Home » Overlijdensrisicoverzekering » Ervaringen van klanten

Ervaring overlijdensrisicoverzekering afsluiten via MoneyWise

Deze ervaringen zijn gedeeld door consumenten die via MoneyWise.nl hun overlijdensrisicoverzekering hebben afgesloten.
8,29Anoniemmaandag 5 juli 2021 07:44
Over onze websiteAlgemene indruk : 8,00Gebruiksgemak : 9,00Vergelijking : 8,00Informatie : 9,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 7,00Deskundigheid medewerkers : 9,00Onze communicatie: 8,00Zou u ons aanraden? ja
Opmerking :
10,00Anoniemzaterdag 3 juli 2021 17:32
Over onze websiteAlgemene indruk : 10,00Gebruiksgemak : 10,00Vergelijking : 10,00Informatie : 10,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 10,00Deskundigheid medewerkers : 10,00Onze communicatie: 10,00Zou u ons aanraden? ja
Opmerking :
7,00Anoniemzaterdag 3 juli 2021 14:33
Over onze websiteAlgemene indruk : 8,00Gebruiksgemak : 6,00Vergelijking : 8,00Informatie : 8,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 3,00Deskundigheid medewerkers : 8,00Onze communicatie: 8,00Zou u ons aanraden? ja
Opmerking :
7,43Auke Smitzaterdag 12 juni 2021 10:30
Over onze websiteAlgemene indruk : 7,00Gebruiksgemak : 7,00Vergelijking : 7,00Informatie : 7,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 7,00Deskundigheid medewerkers : 9,00Onze communicatie: 8,00Zou u ons aanraden? ja
Opmerking : Weer heel blij met de telefonische manier van handelen. En goed de tijd krijgen om vragen en alternatieven te doorspreken. Ik had wel meer verwacht. Ik moest zelf erachter komen dat de taxatie net te hoog was voor NHG, dit had ik graag gehoord. En de opzegtermijn van de huidige hypotheek was mij niet duidelijk, waardoor ik meer dan een maand later pas alles rond heb. Dit terwijl er duidelijk was dat tijd belangrijk was, en ik het gevoel had dat met de hypotheek offerte het bouwdepot rond was. Gelukkig is alles goed gekomen en heb ik het gevoel het perfect voor elkaar te hebben. ps. ik heb de website niet gebruikt, dus mijn beoordeling voor dat stuk stelt niks voor.
8,57Anoniemzaterdag 29 mei 2021 20:50
Over onze websiteAlgemene indruk : 9,00Gebruiksgemak : 8,00Vergelijking : 9,00Informatie : 9,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 9,00Deskundigheid medewerkers : 8,00Onze communicatie: 8,00Zou u ons aanraden? ja
Opmerking :
9,86Martijnvrijdag 5 maart 2021 11:51
Over onze websiteAlgemene indruk : 10,00Gebruiksgemak : 10,00Vergelijking : 10,00Informatie : 10,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 9,00Deskundigheid medewerkers : 10,00Onze communicatie: 10,00Zou u ons aanraden? ja
Opmerking :
10,00Chantalwoensdag 3 maart 2021 16:19
Over onze websiteAlgemene indruk : 10,00Gebruiksgemak : 10,00Vergelijking : 10,00Informatie : 10,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 10,00Deskundigheid medewerkers : 10,00Onze communicatie: 10,00Zou u ons aanraden? ja
Opmerking : Geweldige begeleiding bij het afsluiten van een overlijdensrisicoverzekering en hypotheek
8,57Anoniemdinsdag 23 februari 2021 12:11
Over onze websiteAlgemene indruk : 9,00Gebruiksgemak : 9,00Vergelijking : 8,00Informatie : 8,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 7,00Deskundigheid medewerkers : 9,00Onze communicatie: 10,00Zou u ons aanraden? ja
Opmerking :
8,14Jerre Veltmanwoensdag 17 februari 2021 21:18
Over onze websiteAlgemene indruk : 8,00Gebruiksgemak : 8,00Vergelijking : 8,00Informatie : 8,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 9,00Deskundigheid medewerkers : 8,00Onze communicatie: 8,00Zou u ons aanraden? ja
Opmerking : Het zou nog iets persoonlijker kunnen door beeldbellen via Teams of Zoom toe te voegen.
10,00Anoniemwoensdag 3 februari 2021 13:29
Over onze websiteAlgemene indruk : 10,00Gebruiksgemak : 10,00Vergelijking : 10,00Informatie : 10,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 10,00Deskundigheid medewerkers : 10,00Onze communicatie: 10,00Zou u ons aanraden? ja
Opmerking :
laad meer reviews
Contact
Contact
X
Vragen, of advies nodig?

Heb je een vraag of wil je graag advies? Neem contact met ons op. Onze medewerkers helpen je graag!

Bel ons
Vandaag open tot 17:00
Lijfrente & Pensioen 085-760 7600
Hypotheken 085-760 7610
Verzekeringen 085-760 7600
Mail ons
Je ontvangt reactie binnen 2 werkdagen
Lijfrente & Pensioen info@moneywise.nl
Verzekeringen info@moneywise.nl
App ons
Op werkdagen van 9:00 tot 17:00 online 06-835 45 662
Geen koffie, wél een cookie

Op Moneywise.nl regel je je financiële zaken online. Je krijgt bij ons geen koffie, maar we plaatsen wel cookies.

Maak hieronder een keuze voordat je verder gaat.
Of lees ons cookiebeleid

logo Moneywise.nl
... bel ons met al je vragen 085-760 7600
volg ons Moneywise.nl op Facebook Moneywise.nl op LinkedIn Moneywise.nl op Twitter Moneywise.nl op Youtube