Home » Pensioen » Uitkeren » Ervaringen van klanten

Ervaring hun pensioenverzekering regelde via MoneyWise

Deze ervaringen zijn gedeeld door consumenten die via MoneyWise.nl hun pensioenverzekering hebben geregeld.
8,50Paul van den Bergdonderdag 3 september 2020 10:18
Over onze websiteAlgemene indruk : 9,00Gebruiksgemak : 8,00Vergelijking : 8,00Informatie : 9,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 8,00Deskundigheid medewerkers : 9,00Onze communicatie: 10,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking : Prima proces. Telefonische bereikbaarheid was wat minder maar verder allemaal prima.
8,00Anoniemvrijdag 28 augustus 2020 11:09
Over onze websiteAlgemene indruk : 8,00Gebruiksgemak : 8,00Vergelijking : 8,00Informatie : 8,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 7,00Deskundigheid medewerkers : 8,00Onze communicatie: 8,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking :
7,75Anoniemdonderdag 27 augustus 2020 12:37
Over onze websiteAlgemene indruk : 8,00Gebruiksgemak : 8,00Vergelijking : 8,00Informatie : 7,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 7,00Deskundigheid medewerkers : 9,00Onze communicatie: 9,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking :
8,00P.D. van Dykwoensdag 26 augustus 2020 18:59
Over onze websiteAlgemene indruk : 9,00Gebruiksgemak : 9,00Vergelijking : 6,00Informatie : 8,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 7,00Deskundigheid medewerkers : 8,00Onze communicatie: 9,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking : Jammer dat de offerte(s) van moneywise.nl afweken van het uiteindelijke aanbod van de (potentiële) pensioenverstrekker.
8,00Harm de Grauwzaterdag 22 augustus 2020 09:36
Over onze websiteAlgemene indruk : 7,00Gebruiksgemak : 8,00Vergelijking : 9,00Informatie : 8,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 7,00Deskundigheid medewerkers : 7,00Onze communicatie: 8,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking : Het spijt mij maar ik zie dit en de andere bemiddelaars als een noodzakelijk kwaad. Er zijn namelijk geen zakelijke acties verricht die ik niet zelf had kunnen doen. Gelet op het voorgaande is Moneywise wel de goedkoopste. De transactie is correct en vlot afgehandeld. Gaan er nu van genieten. Bedankt voor uw inzet.
7,75Wilma Hendriks woensdag 19 augustus 2020 12:55
Over onze websiteAlgemene indruk : 8,00Gebruiksgemak : 8,00Vergelijking : 7,00Informatie : 8,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 8,00Deskundigheid medewerkers : 8,00Onze communicatie: 8,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking :
8,50dinsdag 11 augustus 2020 12:26
Over onze websiteAlgemene indruk : 9,00Gebruiksgemak : 9,00Vergelijking : 8,00Informatie : 8,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 7,00Deskundigheid medewerkers : 9,00Onze communicatie: 9,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking :
8,25Wassenaarmaandag 10 augustus 2020 09:40
Over onze websiteAlgemene indruk : 8,00Gebruiksgemak : 8,00Vergelijking : 9,00Informatie : 8,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 9,00Deskundigheid medewerkers : 8,00Onze communicatie: 8,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking : Eenvoudig zonder franje of dwang, goede service door alles door moneywise te laten uitvoeren. Prettig dat de wie er ook mee bezig is de communicatie helder een eenduidig is.
8,75Anoniemwoensdag 5 augustus 2020 18:48
Over onze websiteAlgemene indruk : 8,00Gebruiksgemak : 9,00Vergelijking : 9,00Informatie : 9,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 8,00Deskundigheid medewerkers : 10,00Onze communicatie: 10,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking :
8,00zondag 2 augustus 2020 20:48
Over onze websiteAlgemene indruk : 8,00Gebruiksgemak : 8,00Vergelijking : 8,00Informatie : 8,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 8,00Deskundigheid medewerkers : 9,00Onze communicatie: 9,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking :
laad meer reviews
Contact
Menu
X
Contact
X
Vragen, of advies nodig?

Heb je een vraag of wil je graag advies? Neem contact met ons op. Onze medewerkers helpen je graag!

Bel ons
Vandaag open tot 17:00
Lijfrente & Pensioen 085-760 7600
Hypotheken 085-760 7610
Verzekeringen 085-760 7600
Mail ons
Je ontvangt reactie binnen 2 werkdagen
Lijfrente & Pensioen info@moneywise.nl
Verzekeringen info@moneywise.nl
App ons
Op werkdagen van 9:00 tot 17:00 online 06-835 45 662
Geen koffie, wél een cookie

Op Moneywise.nl regel je je financiële zaken online. Je krijgt bij ons geen koffie, maar we plaatsen wel cookies.

Maak hieronder een keuze voordat je verder gaat.
Of lees ons cookiebeleid

logo Moneywise.nl
... bel ons met al je vragen 085-760 7600
volg ons Moneywise.nl op Facebook Moneywise.nl op LinkedIn Moneywise.nl op Twitter Moneywise.nl op Youtube