Ervaring van klanten die hun lijfrente regelde via MoneyWise

Deze ervaringen zijn gedeeld door consumenten die via MoneyWise.nl hun lijfrente hebben geregeld.
10,00Anoniemdonderdag 22 februari 2024 21:10
Over onze websiteAlgemene indruk : 10,00Gebruiksgemak : 10,00Vergelijking : 10,00Informatie : 10,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 10,00Deskundigheid medewerkers : 10,00Onze communicatie: 10,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking : Ik heb onlangs in 2024 mijn waardeoverdracht door Moneywise laten regelen en elk detail is tot in de puntjes correct gedaan. 100% tervreden. Ik zie geen verbeterpunten.
9,00Anoniemdonderdag 22 februari 2024 13:31
Over onze websiteAlgemene indruk : 9,00Gebruiksgemak : 9,00Vergelijking : 9,00Informatie : 9,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 8,00Deskundigheid medewerkers : 9,00Onze communicatie: 9,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking :
9,00Anoniemdonderdag 22 februari 2024 13:20
Over onze websiteAlgemene indruk : 10,00Gebruiksgemak : 9,00Vergelijking : 9,00Informatie : 8,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 8,00Deskundigheid medewerkers : 10,00Onze communicatie: 10,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking : Dank voor uw hulp bij toch complexe materie
1,00Anoniemdonderdag 22 februari 2024 12:03
Over onze websiteAlgemene indruk : 1,00Gebruiksgemak : 1,00Vergelijking : 1,00Informatie : 1,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 1,00Deskundigheid medewerkers : 1,00Onze communicatie: 1,00Zou u ons aanraden? Nee
Opmerking :
8,00Anoniemdinsdag 20 februari 2024 12:08
Over onze websiteAlgemene indruk : 8,00Gebruiksgemak : 8,00Vergelijking : 8,00Informatie : 8,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 7,00Deskundigheid medewerkers : 5,00Onze communicatie: 5,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking : Heb geen contact gehad met uw medewerkers.
8,00P.H. Sporteldinsdag 20 februari 2024 10:30
Over onze websiteAlgemene indruk : 8,00Gebruiksgemak : 8,00Vergelijking : 8,00Informatie : 8,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 6,00Deskundigheid medewerkers : 7,00Onze communicatie: 7,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking : Ik had al aangegeven dat ik een vast rentetarief wilde maar werd alsnog geconfronteerd met het feit dat ik die keuze nogmaals moest maken bij CB. Wel aan de prijzige kant als ik bekijk wat ervoor moet gebeuren.
8,00Anoniemmaandag 19 februari 2024 16:24
Over onze websiteAlgemene indruk : 8,00Gebruiksgemak : 8,00Vergelijking : 8,00Informatie : 8,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 8,00Deskundigheid medewerkers : 8,00Onze communicatie: 8,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking : Ik ben tevreden over de ondersteuning. Het enige wat ik niet goed vond gaan is dat de uitkering van de lijfrente lager is dan in de offert. Dit heb ik zelf ontdekt. Ik had verwacht daar door jullie op geattendeerd te worden. Helaas is er niets meer aan te doen, omdat ASR het geld door allerlei redenen, die niet direct bij ons liggen, heeft overgemaakt.
8,00Anoniemmaandag 19 februari 2024 13:26
Over onze websiteAlgemene indruk : 8,00Gebruiksgemak : 8,00Vergelijking : 8,00Informatie : 8,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 8,00Deskundigheid medewerkers : 8,00Onze communicatie: 8,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking :
10,00Markwin den Hartogmaandag 19 februari 2024 12:01
Over onze websiteAlgemene indruk : 10,00Gebruiksgemak : 10,00Vergelijking : 10,00Informatie : 10,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 10,00Deskundigheid medewerkers : 10,00Onze communicatie: 10,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking : Kan niks anders zeggen dan top!
8,00Anoniemzondag 18 februari 2024 15:45
Over onze websiteAlgemene indruk : 8,00Gebruiksgemak : 8,00Vergelijking : 8,00Informatie : 8,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 8,00Deskundigheid medewerkers : 8,00Onze communicatie: 8,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking : Ging allemaal vlot. Dank
laad meer reviews
Contact
Contact
X
Vragen, of advies nodig?

Heb je een vraag of wil je graag advies? Neem contact met ons op. Onze medewerkers helpen je graag!

Bel ons
Vandaag open tot 17:00
Lijfrente & Pensioen 085-760 7600
Hypotheken 085-760 7610
Verzekeringen 085-760 7600
Mail ons
Je ontvangt reactie binnen 2 werkdagen
Lijfrente & Pensioen info@moneywise.nl
Verzekeringen info@moneywise.nl
App ons
Op werkdagen van 9:00 tot 17:00 online 06-835 45 662
Geen koffie, wél een cookie

Op Moneywise.nl regel je je financiële zaken online. Je krijgt bij ons geen koffie, maar we plaatsen wel cookies.

Maak hieronder een keuze voordat je verder gaat.
Of lees ons cookiebeleid

logo Moneywise.nl
... bel ons met al je vragen 085-760 7600
volg ons Moneywise.nl op Facebook Moneywise.nl op LinkedIn Moneywise.nl op Twitter Moneywise.nl op Youtube