Home » Overlijdensrisicoverzekering » Ervaringen van klanten

Ervaring overlijdensrisicoverzekering afsluiten via MoneyWise

Deze ervaringen zijn gedeeld door consumenten die via MoneyWise.nl hun overlijdensrisicoverzekering hebben afgesloten.
8,57Nasra Joemmanbaksmaandag 10 oktober 2022 09:22
Over onze websiteAlgemene indruk : 7,00Gebruiksgemak : 8,00Vergelijking : 9,00Informatie : 9,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 9,00Deskundigheid medewerkers : 9,00Onze communicatie: 9,00Zou u ons aanraden? ja
Opmerking : Ik heb nog geen antwoord mbt het wijzigen van de einddatum van mijn overlijdensrisicoverzekering. Dit zou geen probleem moeten zijn en zou een paar dagen duren. We zijn nu 1 week verder en heb nog niks vernomen.
8,57Rob Kantersdonderdag 6 oktober 2022 22:04
Over onze websiteAlgemene indruk : 8,00Gebruiksgemak : 9,00Vergelijking : 8,00Informatie : 8,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 9,00Deskundigheid medewerkers : 8,00Onze communicatie: 10,00Zou u ons aanraden? ja
Opmerking :
7,00Anoniemwoensdag 6 april 2022 15:22
Over onze websiteAlgemene indruk : 7,00Gebruiksgemak : 7,00Vergelijking : 7,00Informatie : 7,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 7,00Deskundigheid medewerkers : 7,00Onze communicatie: 7,00Zou u ons aanraden? ja
Opmerking :
7,00Anoniemwoensdag 6 april 2022 15:22
Over onze websiteAlgemene indruk : 7,00Gebruiksgemak : 7,00Vergelijking : 7,00Informatie : 7,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 7,00Deskundigheid medewerkers : 7,00Onze communicatie: 7,00Zou u ons aanraden? ja
Opmerking :
9,00Christophe Mbonda dinsdag 22 maart 2022 22:10
Over onze websiteAlgemene indruk : 9,00Gebruiksgemak : 9,00Vergelijking : 9,00Informatie : 9,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 9,00Deskundigheid medewerkers : 9,00Onze communicatie: 9,00Zou u ons aanraden? ja
Opmerking : Mooi website en kon makkelijk informatie vinden en vergelijken
8,86Henk de Heijwoensdag 9 maart 2022 16:44
Over onze websiteAlgemene indruk : 9,00Gebruiksgemak : 9,00Vergelijking : 9,00Informatie : 9,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 8,00Deskundigheid medewerkers : 9,00Onze communicatie: 9,00Zou u ons aanraden? ja
Opmerking : Fantastische begeleiding door deskundig personeel
8,71Anoniemdonderdag 3 maart 2022 22:53
Over onze websiteAlgemene indruk : 9,00Gebruiksgemak : 8,00Vergelijking : 9,00Informatie : 8,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 8,00Deskundigheid medewerkers : 10,00Onze communicatie: 9,00Zou u ons aanraden? ja
Opmerking :
10,00Serhat maandag 6 december 2021 11:12
Over onze websiteAlgemene indruk : 10,00Gebruiksgemak : 10,00Vergelijking : 10,00Informatie : 10,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 10,00Deskundigheid medewerkers : 10,00Onze communicatie: 10,00Zou u ons aanraden? ja
Opmerking :
6,43Anoniemmaandag 22 november 2021 10:07
Over onze websiteAlgemene indruk : 7,00Gebruiksgemak : 6,00Vergelijking : 7,00Informatie : 7,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 8,00Deskundigheid medewerkers : 5,00Onze communicatie: 5,00Zou u ons aanraden? ja
Opmerking : Helaas heb ik een aantal keren telefonisch moeten afstemmen bij het indienen en compleet maken van de aanvraag. Voor een geautomatiseerd systeem is dat niet goed. Tevens zijn er een aantal opties niet mogelijk en dan krijg je onrust of het wel goed gaat.
7,71Anoniemdonderdag 7 oktober 2021 07:00
Over onze websiteAlgemene indruk : 7,00Gebruiksgemak : 7,00Vergelijking : 7,00Informatie : 7,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 8,00Deskundigheid medewerkers : 9,00Onze communicatie: 9,00Zou u ons aanraden? ja
Opmerking :
laad meer reviews
Contact
Contact
X
Vragen, of advies nodig?

Heb je een vraag of wil je graag advies? Neem contact met ons op. Onze medewerkers helpen je graag!

Bel ons
Vandaag open tot 17:00
Lijfrente & Pensioen 085-760 7600
Hypotheken 085-760 7610
Verzekeringen 085-760 7600
Mail ons
Je ontvangt reactie binnen 2 werkdagen
Lijfrente & Pensioen info@moneywise.nl
Verzekeringen info@moneywise.nl
App ons
Op werkdagen van 9:00 tot 17:00 online 06-835 45 662
Geen koffie, wél een cookie

Op Moneywise.nl regel je je financiële zaken online. Je krijgt bij ons geen koffie, maar we plaatsen wel cookies.

Maak hieronder een keuze voordat je verder gaat.
Of lees ons cookiebeleid

logo Moneywise.nl
... bel ons met al je vragen 085-760 7600
volg ons Moneywise.nl op Facebook Moneywise.nl op LinkedIn Moneywise.nl op Twitter Moneywise.nl op Youtube