085-760 7600 vandaag tot 17:00 Mijn Moneywise
Menu
X
Geen koffie, wél een cookie

Op Moneywise.nl regel je je financiële zaken online. Je krijgt bij ons geen koffie, maar we plaatsen wel cookies.

Maak hieronder een keuze voordat je verder gaat.
Of lees ons cookiebeleid

Home » Lijfrente » Ervaringen van klanten

Ervaring van klanten die hun lijfrente regelde via MoneyWise

Deze ervaringen zijn gedeeld door consumenten die via MoneyWise.nl hun lijfrente hebben geregeld.
9,50Melismaandag 19 augustus 2019 21:14
Over onze websiteAlgemene indruk : 9,00Gebruiksgemak : 10,00Vergelijking : 9,00Informatie : 10,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 10,00Deskundigheid medewerkers : 10,00Onze communicatie: 10,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking :
7,75Anoniemzaterdag 17 augustus 2019 12:54
Over onze websiteAlgemene indruk : 8,00Gebruiksgemak : 8,00Vergelijking : 7,00Informatie : 8,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 7,00Deskundigheid medewerkers : 8,00Onze communicatie: 8,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking :
7,75Anoniemvrijdag 16 augustus 2019 19:44
Over onze websiteAlgemene indruk : 8,00Gebruiksgemak : 7,00Vergelijking : 8,00Informatie : 8,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 7,00Deskundigheid medewerkers : 7,00Onze communicatie: 7,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking :
8,50Anoniemvrijdag 16 augustus 2019 15:55
Over onze websiteAlgemene indruk : 9,00Gebruiksgemak : 9,00Vergelijking : 8,00Informatie : 8,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 5,00Deskundigheid medewerkers : 5,00Onze communicatie: 5,00Zou u ons aanraden? Nee
Opmerking :
8,00Anoniemvrijdag 16 augustus 2019 13:56
Over onze websiteAlgemene indruk : 8,00Gebruiksgemak : 8,00Vergelijking : 8,00Informatie : 8,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 8,00Deskundigheid medewerkers : 9,00Onze communicatie: 9,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking :
9,00EvWdonderdag 15 augustus 2019 21:12
Over onze websiteAlgemene indruk : 9,00Gebruiksgemak : 9,00Vergelijking : 9,00Informatie : 9,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 10,00Deskundigheid medewerkers : 10,00Onze communicatie: 9,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking :
6,75Anoniemdonderdag 15 augustus 2019 13:54
Over onze websiteAlgemene indruk : 7,00Gebruiksgemak : 7,00Vergelijking : 6,00Informatie : 7,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 7,00Deskundigheid medewerkers : 8,00Onze communicatie: 7,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking :
9,00JMA van Grinsvenwoensdag 14 augustus 2019 19:56
Over onze websiteAlgemene indruk : 9,00Gebruiksgemak : 9,00Vergelijking : 9,00Informatie : 9,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 4,00Deskundigheid medewerkers : 10,00Onze communicatie: 9,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking : Ik vind een bedrag van 165 euro voor het puur openen van een rekening best prijzig waarbij dan ook nog eens 60 euro voor de begeleiding komt. Straks moet ik een uitkeerrekening openen en dan kost me dat weer 165 euro. En dat is behoorlijk aan de prijs. Ondanks dat ik veel informatie van jullie site heb kunnen halen en vaak op een prettige wijze mailcontact heb gehad met nuttige informatie en adviezen. Een korting voor klanten die beide afnemen zou correct zijn.
8,00Bert Waterschootwoensdag 14 augustus 2019 17:10
Over onze websiteAlgemene indruk : 8,00Gebruiksgemak : 8,00Vergelijking : 8,00Informatie : 8,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 8,00Deskundigheid medewerkers : 8,00Onze communicatie: 9,00Zou u ons aanraden? Nee
Opmerking :
8,25Anoniemzaterdag 10 augustus 2019 13:31
Over onze websiteAlgemene indruk : 8,00Gebruiksgemak : 9,00Vergelijking : 8,00Informatie : 8,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 10,00Deskundigheid medewerkers : 8,00Onze communicatie: 9,00Zou u ons aanraden? Ja
Opmerking :
laad meer reviews
logo Moneywise.nl
... bel ons met al je vragen 085-760 7600
volg ons Moneywise.nl op Facebook Moneywise.nl op LinkedIn Moneywise.nl op Twitter Moneywise.nl op Youtube