Ervaring hun pensioenverzekering regelde via MoneyWise

Deze ervaringen zijn gedeeld door consumenten die via MoneyWise.nl hun pensioenverzekering hebben geregeld.
8,00Alex van Donkelaarmaandag 24 juni 2024 11:13
Over onze websiteAlgemene indruk : 8,00Gebruiksgemak : 8,00Vergelijking : 8,00Informatie : 8,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 6,00Deskundigheid medewerkers : 8,00Onze communicatie: 8,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking :
9,25Anoniemvrijdag 21 juni 2024 19:54
Over onze websiteAlgemene indruk : 9,00Gebruiksgemak : 9,00Vergelijking : 9,00Informatie : 10,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 8,00Deskundigheid medewerkers : 9,00Onze communicatie: 9,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking :
8,25Anoniemvrijdag 21 juni 2024 15:05
Over onze websiteAlgemene indruk : 8,00Gebruiksgemak : 8,00Vergelijking : 9,00Informatie : 8,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 7,00Deskundigheid medewerkers : 8,00Onze communicatie: 8,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking :
9,00Anoniemvrijdag 21 juni 2024 14:56
Over onze websiteAlgemene indruk : 9,00Gebruiksgemak : 9,00Vergelijking : 9,00Informatie : 9,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 9,00Deskundigheid medewerkers : 9,00Onze communicatie: 9,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking :
8,25Jan van Terheijdendonderdag 20 juni 2024 20:31
Over onze websiteAlgemene indruk : 8,00Gebruiksgemak : 9,00Vergelijking : 8,00Informatie : 8,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 7,00Deskundigheid medewerkers : 9,00Onze communicatie: 8,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking :
8,25J Tiekstradonderdag 20 juni 2024 20:23
Over onze websiteAlgemene indruk : 8,00Gebruiksgemak : 8,00Vergelijking : 8,00Informatie : 9,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 8,00Deskundigheid medewerkers : 9,00Onze communicatie: 9,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking :
9,00Hans Twigtwoensdag 19 juni 2024 17:12
Over onze websiteAlgemene indruk : 9,00Gebruiksgemak : 9,00Vergelijking : 9,00Informatie : 9,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 9,00Deskundigheid medewerkers : 10,00Onze communicatie: 10,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking : Over een lange periode al meerdere keren zeer vakkundig en professioneel geholpen op het financieele vlak. Als klant ben je niet dagelijks met deze produkten bezig, en heb daardoor niet de nodige expertise om voor aanzienlijke geldbedragen de juiste beslissing(en) te nemen.
7,25Anoniemzondag 16 juni 2024 14:13
Over onze websiteAlgemene indruk : 7,00Gebruiksgemak : 7,00Vergelijking : 8,00Informatie : 7,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 7,00Deskundigheid medewerkers : 7,00Onze communicatie: 8,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking :
7,00Anoniemvrijdag 14 juni 2024 14:04
Over onze websiteAlgemene indruk : 7,00Gebruiksgemak : 7,00Vergelijking : 7,00Informatie : 7,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 7,00Deskundigheid medewerkers : 8,00Onze communicatie: 7,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking :
9,00marcovrijdag 14 juni 2024 12:58
Over onze websiteAlgemene indruk : 9,00Gebruiksgemak : 9,00Vergelijking : 9,00Informatie : 9,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 9,00Deskundigheid medewerkers : 9,00Onze communicatie: 9,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking : Twee keer een Variabel Beleggingspensioen Polis afgesloten via Moneywise. Het proces is gestructureerd en wordt goed online bijgehouden. De kennis van de medewerkers is goed. De telefonische bereikbaarheid is goed. Vooral de tweede polis was niet eenvoudig, aangezien de PPI waar de Koopsom vandaan moest komen 5 weken "dicht ging" vanwege systeemconversie. Ook na de conversie waren er tal van problemen bij deze PPI wat leidde tot diverse fouten. Moneywise was steeds aanspreekbaar en heeft zeker een belangrijke rol gespeeld, dat het toch allemaal opgelost is.
laad meer reviews
Contact
Contact
X
Vragen, of advies nodig?

Heb je een vraag of wil je graag advies? Neem contact met ons op. Onze medewerkers helpen je graag!

Bel ons
Vandaag open tot 17:00
Lijfrente & Pensioen 085-760 7600
Hypotheken 085-760 7610
Verzekeringen 085-760 7600
Mail ons
Je ontvangt reactie binnen 2 werkdagen
Lijfrente & Pensioen info@moneywise.nl
Verzekeringen info@moneywise.nl
App ons
Op werkdagen van 9:00 tot 17:00 online 06-835 45 662
Geen koffie, wél een cookie

Op Moneywise.nl regel je je financiële zaken online. Je krijgt bij ons geen koffie, maar we plaatsen wel cookies.

Maak hieronder een keuze voordat je verder gaat.
Of lees ons cookiebeleid

logo Moneywise.nl
... bel ons met al je vragen 085-760 7600
volg ons Moneywise.nl op Facebook Moneywise.nl op LinkedIn Moneywise.nl op Twitter Moneywise.nl op Youtube