Home » Lijfrente » Ervaringen van klanten

Ervaring van klanten die hun lijfrente regelde via MoneyWise

Deze ervaringen zijn gedeeld door consumenten die via MoneyWise.nl hun lijfrente hebben geregeld.
8,50Anoniemzondag 22 november 2020 20:40
Over onze websiteAlgemene indruk : 8,00Gebruiksgemak : 9,00Vergelijking : 9,00Informatie : 8,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 8,00Deskundigheid medewerkers : 8,00Onze communicatie: 8,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking :
8,50Anoniemzondag 22 november 2020 20:40
Over onze websiteAlgemene indruk : 8,00Gebruiksgemak : 9,00Vergelijking : 9,00Informatie : 8,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 8,00Deskundigheid medewerkers : 8,00Onze communicatie: 8,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking :
9,00Naylorzondag 22 november 2020 19:34
Over onze websiteAlgemene indruk : 9,00Gebruiksgemak : 9,00Vergelijking : 9,00Informatie : 9,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 9,00Deskundigheid medewerkers : 9,00Onze communicatie: 9,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking :
8,00Marga Garmszaterdag 21 november 2020 14:06
Over onze websiteAlgemene indruk : 8,00Gebruiksgemak : 8,00Vergelijking : 8,00Informatie : 8,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 8,00Deskundigheid medewerkers : 8,00Onze communicatie: 8,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking : Ik vind de dienstverlening prettig, de informatie op jullie website is prima en ik kan me er uitstekend zelf mee redden en dat vind ik prettig. De check die er na afloop nog werd gedaan door de medewerker vond ik plezierig.
8,00jan spikkervrijdag 20 november 2020 22:54
Over onze websiteAlgemene indruk : 8,00Gebruiksgemak : 9,00Vergelijking : 7,00Informatie : 8,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 7,00Deskundigheid medewerkers : 8,00Onze communicatie: 8,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking :
10,00Henk Neurinkvrijdag 20 november 2020 16:59
Over onze websiteAlgemene indruk : 10,00Gebruiksgemak : 10,00Vergelijking : 10,00Informatie : 10,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 10,00Deskundigheid medewerkers : 10,00Onze communicatie: 10,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking : Ik vind het tot nu geweldig wat jullie voor mij hebben geregeld. Veel dank daarvoor Groet Henk Neurink
6,75J.E. Geijtenbeekvrijdag 20 november 2020 13:26
Over onze websiteAlgemene indruk : 7,00Gebruiksgemak : 7,00Vergelijking : 7,00Informatie : 6,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 6,00Deskundigheid medewerkers : 8,00Onze communicatie: 7,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking : Denk dat de kosten die u in rekening brengt voor het openen van een spaarrekening aan de hoge kant zijn. Veel banken komen met een aanmoedigingspremie als gebruik gemaakt wordt van hun diensten. De begeleiding daar in tegen is mijn inzien reëel, misschien wat aan de lage kant. Per saldo zullen de door u in rekening gebrachte kosten en aanmoedigingspremie met elkaar in evenwicht zijn, waarbij u uit de kosten blijft bij het verlenen van uw diensten.
8,75donderdag 19 november 2020 13:15
Over onze websiteAlgemene indruk : 9,00Gebruiksgemak : 8,00Vergelijking : 9,00Informatie : 9,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 9,00Deskundigheid medewerkers : 9,00Onze communicatie: 9,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking :
9,00Marjan Warmerdamdinsdag 17 november 2020 15:16
Over onze websiteAlgemene indruk : 9,00Gebruiksgemak : 9,00Vergelijking : 9,00Informatie : 9,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 9,00Deskundigheid medewerkers : 9,00Onze communicatie: 9,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking : Goede communicatie.
8,00F vd Heijdenmaandag 16 november 2020 19:55
Over onze websiteAlgemene indruk : 8,00Gebruiksgemak : 8,00Vergelijking : 8,00Informatie : 8,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 8,00Deskundigheid medewerkers : 8,00Onze communicatie: 8,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking :
laad meer reviews
Contact
Contact
X
Vragen, of advies nodig?

Heb je een vraag of wil je graag advies? Neem contact met ons op. Onze medewerkers helpen je graag!

Bel ons
Vandaag open tot 17:00
Lijfrente & Pensioen 085-760 7600
Hypotheken 085-760 7610
Verzekeringen 085-760 7600
Mail ons
Je ontvangt reactie binnen 2 werkdagen
Lijfrente & Pensioen info@moneywise.nl
Verzekeringen info@moneywise.nl
App ons
Op werkdagen van 9:00 tot 17:00 online 06-835 45 662
Geen koffie, wél een cookie

Op Moneywise.nl regel je je financiële zaken online. Je krijgt bij ons geen koffie, maar we plaatsen wel cookies.

Maak hieronder een keuze voordat je verder gaat.
Of lees ons cookiebeleid

logo Moneywise.nl
... bel ons met al je vragen 085-760 7600
volg ons Moneywise.nl op Facebook Moneywise.nl op LinkedIn Moneywise.nl op Twitter Moneywise.nl op Youtube