085-760 7600 vandaag tot 17:00 Mijn Moneywise
Menu
X
Geen koffie, wél een cookie

Op Moneywise.nl regel je je financiële zaken online. Je krijgt bij ons geen koffie, maar we plaatsen wel cookies.

Maak hieronder een keuze voordat je verder gaat.
Of lees ons cookiebeleid

Home » Lijfrente » Ervaringen van klanten

Ervaring van klanten die hun lijfrente regelde via MoneyWise

Deze ervaringen zijn gedeeld door consumenten die via MoneyWise.nl hun lijfrente hebben geregeld.
8,25Anoniemvrijdag 10 juli 2020 21:16
Over onze websiteAlgemene indruk : 8,00Gebruiksgemak : 8,00Vergelijking : 8,00Informatie : 9,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 7,00Deskundigheid medewerkers : 9,00Onze communicatie: 8,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking :
10,00Anoniemvrijdag 10 juli 2020 12:01
Over onze websiteAlgemene indruk : 10,00Gebruiksgemak : 10,00Vergelijking : 10,00Informatie : 10,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 8,00Deskundigheid medewerkers : 10,00Onze communicatie: 10,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking :
10,00Anoniemdonderdag 9 juli 2020 21:45
Over onze websiteAlgemene indruk : 10,00Gebruiksgemak : 10,00Vergelijking : 10,00Informatie : 10,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 10,00Deskundigheid medewerkers : 10,00Onze communicatie: 10,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking :
8,00Anoniemdonderdag 9 juli 2020 16:02
Over onze websiteAlgemene indruk : 8,00Gebruiksgemak : 8,00Vergelijking : 8,00Informatie : 8,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 8,00Deskundigheid medewerkers : 8,00Onze communicatie: 8,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking :
10,00M. van Rijnberkdonderdag 9 juli 2020 14:05
Over onze websiteAlgemene indruk : 10,00Gebruiksgemak : 10,00Vergelijking : 10,00Informatie : 10,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 10,00Deskundigheid medewerkers : 10,00Onze communicatie: 10,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking : Professionals. Denken goed mee. Foutloze uitvoering. Bedankt
9,00Anoniemdonderdag 9 juli 2020 12:09
Over onze websiteAlgemene indruk : 9,00Gebruiksgemak : 9,00Vergelijking : 9,00Informatie : 9,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 8,00Deskundigheid medewerkers : 6,00Onze communicatie: 6,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking :
6,50Anoniemwoensdag 8 juli 2020 12:40
Over onze websiteAlgemene indruk : 7,00Gebruiksgemak : 6,00Vergelijking : 7,00Informatie : 6,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 7,00Deskundigheid medewerkers : 7,00Onze communicatie: 6,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking : we hebben geen medewerkers aangesproken hebben he helemaal zelf gedaan
8,75C. Moelikermaandag 6 juli 2020 13:23
Over onze websiteAlgemene indruk : 9,00Gebruiksgemak : 9,00Vergelijking : 8,00Informatie : 9,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 8,00Deskundigheid medewerkers : 9,00Onze communicatie: 9,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking : Bij de aanmelding kwam voor mij BLG met 0,90 % rente het gunstigste uit de bus. Heb toen een berekeningsvoorstel van BLG gehad met 0,90 % rente. Ben ervan uitgegaan dat ik dan ook 0,90 % rente op mijn lijfrente zou krijgen. Uiteindelijk heeft het voordat alles rond was meer dan een maand geduurd. In 3 dagen geregeld zoals geadverteerd wordt gaat hier dus niet op, dat dit langer zou duren begreep ik vooraf al wel. Waar het mij om gaat is dat BLG 0,90 % rente belooft en als het zover is men 0,50 rente hanteert als alles op orde is. Dit vindt ik volksverlakkerij zoals banken dat al jaren doen. Zal wel weer ergens in de voorwaarden en/of in de kleine lettertjes staan. De dag dat BLG zijn berekening met dat rentepercentage geeft zou bepalend moeten zijn. In ieder geval is het nu zo dat het rentepercentage van de dag dat de rekening geopend wordt bepalend is. Dit zal duidelijker vooraf beter bekent moeten worden gemaakt via jullie site. Voor de rest hebben jullie het prima gedaan!
9,00Haroldzondag 5 juli 2020 09:42
Over onze websiteAlgemene indruk : 9,00Gebruiksgemak : 8,00Vergelijking : 9,00Informatie : 10,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 9,00Deskundigheid medewerkers : 9,00Onze communicatie: 9,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking : Op de website verschijnt er op het deel waar een jaartal ingevoerd moet worden automatisch een "20".
8,50zaterdag 4 juli 2020 16:42
Over onze websiteAlgemene indruk : 8,00Gebruiksgemak : 9,00Vergelijking : 9,00Informatie : 8,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 7,00Deskundigheid medewerkers : 8,00Onze communicatie: 9,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking :
laad meer reviews
logo Moneywise.nl
... bel ons met al je vragen 085-760 7600
volg ons Moneywise.nl op Facebook Moneywise.nl op LinkedIn Moneywise.nl op Twitter Moneywise.nl op Youtube