085-760 7600 vandaag tot 17:00 ...
Menu
X
Geen koffie, wél een cookie

Op Moneywise.nl regel je je financiële zaken online. Je krijgt bij ons geen koffie, maar we plaatsen wel cookies.

Maak hieronder een keuze voordat je verder gaat.
Of lees ons cookiebeleid


Home » Pensioen » Uitkeren » Ervaringen van klanten

Ervaring hun pensioenverzekering regelde via MoneyWise

Deze ervaringen zijn gedeeld door consumenten die via MoneyWise.nl hun pensioenverzekering hebben geregeld.
9,50Frans Claassendonderdag 29 november 2018 12:11
Over onze websiteAlgemene indruk : 9,00Gebruiksgemak : 9,00Vergelijking : 10,00Informatie : 10,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 10,00Deskundigheid medewerkers : 9,00Onze communicatie: 10,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking : Duidelijke web-site, heldere communicatie met medewerker. Scherpe tarieven. En alert reageren op renteveranderingen.
8,50Anoniemdonderdag 8 november 2018 12:34
Over onze websiteAlgemene indruk : 8,00Gebruiksgemak : 8,00Vergelijking : 9,00Informatie : 9,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 7,00Deskundigheid medewerkers : 8,00Onze communicatie: 8,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking :
6,50Anoniemwoensdag 7 november 2018 16:27
Over onze websiteAlgemene indruk : 7,00Gebruiksgemak : 7,00Vergelijking : 6,00Informatie : 6,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 6,00Deskundigheid medewerkers : 7,00Onze communicatie: 7,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking :
8,25WF Gunzel Namens mevr van der Woertmaandag 5 november 2018 21:17
Over onze websiteAlgemene indruk : 9,00Gebruiksgemak : 8,00Vergelijking : 8,00Informatie : 8,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 5,00Deskundigheid medewerkers : 8,00Onze communicatie: 7,00Zou u ons aanraden? Nee
Opmerking : De reden van onze negativiteit is dat de extra 75 € weggegooid geld is . Er moet veel geduwd en getrokken worden om relevante info te verkrijgen
9,25Anoniemmaandag 5 november 2018 14:35
Over onze websiteAlgemene indruk : 9,00Gebruiksgemak : 9,00Vergelijking : 10,00Informatie : 9,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 10,00Deskundigheid medewerkers : 10,00Onze communicatie: 9,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking :
9,25Anoniemmaandag 5 november 2018 14:35
Over onze websiteAlgemene indruk : 9,00Gebruiksgemak : 9,00Vergelijking : 10,00Informatie : 9,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 10,00Deskundigheid medewerkers : 10,00Onze communicatie: 9,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking :
8,00M.C. Overbergdonderdag 1 november 2018 16:47
Over onze websiteAlgemene indruk : 8,00Gebruiksgemak : 8,00Vergelijking : 8,00Informatie : 8,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 7,00Deskundigheid medewerkers : 9,00Onze communicatie: 9,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking :
7,75H. Jalinkmaandag 29 oktober 2018 14:14
Over onze websiteAlgemene indruk : 7,00Gebruiksgemak : 8,00Vergelijking : 8,00Informatie : 8,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 7,00Deskundigheid medewerkers : 6,00Onze communicatie: 5,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking : Ik had om een nieuwe offerte van Allianz gevraagd, met een "stijgende" uitkering, in plaats van de oorspronkelijke ("dalende"). Ik kreeg een "gelijkblijvende" offerte zonder verdere toelichting, en heb die dan maar geaccepteerd, onder het motto: het zal wel de enige mogelijkheid zijn. Ik was verbaasd dat Allianz WEL een "stijgende" mogelijkheid biedt zie Allianz-site)! Waarom is daar door uw medewerker niet op gewezen? Ik had door moeten vragen, maar ik vertrouwde op de deskundigheid van Moneywise. Nu maakt het in de praktijk niet zoveel uit in mijn geval, maar toch: dit had beter gekund.
7,75Anoniemdonderdag 18 oktober 2018 15:59
Over onze websiteAlgemene indruk : 8,00Gebruiksgemak : 8,00Vergelijking : 8,00Informatie : 7,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 9,00Deskundigheid medewerkers : 8,00Onze communicatie: 8,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking :
7,00Anoniemdonderdag 18 oktober 2018 10:06
Over onze websiteAlgemene indruk : 8,00Gebruiksgemak : 8,00Vergelijking : 5,00Informatie : 7,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 7,00Deskundigheid medewerkers : 8,00Onze communicatie: 8,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking :
laad meer reviews
logo Moneywise.nl
bel ons met al je vragen 085-760 7600
volg ons Moneywise.nl op Facebook Moneywise.nl op Google Plus Moneywise.nl op LinkedIn Moneywise.nl op Twitter Moneywise.nl op Youtube