Home » Pensioen » Uitkeren » Ervaringen van klanten

Ervaring hun pensioenverzekering regelde via MoneyWise

Deze ervaringen zijn gedeeld door consumenten die via MoneyWise.nl hun pensioenverzekering hebben geregeld.
10,00Anoniemdinsdag 21 september 2021 16:33
Over onze websiteAlgemene indruk : 10,00Gebruiksgemak : 10,00Vergelijking : 10,00Informatie : 10,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 10,00Deskundigheid medewerkers : 10,00Onze communicatie: 10,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking :
8,50Anoniemvrijdag 17 september 2021 12:14
Over onze websiteAlgemene indruk : 8,00Gebruiksgemak : 9,00Vergelijking : 9,00Informatie : 8,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 7,00Deskundigheid medewerkers : 9,00Onze communicatie: 8,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking :
9,00Peter Walschotwoensdag 15 september 2021 12:13
Over onze websiteAlgemene indruk : 9,00Gebruiksgemak : 9,00Vergelijking : 9,00Informatie : 9,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 9,00Deskundigheid medewerkers : 9,00Onze communicatie: 9,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking : Ik geef nooit een 10
8,00Anoniemmaandag 13 september 2021 17:07
Over onze websiteAlgemene indruk : 8,00Gebruiksgemak : 9,00Vergelijking : 8,00Informatie : 7,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 8,00Deskundigheid medewerkers : 8,00Onze communicatie: 8,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking : Wel weinig updates tijdens het proces. Moest er om vragen...
9,00Wim Gohreswoensdag 1 september 2021 11:40
Over onze websiteAlgemene indruk : 9,00Gebruiksgemak : 9,00Vergelijking : 9,00Informatie : 9,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 9,00Deskundigheid medewerkers : 9,00Onze communicatie: 9,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking : Uitstekende vergelijkingssite die meer inzicht gaf in de pensioenaanbiedingen dan de sites van de uiteindelijke aanbieders. Prettige communicatie en snelle response. Goed overzicht van de voortgang. Ben zeer tevreden.
9,00Anoniemmaandag 30 augustus 2021 11:48
Over onze websiteAlgemene indruk : 9,00Gebruiksgemak : 9,00Vergelijking : 9,00Informatie : 9,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 9,00Deskundigheid medewerkers : 9,00Onze communicatie: 9,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking : Bedankt voor uw vakkundige bemiddeling. In tegenstelling tot de meeste andere (grote) instellingen en bedrijven is de reactietijd op e-mails echt bewonderenswaardig snel. Een grote pluim daarvoor!
9,25Ariedonderdag 26 augustus 2021 09:26
Over onze websiteAlgemene indruk : 9,00Gebruiksgemak : 10,00Vergelijking : 8,00Informatie : 10,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 8,00Deskundigheid medewerkers : 10,00Onze communicatie: 10,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking :
6,50woensdag 25 augustus 2021 22:19
Over onze websiteAlgemene indruk : 9,00Gebruiksgemak : 9,00Vergelijking : 0,00Informatie : 8,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 8,00Deskundigheid medewerkers : 8,00Onze communicatie: 8,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking :
9,00Henk Putszondag 22 augustus 2021 10:40
Over onze websiteAlgemene indruk : 9,00Gebruiksgemak : 9,00Vergelijking : 9,00Informatie : 9,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 9,00Deskundigheid medewerkers : 9,00Onze communicatie: 9,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking : Bedankt voor uw inspanningen
9,00Richard Walter Speltenzaterdag 21 augustus 2021 08:56
Over onze websiteAlgemene indruk : 9,00Gebruiksgemak : 9,00Vergelijking : 9,00Informatie : 9,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 9,00Deskundigheid medewerkers : 9,00Onze communicatie: 9,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking : Zeer tevreden, goed advies, nemen alle tijd om je te ondersteunen, was fijn om gebruik te maken van Monywise. Uiteindelijk tot een goede pensioenkeuze gekomen . Bedankt !
laad meer reviews
Contact
Contact
X
Vragen, of advies nodig?

Heb je een vraag of wil je graag advies? Neem contact met ons op. Onze medewerkers helpen je graag!

Bel ons
Vandaag open tot 17:00
Lijfrente & Pensioen 085-760 7600
Hypotheken 085-760 7610
Verzekeringen 085-760 7600
Mail ons
Je ontvangt reactie binnen 2 werkdagen
Lijfrente & Pensioen info@moneywise.nl
Verzekeringen info@moneywise.nl
App ons
Op werkdagen van 9:00 tot 17:00 online 06-835 45 662
Geen koffie, wél een cookie

Op Moneywise.nl regel je je financiële zaken online. Je krijgt bij ons geen koffie, maar we plaatsen wel cookies.

Maak hieronder een keuze voordat je verder gaat.
Of lees ons cookiebeleid

logo Moneywise.nl
... bel ons met al je vragen 085-760 7600
volg ons Moneywise.nl op Facebook Moneywise.nl op LinkedIn Moneywise.nl op Twitter Moneywise.nl op Youtube