Home » Pensioen » Uitkeren » Ervaringen van klanten

Ervaring hun pensioenverzekering regelde via MoneyWise

Deze ervaringen zijn gedeeld door consumenten die via MoneyWise.nl hun pensioenverzekering hebben geregeld.
8,75Anoniemzondag 29 november 2020 16:14
Over onze websiteAlgemene indruk : 8,00Gebruiksgemak : 9,00Vergelijking : 9,00Informatie : 9,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 9,00Deskundigheid medewerkers : 9,00Onze communicatie: 8,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking :
7,00Inge Lelievelddonderdag 26 november 2020 12:26
Over onze websiteAlgemene indruk : 7,00Gebruiksgemak : 8,00Vergelijking : 6,00Informatie : 7,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 7,00Deskundigheid medewerkers : 8,00Onze communicatie: 8,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking :
8,00Anoniemdinsdag 24 november 2020 12:36
Over onze websiteAlgemene indruk : 8,00Gebruiksgemak : 8,00Vergelijking : 8,00Informatie : 8,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 7,00Deskundigheid medewerkers : 8,00Onze communicatie: 8,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking :
9,00Martin Horstinkmaandag 23 november 2020 14:55
Over onze websiteAlgemene indruk : 9,00Gebruiksgemak : 9,00Vergelijking : 9,00Informatie : 9,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 9,00Deskundigheid medewerkers : 9,00Onze communicatie: 8,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking :
9,00Anneke en Henderikus van de Kolkwoensdag 18 november 2020 12:07
Over onze websiteAlgemene indruk : 9,00Gebruiksgemak : 9,00Vergelijking : 9,00Informatie : 9,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 10,00Deskundigheid medewerkers : 9,00Onze communicatie: 10,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking : Prijs/kwaliteit is meer dan uitstekend. De communicatie met Moneywise, status weergave enz. is weinig aan te verbeteren (ik zou zelfs niet weten wat er te verbeteren is). Waar ik in de gelegenheid maak ik en zal ik reclame voor jullie maken. M.v.g., Rikus van de Kolk
7,25Anoniemdonderdag 12 november 2020 12:51
Over onze websiteAlgemene indruk : 8,00Gebruiksgemak : 7,00Vergelijking : 8,00Informatie : 6,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 7,00Deskundigheid medewerkers : 9,00Onze communicatie: 9,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking :
8,25Anoniemdinsdag 3 november 2020 16:19
Over onze websiteAlgemene indruk : 8,00Gebruiksgemak : 9,00Vergelijking : 8,00Informatie : 8,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 9,00Deskundigheid medewerkers : 9,00Onze communicatie: 8,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking :
9,50Marlies van Maarseveen woensdag 28 oktober 2020 12:26
Over onze websiteAlgemene indruk : 9,00Gebruiksgemak : 9,00Vergelijking : 10,00Informatie : 10,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 9,00Deskundigheid medewerkers : 9,00Onze communicatie: 9,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking : Ik had een conflict met ASR, de polis was te laat bij ASR, het uit te keren bedrag was niet conform de offerte en de ondersteuning was waardeloos. Achteraf had ik eerder met moneywise in zee moeten gaan, dan had ik een hoger pensioenbedrag en ook eerder mijn pensioen gehad. Maar al met al ben ik blij dat ik bij ASR weg ben. Ik was bij aanvang wat huiverig om een onbekende via internet "in te huren" , dat gevoel is in mijn geval volkomen onterecht geweest .
8,00w.j. Wielemaker.dinsdag 20 oktober 2020 12:01
Over onze websiteAlgemene indruk : 8,00Gebruiksgemak : 8,00Vergelijking : 8,00Informatie : 8,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 8,00Deskundigheid medewerkers : 8,00Onze communicatie: 8,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking : De kosten van de verzekeraars, zijn veel te hoog. De voorlichting is heel Slecht van Aegon,en je wordt er depressief van.
8,00Jan vernooijwoensdag 14 oktober 2020 12:44
Over onze websiteAlgemene indruk : 8,00Gebruiksgemak : 8,00Vergelijking : 8,00Informatie : 8,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 8,00Deskundigheid medewerkers : 8,00Onze communicatie: 9,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking : Geen verdere mededeling.
laad meer reviews
Contact
Contact
X
Vragen, of advies nodig?

Heb je een vraag of wil je graag advies? Neem contact met ons op. Onze medewerkers helpen je graag!

Bel ons
Vandaag open tot 17:00
Lijfrente & Pensioen 085-760 7600
Hypotheken 085-760 7610
Verzekeringen 085-760 7600
Mail ons
Je ontvangt reactie binnen 2 werkdagen
Lijfrente & Pensioen info@moneywise.nl
Verzekeringen info@moneywise.nl
App ons
Op werkdagen van 9:00 tot 17:00 online 06-835 45 662
Geen koffie, wél een cookie

Op Moneywise.nl regel je je financiële zaken online. Je krijgt bij ons geen koffie, maar we plaatsen wel cookies.

Maak hieronder een keuze voordat je verder gaat.
Of lees ons cookiebeleid

logo Moneywise.nl
... bel ons met al je vragen 085-760 7600
volg ons Moneywise.nl op Facebook Moneywise.nl op LinkedIn Moneywise.nl op Twitter Moneywise.nl op Youtube