraden? ja
Opmerking : Er tevreden over de prettige communicatie met Jeroen en de rest van de medewerkers. Ondanks dat onze hypotheekaanvraag wat uitdagingen had, alles goed geregeld, duidelijk uitgelegd en op tijd rond gekregen. Dank!
6,57Anoniemvrijdag 10 juli 2020 12:58
Over onze websiteAlgemene indruk : 7,00Gebruiksgemak : 7,00Vergelijking : 7,00Informatie : 7,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 5,00Deskundigheid medewerkers : 7,00Onze communicatie: 6,00Zou u ons aanraden? ja
Opmerking : De kosten voor de dienstverlening staat niet in verhouding. Gelet op de zeer trage beoordelingsprocedure heeft Moneywise tussentijds de cliënt niet geïnformeerd over de voortgang. Eerst na het ondernemen van eigen initiatief is cliënt pas op de hoogte gekomen over de stand van zaken. Dit kan beter.
7,71Anoniemvrijdag 3 juli 2020 12:03
Over onze websiteAlgemene indruk : 8,00Gebruiksgemak : 6,00Vergelijking : 8,00Informatie : 8,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 8,00Deskundigheid medewerkers : 8,00Onze communicatie: 8,00Zou u ons aanraden? ja
Opmerking :
7,86S.Osingavrijdag 12 juni 2020 10:32
Over onze websiteAlgemene indruk : 8,00Gebruiksgemak : 8,00Vergelijking : 8,00Informatie : 8,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 7,00Deskundigheid medewerkers : 8,00Onze communicatie: 8,00Zou u ons aanraden? ja
Opmerking :
7,43Anoniemwoensdag 3 juni 2020 15:24
Over onze websiteAlgemene indruk : 8,00Gebruiksgemak : 8,00Vergelijking : 7,00Informatie : 8,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 6,00Deskundigheid medewerkers : 8,00Onze communicatie: 7,00Zou u ons aanraden? ja
Opmerking :
7,43Anoniemwoensdag 3 juni 2020 15:24
Over onze websiteAlgemene indruk : 8,00Gebruiksgemak : 8,00Vergelijking : 7,00Informatie : 8,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 6,00Deskundigheid medewerkers : 8,00Onze communicatie: 7,00Zou u ons aanraden? ja
Opmerking :
10,00Anoniemwoensdag 3 juni 2020 12:05
Over onze websiteAlgemene indruk : 10,00Gebruiksgemak : 10,00Vergelijking : 10,00Informatie : 10,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 10,00Deskundigheid medewerkers : 10,00Onze communicatie: 10,00Zou u ons aanraden? ja
Opmerking :
3,57H.Schellekensdonderdag 28 mei 2020 16:45
Over onze websiteAlgemene indruk : 5,00Gebruiksgemak : 4,00Vergelijking : 1,00Informatie : 1,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 5,00Deskundigheid medewerkers : 5,00Onze communicatie: 4,00Zou u ons aanraden? nee
Opmerking : Er is veel heen en weer gemaild maar vaak aan foute persoon. Gezondheidsverklaring moest meerdere keren worden ingevuld in diverse versies. Nota ging naar verkeerde persoon. Kortom nogal wat hobbels op de weg . Uiteindelijk lijkt het goed. Mijnmoneywise site inloggen lukt niet. Nieuw wachtwoord aanvragen ook niet!
9,29Niels Fdonderdag 7 mei 2020 15:12
Over onze websiteAlgemene indruk : 9,00Gebruiksgemak : 9,00Vergelijking : 9,00Informatie : 9,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 9,00Deskundigheid medewerkers : 10,00Onze communicatie: 10,00Zou u ons aanraden? ja
Opmerking : Wij hebben zowel onze hypotheek als overlijden risico verzekering via Moneywise overgesloten, De communicatie met Moneywise hebben wij als zeer goed ervaren, daarom hebben we hun ook aangeraden aan enkele van onze vrienden. En ook zij zijn erg te spreken over Moneywise.
laad meer reviews
Contact
Menu
X
Contact
X
Vragen, of advies nodig?

Heb je een vraag of wil je graag advies? Neem contact met ons op. Onze medewerkers helpen je graag!

Bel ons
Vandaag open tot 17:00
Lijfrente & Pensioen 085-760 7600
Hypotheken 085-760 7610
Verzekeringen 085-760 7600
Mail ons
Je ontvangt reactie binnen 2 werkdagen
Lijfrente & Pensioen info@moneywise.nl
Verzekeringen info@moneywise.nl
App ons
Op werkdagen van 9:00 tot 17:00 online 06-835 45 662
Geen koffie, wél een cookie

Op Moneywise.nl regel je je financiële zaken online. Je krijgt bij ons geen koffie, maar we plaatsen wel cookies.

Maak hieronder een keuze voordat je verder gaat.
Of lees ons cookiebeleid

logo Moneywise.nl
... bel ons met al je vragen 085-760 7600
volg ons Moneywise.nl op Facebook Moneywise.nl op LinkedIn Moneywise.nl op Twitter Moneywise.nl op Youtube