Home » Lijfrente » Ervaringen van klanten

Ervaring van klanten die hun lijfrente regelde via MoneyWise

Deze ervaringen zijn gedeeld door consumenten die via MoneyWise.nl hun lijfrente hebben geregeld.
7,00Dirkvrijdag 18 september 2020 13:55
Over onze websiteAlgemene indruk : 7,00Gebruiksgemak : 7,00Vergelijking : 7,00Informatie : 7,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 7,00Deskundigheid medewerkers : 8,00Onze communicatie: 7,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking :
7,25W. Combrinkwoensdag 16 september 2020 15:48
Over onze websiteAlgemene indruk : 8,00Gebruiksgemak : 7,00Vergelijking : 6,00Informatie : 8,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 7,00Deskundigheid medewerkers : 10,00Onze communicatie: 9,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking : Rond de uitbetaling en overdracht bankspaarpolis ging alles goed. Bij een latere poging tot online regelen van een pensioenuitbetaling van een C-polisspaarsom bij Allianz, kon het echt niet dat pas in de laatste fase van de online-opdracht bleek dat het bedrag moest worden overgedragen van Allianz naar NN.
7,00B.F.L.M. Molijnwoensdag 16 september 2020 12:20
Over onze websiteAlgemene indruk : 7,00Gebruiksgemak : 7,00Vergelijking : 7,00Informatie : 7,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 3,00Deskundigheid medewerkers : 3,00Onze communicatie: 4,00Zou u ons aanraden? Nee
Opmerking : Beste mensen, 1. Na een eerdere goede ervaring een aantal jaren gelden, heb ik Moneywise weer in de arm genomen voor het regelen van de uitkering van mijn lijfrente. De overdracht van BLG Wonen naar Centraal Beheer is alleen tot stand gekomen door mijn interventie. Zou de overdracht in principe vóór 1 september zou plaatsvinden, op mijn indicatie op 4 september dat dit nog niet was gebeurd, is pas door5 Moneywise actie ondernomen. Door onderling gekibbel tussen Moneywise en BLG Wonen, omtrent een document dat BLG Wonen blijkbaar verwachtte van CB, is het bedrag pas overgemaakt op 10 of 11 september jl. Ik had gepland en verwacht dat de eerste maandelijkse uitkering in september zou plaatsvinden, maar zelfs nú nog weet ik niet of dit zo is én hoeveel de maandelijkse uitkering is. 2. Ik heb lang aan de lijn gehangen om contact met uw medewerkers te krijgen. Ik heb twee keer lang (=28 minuten en 15 minuten) in de wachtrij gestaan met de mededeling dat ik de eerstvolgende was. Daar geloof ik niets van. Hier is duidelijk verbetering nodig, zeker als het gaat om de status van een investering van €78.402. Uiteindelijk blijkt communicatie via de e-mail efficiënter, maar ik vind dit geen alternatief voor telefonisch contact. Ik heb ondertussen een factuur van u gekregen, met een zekere korting. Ik betaal de factuur onder protest, omdat ik de dienstverlening niet toereikend acht om het bedrag te betalen. Naar mijn mening zou de bemiddeling tussen BLG Wonen en CB niet in rekening moeten worden gebracht. Met vriendelijke groet, Bruno Molijn
9,50Anoniemvrijdag 11 september 2020 20:04
Over onze websiteAlgemene indruk : 9,00Gebruiksgemak : 9,00Vergelijking : 10,00Informatie : 10,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 10,00Deskundigheid medewerkers : 10,00Onze communicatie: 10,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking :
8,00donderdag 10 september 2020 17:51
Over onze websiteAlgemene indruk : 8,00Gebruiksgemak : 8,00Vergelijking : 8,00Informatie : 8,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 8,00Deskundigheid medewerkers : 8,00Onze communicatie: 8,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking :
9,50co bakkerdonderdag 10 september 2020 14:40
Over onze websiteAlgemene indruk : 10,00Gebruiksgemak : 10,00Vergelijking : 10,00Informatie : 8,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 9,00Deskundigheid medewerkers : 10,00Onze communicatie: 10,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking : Zeer tevreden, goede informatie, goed meedenken en advies, snelle/heldere en adequate informatie via telefoon, Mail en mijn Monywise
9,25Anoniemwoensdag 9 september 2020 14:37
Over onze websiteAlgemene indruk : 9,00Gebruiksgemak : 9,00Vergelijking : 10,00Informatie : 9,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 6,00Deskundigheid medewerkers : 9,00Onze communicatie: 10,00Zou u ons aanraden? Nee
Opmerking : In principe raad ik nooit iemand iets aan
7,00woensdag 9 september 2020 14:06
Over onze websiteAlgemene indruk : 7,00Gebruiksgemak : 7,00Vergelijking : 7,00Informatie : 7,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 6,00Deskundigheid medewerkers : 7,00Onze communicatie: 7,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking :
7,00Anoniemwoensdag 9 september 2020 12:20
Over onze websiteAlgemene indruk : 7,00Gebruiksgemak : 7,00Vergelijking : 7,00Informatie : 7,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 7,00Deskundigheid medewerkers : 7,00Onze communicatie: 7,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking : Geen
7,00J. V. Schop dinsdag 8 september 2020 12:13
Over onze websiteAlgemene indruk : 7,00Gebruiksgemak : 7,00Vergelijking : 7,00Informatie : 7,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 5,00Deskundigheid medewerkers : 7,00Onze communicatie: 7,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking :
laad meer reviews
Contact
Menu
X
Contact
X
Vragen, of advies nodig?

Heb je een vraag of wil je graag advies? Neem contact met ons op. Onze medewerkers helpen je graag!

Bel ons
Vandaag open tot 17:00
Lijfrente & Pensioen 085-760 7600
Hypotheken 085-760 7610
Verzekeringen 085-760 7600
Mail ons
Je ontvangt reactie binnen 2 werkdagen
Lijfrente & Pensioen info@moneywise.nl
Verzekeringen info@moneywise.nl
App ons
Op werkdagen van 9:00 tot 17:00 online 06-835 45 662
Geen koffie, wél een cookie

Op Moneywise.nl regel je je financiële zaken online. Je krijgt bij ons geen koffie, maar we plaatsen wel cookies.

Maak hieronder een keuze voordat je verder gaat.
Of lees ons cookiebeleid

logo Moneywise.nl
... bel ons met al je vragen 085-760 7600
volg ons Moneywise.nl op Facebook Moneywise.nl op LinkedIn Moneywise.nl op Twitter Moneywise.nl op Youtube