Home » Pensioen » Uitkeren » Ervaringen van klanten

Ervaring hun pensioenverzekering regelde via MoneyWise

Deze ervaringen zijn gedeeld door consumenten die via MoneyWise.nl hun pensioenverzekering hebben geregeld.
10,00Huub van Rooijvrijdag 5 maart 2021 18:47
Over onze websiteAlgemene indruk : 10,00Gebruiksgemak : 10,00Vergelijking : 10,00Informatie : 10,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 10,00Deskundigheid medewerkers : 10,00Onze communicatie: 10,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking : Flauwe evaluatie misschien, maar ik vond alles perfect... Vooral ook omdat jullie nog nét even die extra stapjes hebben gezet toen Nationale Nederlanden fouten ging maken en Allianz ook niet echt snel reageerden... Derde keer dat ik van jullie diensten gebruik mocht maken, en wederom helemaal alles goed gedaan.... Knap hoor !! Groet, Huub
7,00G. Boutewoensdag 3 maart 2021 10:15
Over onze websiteAlgemene indruk : 7,00Gebruiksgemak : 7,00Vergelijking : 7,00Informatie : 7,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 5,00Deskundigheid medewerkers : 5,00Onze communicatie: 6,00Zou u ons aanraden? Nee
Opmerking : Door de fouten die gemaakt zijn bij diverse banken/dienstverleners is de totstandkoming van mijn contracten ernstig vertraagd. Moneywise had daarin beter kunnen acteren waardoor er minder vertraging was geweest. nu heb ik minimaal een maand vertraging in mijn producten hoewel ik Moneywise daar wel voor moet betalen. Dus hierin had Moneywise beter haar best moeten doen.
7,00G. Boutewoensdag 3 maart 2021 10:15
Over onze websiteAlgemene indruk : 7,00Gebruiksgemak : 7,00Vergelijking : 7,00Informatie : 7,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 5,00Deskundigheid medewerkers : 5,00Onze communicatie: 6,00Zou u ons aanraden? Nee
Opmerking : Door de fouten die gemaakt zijn bij diverse banken/dienstverleners is de totstandkoming van mijn contracten ernstig vertraagd. Moneywise had daarin beter kunnen acteren waardoor er minder vertraging was geweest. nu heb ik minimaal een maand vertraging in mijn producten hoewel ik Moneywise daar wel voor moet betalen. Dus hierin had Moneywise beter haar best moeten doen.
6,75ad valsterwoensdag 24 februari 2021 16:13
Over onze websiteAlgemene indruk : 7,00Gebruiksgemak : 8,00Vergelijking : 5,00Informatie : 7,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 4,00Deskundigheid medewerkers : 5,00Onze communicatie: 5,00Zou u ons aanraden? Nee
Opmerking : ben niet tevreden over de afhandeling
8,50woensdag 24 februari 2021 15:54
Over onze websiteAlgemene indruk : 8,00Gebruiksgemak : 9,00Vergelijking : 8,00Informatie : 9,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 7,00Deskundigheid medewerkers : 9,00Onze communicatie: 9,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking :
8,25A.E. Bijlsmadinsdag 23 februari 2021 18:15
Over onze websiteAlgemene indruk : 8,00Gebruiksgemak : 9,00Vergelijking : 8,00Informatie : 8,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 10,00Deskundigheid medewerkers : 9,00Onze communicatie: 9,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking :
8,00Anoniemdinsdag 23 februari 2021 13:58
Over onze websiteAlgemene indruk : 8,00Gebruiksgemak : 9,00Vergelijking : 8,00Informatie : 7,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 7,00Deskundigheid medewerkers : 9,00Onze communicatie: 9,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking : Moneywise reageert snel op vragen en geeft adequate antwoorden. Goede service en oplossingsgericht. Welke documenten je allemaal nodig hebt bij een aanvraag, kan duidelijker.
10,00Fam. de Vriesdinsdag 23 februari 2021 13:21
Over onze websiteAlgemene indruk : 10,00Gebruiksgemak : 10,00Vergelijking : 10,00Informatie : 10,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 10,00Deskundigheid medewerkers : 10,00Onze communicatie: 10,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking : We zijn naar tevredenheid geholpen en goed geadviseert, hadden we nog wel wat informatie nodig , dan kon je altijd bellen of mailen, niks was te veel. En hebben we in de toekomst weer iemand nodig, op dit gebied, dan weten waar we wezen moeten. Hierbij willen we dan ook alle medewerkerkes van Moneywise bedanken.
8,00dinsdag 23 februari 2021 12:32
Over onze websiteAlgemene indruk : 8,00Gebruiksgemak : 8,00Vergelijking : 8,00Informatie : 8,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 8,00Deskundigheid medewerkers : 8,00Onze communicatie: 8,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking :
8,00Henkwoensdag 3 februari 2021 17:46
Over onze websiteAlgemene indruk : 8,00Gebruiksgemak : 8,00Vergelijking : 8,00Informatie : 8,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 8,00Deskundigheid medewerkers : 9,00Onze communicatie: 9,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking : Goed geholpen en geadviseerd !!
laad meer reviews
Contact
Contact
X
Vragen, of advies nodig?

Heb je een vraag of wil je graag advies? Neem contact met ons op. Onze medewerkers helpen je graag!

Bel ons
Vandaag open tot 17:00
Lijfrente & Pensioen 085-760 7600
Hypotheken 085-760 7610
Verzekeringen 085-760 7600
Mail ons
Je ontvangt reactie binnen 2 werkdagen
Lijfrente & Pensioen info@moneywise.nl
Verzekeringen info@moneywise.nl
App ons
Op werkdagen van 9:00 tot 17:00 online 06-835 45 662
Geen koffie, wél een cookie

Op Moneywise.nl regel je je financiële zaken online. Je krijgt bij ons geen koffie, maar we plaatsen wel cookies.

Maak hieronder een keuze voordat je verder gaat.
Of lees ons cookiebeleid

logo Moneywise.nl
... bel ons met al je vragen 085-760 7600
volg ons Moneywise.nl op Facebook Moneywise.nl op LinkedIn Moneywise.nl op Twitter Moneywise.nl op Youtube