Home » Lijfrente » Ervaringen van klanten

Ervaring van klanten die hun lijfrente regelde via MoneyWise

Deze ervaringen zijn gedeeld door consumenten die via MoneyWise.nl hun lijfrente hebben geregeld.
7,25Anoniemvrijdag 14 mei 2021 22:35
Over onze websiteAlgemene indruk : 7,00Gebruiksgemak : 8,00Vergelijking : 7,00Informatie : 7,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 7,00Deskundigheid medewerkers : 7,00Onze communicatie: 7,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking :
8,75M van Veenvrijdag 14 mei 2021 19:41
Over onze websiteAlgemene indruk : 9,00Gebruiksgemak : 9,00Vergelijking : 9,00Informatie : 8,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 8,00Deskundigheid medewerkers : 9,00Onze communicatie: 9,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking :
8,00Anoniemvrijdag 14 mei 2021 16:53
Over onze websiteAlgemene indruk : 8,00Gebruiksgemak : 8,00Vergelijking : 8,00Informatie : 8,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 8,00Deskundigheid medewerkers : 8,00Onze communicatie: 8,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking :
9,00aart sliedrechtvrijdag 14 mei 2021 15:39
Over onze websiteAlgemene indruk : 9,00Gebruiksgemak : 9,00Vergelijking : 9,00Informatie : 9,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 9,00Deskundigheid medewerkers : 9,00Onze communicatie: 9,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking : top tent
9,00vrijdag 14 mei 2021 15:10
Over onze websiteAlgemene indruk : 9,00Gebruiksgemak : 9,00Vergelijking : 9,00Informatie : 9,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 9,00Deskundigheid medewerkers : 9,00Onze communicatie: 9,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking : Heel goede dienstverlening en heel makkelijk te bereiken met vragen. Erg tevreden
8,00Robvrijdag 14 mei 2021 14:01
Over onze websiteAlgemene indruk : 8,00Gebruiksgemak : 8,00Vergelijking : 8,00Informatie : 8,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 7,00Deskundigheid medewerkers : 8,00Onze communicatie: 9,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking : Ik heb een paar keer telefonisch contact gehad en ook via mail een paar vragen gesteld. Elke keer een prima antwoord gekregen, ook op vragen die tijdens het gesprek naar voren kwamen. Ik voelde me ontzorgd en daar was het me om te doen. Prijs kan wat scherper misschien, maar acceptabel als ik het vergelijk met andere partijen. Vooral gezien de goede service die ik heb gekregen.
8,00vrijdag 14 mei 2021 13:06
Over onze websiteAlgemene indruk : 8,00Gebruiksgemak : 8,00Vergelijking : 8,00Informatie : 8,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 7,00Deskundigheid medewerkers : 8,00Onze communicatie: 8,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking :
8,00vrijdag 14 mei 2021 13:06
Over onze websiteAlgemene indruk : 8,00Gebruiksgemak : 8,00Vergelijking : 8,00Informatie : 8,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 7,00Deskundigheid medewerkers : 8,00Onze communicatie: 8,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking :
8,50vrijdag 14 mei 2021 10:34
Over onze websiteAlgemene indruk : 8,00Gebruiksgemak : 9,00Vergelijking : 8,00Informatie : 9,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 9,00Deskundigheid medewerkers : 8,00Onze communicatie: 8,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking :
8,25Anoniemvrijdag 14 mei 2021 09:50
Over onze websiteAlgemene indruk : 8,00Gebruiksgemak : 9,00Vergelijking : 8,00Informatie : 8,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 7,00Deskundigheid medewerkers : 8,00Onze communicatie: 9,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking :
laad meer reviews
Contact
Contact
X
Vragen, of advies nodig?

Heb je een vraag of wil je graag advies? Neem contact met ons op. Onze medewerkers helpen je graag!

Bel ons
Vandaag open tot 17:00
Lijfrente & Pensioen 085-760 7600
Hypotheken 085-760 7610
Verzekeringen 085-760 7600
Mail ons
Je ontvangt reactie binnen 2 werkdagen
Lijfrente & Pensioen info@moneywise.nl
Verzekeringen info@moneywise.nl
App ons
Op werkdagen van 9:00 tot 17:00 online 06-835 45 662
Geen koffie, wél een cookie

Op Moneywise.nl regel je je financiële zaken online. Je krijgt bij ons geen koffie, maar we plaatsen wel cookies.

Maak hieronder een keuze voordat je verder gaat.
Of lees ons cookiebeleid

logo Moneywise.nl
... bel ons met al je vragen 085-760 7600
volg ons Moneywise.nl op Facebook Moneywise.nl op LinkedIn Moneywise.nl op Twitter Moneywise.nl op Youtube