Ervaring hun pensioenverzekering regelde via MoneyWise

Deze ervaringen zijn gedeeld door consumenten die via MoneyWise.nl hun pensioenverzekering hebben geregeld.
8,25woensdag 21 september 2022 00:16
Over onze websiteAlgemene indruk : 8,00Gebruiksgemak : 9,00Vergelijking : 8,00Informatie : 8,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 7,00Deskundigheid medewerkers : 9,00Onze communicatie: 9,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking : In het algemeen ben ik absoluut tevreden over de door MoneyWise geleverde dienstverlening: competent, tijdig, accuraat, responsief. Waar ik meer moeite mee heb is de inzichtelijkheid en opbouw van bepaalde bedragen, zeker in het proces van de waardeoverdracht en de daarmee gemoeide tijdspanne, dit ligt naw. niet aan MoneyWise zelf, maar in dit geval aan zowel de kapitaalverstrekkende als de kapitaalontvangende bank/verzekeraar. Hierdoor zijn de uiteindelijke getallen in de polis afwijkend van hetgeen in eerste instantie geoffreerd is.
9,00Theo Janssenmaandag 19 september 2022 14:00
Over onze websiteAlgemene indruk : 9,00Gebruiksgemak : 9,00Vergelijking : 9,00Informatie : 9,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 10,00Deskundigheid medewerkers : 9,00Onze communicatie: 9,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking : Ik ben zeer tevreden hoe het gegaan is. Daarvoor mijn dank.
9,00Anoniemvrijdag 2 september 2022 12:01
Over onze websiteAlgemene indruk : 9,00Gebruiksgemak : 9,00Vergelijking : 9,00Informatie : 9,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 8,00Deskundigheid medewerkers : 9,00Onze communicatie: 8,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking : geen
8,00Anoniemdinsdag 30 augustus 2022 21:05
Over onze websiteAlgemene indruk : 8,00Gebruiksgemak : 8,00Vergelijking : 8,00Informatie : 8,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 8,00Deskundigheid medewerkers : 8,00Onze communicatie: 8,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking :
8,75Michel Muddemaandag 29 augustus 2022 19:31
Over onze websiteAlgemene indruk : 9,00Gebruiksgemak : 9,00Vergelijking : 9,00Informatie : 8,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 10,00Deskundigheid medewerkers : 8,00Onze communicatie: 8,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking :
7,50H. van Damzaterdag 20 augustus 2022 22:58
Over onze websiteAlgemene indruk : 7,00Gebruiksgemak : 7,00Vergelijking : 8,00Informatie : 8,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 7,00Deskundigheid medewerkers : 8,00Onze communicatie: 8,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking :
8,25gertjan de vries zaterdag 13 augustus 2022 17:25
Over onze websiteAlgemene indruk : 8,00Gebruiksgemak : 8,00Vergelijking : 8,00Informatie : 9,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 5,00Deskundigheid medewerkers : 8,00Onze communicatie: 9,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking :
8,00Anoniemzaterdag 13 augustus 2022 14:21
Over onze websiteAlgemene indruk : 8,00Gebruiksgemak : 8,00Vergelijking : 8,00Informatie : 8,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 7,00Deskundigheid medewerkers : 9,00Onze communicatie: 9,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking : accuraat, tijdig, vriendelijk
7,50Anoniemdonderdag 11 augustus 2022 15:26
Over onze websiteAlgemene indruk : 8,00Gebruiksgemak : 8,00Vergelijking : 7,00Informatie : 7,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 7,00Deskundigheid medewerkers : 7,00Onze communicatie: 8,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking :
8,00Anoniemwoensdag 10 augustus 2022 13:45
Over onze websiteAlgemene indruk : 8,00Gebruiksgemak : 8,00Vergelijking : 8,00Informatie : 8,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 9,00Deskundigheid medewerkers : 9,00Onze communicatie: 9,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking :
laad meer reviews
Contact
Contact
X
Vragen, of advies nodig?

Heb je een vraag of wil je graag advies? Neem contact met ons op. Onze medewerkers helpen je graag!

Bel ons
Vandaag open tot 17:00
Lijfrente & Pensioen 085-760 7600
Hypotheken 085-760 7610
Verzekeringen 085-760 7600
Mail ons
Je ontvangt reactie binnen 2 werkdagen
Lijfrente & Pensioen info@moneywise.nl
Verzekeringen info@moneywise.nl
App ons
Op werkdagen van 9:00 tot 17:00 online 06-835 45 662
Geen koffie, wél een cookie

Op Moneywise.nl regel je je financiële zaken online. Je krijgt bij ons geen koffie, maar we plaatsen wel cookies.

Maak hieronder een keuze voordat je verder gaat.
Of lees ons cookiebeleid

logo Moneywise.nl
... bel ons met al je vragen 085-760 7600
volg ons Moneywise.nl op Facebook Moneywise.nl op LinkedIn Moneywise.nl op Twitter Moneywise.nl op Youtube