085-760 7600 vandaag tot 17:00 Mijn Moneywise
Menu
X
Geen koffie, wél een cookie

Op Moneywise.nl regel je je financiële zaken online. Je krijgt bij ons geen koffie, maar we plaatsen wel cookies.

Maak hieronder een keuze voordat je verder gaat.
Of lees ons cookiebeleid

Home » Pensioen » Uitkeren » Ervaringen van klanten

Ervaring hun pensioenverzekering regelde via MoneyWise

Deze ervaringen zijn gedeeld door consumenten die via MoneyWise.nl hun pensioenverzekering hebben geregeld.
5,75Bertus schreuderzaterdag 11 juli 2020 10:32
Over onze websiteAlgemene indruk : 6,00Gebruiksgemak : 6,00Vergelijking : 6,00Informatie : 5,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 1,00Deskundigheid medewerkers : 3,00Onze communicatie: 3,00Zou u ons aanraden? Nee
Opmerking : Door foute informatie wordt nu een maand te kast uitbetaald. Als ik alles had geweten had ik alles zelf geregeld
6,50L schreudervrijdag 10 juli 2020 21:51
Over onze websiteAlgemene indruk : 6,00Gebruiksgemak : 6,00Vergelijking : 7,00Informatie : 7,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 2,00Deskundigheid medewerkers : 4,00Onze communicatie: 4,00Zou u ons aanraden? Nee
Opmerking : Als ik alles had geweten had ik zelf de overdracht van mijn pensioen potje geregeld. En door verkeerde info ook een maand uitkering misgelopen.
8,00Anoniemvrijdag 10 juli 2020 20:58
Over onze websiteAlgemene indruk : 8,00Gebruiksgemak : 8,00Vergelijking : 8,00Informatie : 8,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 8,00Deskundigheid medewerkers : 8,00Onze communicatie: 8,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking :
8,50Yvonne van Sluismaandag 6 juli 2020 12:08
Over onze websiteAlgemene indruk : 7,00Gebruiksgemak : 9,00Vergelijking : 9,00Informatie : 9,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 7,00Deskundigheid medewerkers : 9,00Onze communicatie: 5,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking : In eerste instantie verliep het allemaal prima. De door mij gekozen polis bleek echter een flink stuk lager uit te vallen door sekse afhankelijke opbouw. Vervolgens door Moneywise opnieuw offertes aangevraagd. Door Moneywise is verzocht om het geld retour te storten naar De Goudse waar het oorspronkelijk vandaan kwam. Toen gebeurde er niets meer van jullie uit.Blijkbaar was er vanuit gegaan dat ik het zelf zou regelen vanaf dat punt. Ik was het daar niet mee eens omdat jullie in het bezit waren van de offertes. Op mijn verzoek is e.e.a. weer opgepakt. De nieuwe polis zou 1 mei ingaan, maar om wat voor reden dan ook was het geld niet teruggestort naar De Goudse. Het is nu juli, eindelijk is alles afgerond en de eerste betaling zal na 11 juli plaatsvinden. Wel teleurstellend omdat het bedrag per 1 februari is vervallen. Mis dus al 5 maanden een pensioenuitkering, dit wordt op geen enkele manier ingehaald omdat de uitkering stopt bij overlijden. Achteraf denk ik dat ik het beter zelf had kunnen doen. Op zich is jullie prijs goed, maar nu voor mij wel wrang. Het heeft mij op deze manier veel meer gekost.
7,00donderdag 2 juli 2020 14:40
Over onze websiteAlgemene indruk : 7,00Gebruiksgemak : 7,00Vergelijking : 7,00Informatie : 7,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 6,00Deskundigheid medewerkers : 7,00Onze communicatie: 6,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking :
8,00woensdag 1 juli 2020 17:10
Over onze websiteAlgemene indruk : 8,00Gebruiksgemak : 8,00Vergelijking : 8,00Informatie : 8,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 6,00Deskundigheid medewerkers : 8,00Onze communicatie: 8,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking :
6,00Cas Vlaanderenvrijdag 26 juni 2020 13:00
Over onze websiteAlgemene indruk : 7,00Gebruiksgemak : 5,00Vergelijking : 7,00Informatie : 5,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 5,00Deskundigheid medewerkers : 6,00Onze communicatie: 6,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking : Via een brief van ABN_AMro pensioenen bij ik bij Moneywise uitgekomen. De kosten voor jullie inzet zijn vanaf het begin voor mij niet duidelijk geweest. Ik heb veel moeten bellen omdat de start zeer moeizaam verliep. Documenten werden wel klaargezet maar niet allemaal en geen opties om ze te uploaden na invullen. Ik heb zelf veel moeten doen om ABN_Amro Pensioenen actief te krijgen. Of het door het thuiswerken tijdens corana komt of anderzins, het traject is moeizaam verlopen en heeft lang geduurd. Hier zijn duidelijke verbeteringen te behalen.
9,00woensdag 24 juni 2020 15:09
Over onze websiteAlgemene indruk : 9,00Gebruiksgemak : 9,00Vergelijking : 9,00Informatie : 9,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 8,00Deskundigheid medewerkers : 9,00Onze communicatie: 9,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking :
9,00Anoniemzaterdag 20 juni 2020 11:01
Over onze websiteAlgemene indruk : 9,00Gebruiksgemak : 9,00Vergelijking : 9,00Informatie : 9,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 9,00Deskundigheid medewerkers : 9,00Onze communicatie: 9,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking :
8,00Anoniemdonderdag 18 juni 2020 17:30
Over onze websiteAlgemene indruk : 8,00Gebruiksgemak : 8,00Vergelijking : 8,00Informatie : 8,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 8,00Deskundigheid medewerkers : 8,00Onze communicatie: 9,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking :
laad meer reviews
logo Moneywise.nl
... bel ons met al je vragen 085-760 7600
volg ons Moneywise.nl op Facebook Moneywise.nl op LinkedIn Moneywise.nl op Twitter Moneywise.nl op Youtube