085-760 7600 vandaag tot 17:00 Mijn Moneywise
Menu
X
Geen koffie, wél een cookie

Op Moneywise.nl regel je je financiële zaken online. Je krijgt bij ons geen koffie, maar we plaatsen wel cookies.

Maak hieronder een keuze voordat je verder gaat.
Of lees ons cookiebeleid

Home » Pensioen » Uitkeren » Ervaringen van klanten

Ervaring hun pensioenverzekering regelde via MoneyWise

Deze ervaringen zijn gedeeld door consumenten die via MoneyWise.nl hun pensioenverzekering hebben geregeld.
5,00C. Obbenswoensdag 13 februari 2019 23:34
Over onze websiteAlgemene indruk : 4,00Gebruiksgemak : 8,00Vergelijking : 4,00Informatie : 4,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 5,00Deskundigheid medewerkers : 4,00Onze communicatie: 3,00Zou u ons aanraden? Nee
Opmerking : Ben al 4 maanden bezig, nog steeds niets ontvangen, vorige week op de valreep nog n mailtje of er nog ff een afstandsverklaring kon worden getekend....communicatie naar Allianz zou mogelijk in de spam daar zijn gekomen!! Tevreden ? Nee, ik vind het n volkomen wanprestatie!..ik zal u dus zeker niet aanbevelen!
8,00Roland Takkenvrijdag 1 februari 2019 16:11
Over onze websiteAlgemene indruk : 8,00Gebruiksgemak : 8,00Vergelijking : 8,00Informatie : 8,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 8,00Deskundigheid medewerkers : 9,00Onze communicatie: 6,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking : Heb eigenlijk geen mening over de website omdat ik deze niet heb gebruikt (heb in een rechtstreeks gesprek met Jeroen Wolfsen de aankoop van 2 lijfrentes besproken). De deskundigheid van de medewerker is geen issue, maar de communicatie kan sneller en duidelijker.
8,25Anoniemzondag 27 januari 2019 17:20
Over onze websiteAlgemene indruk : 8,00Gebruiksgemak : 8,00Vergelijking : 9,00Informatie : 8,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 8,00Deskundigheid medewerkers : 8,00Onze communicatie: 8,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking :
7,25Anoniemdonderdag 24 januari 2019 20:56
Over onze websiteAlgemene indruk : 7,00Gebruiksgemak : 7,00Vergelijking : 8,00Informatie : 7,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 8,00Deskundigheid medewerkers : 7,00Onze communicatie: 8,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking :
8,50Marcel Vergeerzaterdag 19 januari 2019 11:28
Over onze websiteAlgemene indruk : 8,00Gebruiksgemak : 9,00Vergelijking : 9,00Informatie : 8,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 9,00Deskundigheid medewerkers : 8,00Onze communicatie: 8,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking : Aandachtpunten: (a) ik ontving 1 x een e-mail met in de aanhef een verkeerde naam. Erg verwarrend. (b) Ik belde met Rob voorafgaand aan mijn aanvraag. Hij zei dat de procedure binnen enkele dagen afgerond zou worden. Het bleek toch allemaal wat langer te duren. Pluspunten: de lage kosten en de vergelijking van maatschappijen op de website.
8,75Anoniemzaterdag 22 december 2018 13:07
Over onze websiteAlgemene indruk : 9,00Gebruiksgemak : 9,00Vergelijking : 9,00Informatie : 8,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? nee
Opmerking : Ik zou iemand anders Moneywise durven aan te bevelen.
9,50Frans Claassendonderdag 29 november 2018 12:11
Over onze websiteAlgemene indruk : 9,00Gebruiksgemak : 9,00Vergelijking : 10,00Informatie : 10,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 10,00Deskundigheid medewerkers : 9,00Onze communicatie: 10,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking : Duidelijke web-site, heldere communicatie met medewerker. Scherpe tarieven. En alert reageren op renteveranderingen.
8,50Anoniemdonderdag 8 november 2018 12:34
Over onze websiteAlgemene indruk : 8,00Gebruiksgemak : 8,00Vergelijking : 9,00Informatie : 9,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 7,00Deskundigheid medewerkers : 8,00Onze communicatie: 8,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking :
6,50Anoniemwoensdag 7 november 2018 16:27
Over onze websiteAlgemene indruk : 7,00Gebruiksgemak : 7,00Vergelijking : 6,00Informatie : 6,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 6,00Deskundigheid medewerkers : 7,00Onze communicatie: 7,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking :
8,25WF Gunzel Namens mevr van der Woertmaandag 5 november 2018 21:17
Over onze websiteAlgemene indruk : 9,00Gebruiksgemak : 8,00Vergelijking : 8,00Informatie : 8,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 5,00Deskundigheid medewerkers : 8,00Onze communicatie: 7,00Zou u ons aanraden? Nee
Opmerking : De reden van onze negativiteit is dat de extra 75 € weggegooid geld is . Er moet veel geduwd en getrokken worden om relevante info te verkrijgen
laad meer reviews
logo Moneywise.nl
... bel ons met al je vragen 085-760 7600
volg ons Moneywise.nl op Facebook Moneywise.nl op Google Plus Moneywise.nl op LinkedIn Moneywise.nl op Twitter Moneywise.nl op Youtube