085-760 7600 vandaag tot 17:00 Mijn Moneywise
Menu
X
Geen koffie, wél een cookie

Op Moneywise.nl regel je je financiële zaken online. Je krijgt bij ons geen koffie, maar we plaatsen wel cookies.

Maak hieronder een keuze voordat je verder gaat.
Of lees ons cookiebeleid

Home » Banksparen » Ervaringen van klanten

Ervaring banksparen openen via MoneyWise

Deze ervaringen zijn gedeeld door consumenten die via MoneyWise.nl hun bankspaarrekening hebben geopend.
4,29Bertus schreuderzaterdag 11 juli 2020 10:32
Over onze websiteAlgemene indruk : 6,00Gebruiksgemak : 6,00Vergelijking : 6,00Informatie : 5,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 1,00Deskundigheid medewerkers : 3,00Onze communicatie: 3,00Zou u ons aanraden? nee
Opmerking : Door foute informatie wordt nu een maand te kast uitbetaald. Als ik alles had geweten had ik alles zelf geregeld
5,14L schreudervrijdag 10 juli 2020 21:51
Over onze websiteAlgemene indruk : 6,00Gebruiksgemak : 6,00Vergelijking : 7,00Informatie : 7,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 2,00Deskundigheid medewerkers : 4,00Onze communicatie: 4,00Zou u ons aanraden? nee
Opmerking : Als ik alles had geweten had ik zelf de overdracht van mijn pensioen potje geregeld. En door verkeerde info ook een maand uitkering misgelopen.
8,14Anoniemvrijdag 10 juli 2020 21:16
Over onze websiteAlgemene indruk : 8,00Gebruiksgemak : 8,00Vergelijking : 8,00Informatie : 9,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 7,00Deskundigheid medewerkers : 9,00Onze communicatie: 8,00Zou u ons aanraden? ja
Opmerking :
8,00Anoniemvrijdag 10 juli 2020 20:58
Over onze websiteAlgemene indruk : 8,00Gebruiksgemak : 8,00Vergelijking : 8,00Informatie : 8,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 8,00Deskundigheid medewerkers : 8,00Onze communicatie: 8,00Zou u ons aanraden? ja
Opmerking :
6,57Anoniemvrijdag 10 juli 2020 12:58
Over onze websiteAlgemene indruk : 7,00Gebruiksgemak : 7,00Vergelijking : 7,00Informatie : 7,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 5,00Deskundigheid medewerkers : 7,00Onze communicatie: 6,00Zou u ons aanraden? ja
Opmerking : De kosten voor de dienstverlening staat niet in verhouding. Gelet op de zeer trage beoordelingsprocedure heeft Moneywise tussentijds de cliënt niet geïnformeerd over de voortgang. Eerst na het ondernemen van eigen initiatief is cliënt pas op de hoogte gekomen over de stand van zaken. Dit kan beter.
9,71Anoniemvrijdag 10 juli 2020 12:01
Over onze websiteAlgemene indruk : 10,00Gebruiksgemak : 10,00Vergelijking : 10,00Informatie : 10,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 8,00Deskundigheid medewerkers : 10,00Onze communicatie: 10,00Zou u ons aanraden? ja
Opmerking :
10,00Anoniemdonderdag 9 juli 2020 21:45
Over onze websiteAlgemene indruk : 10,00Gebruiksgemak : 10,00Vergelijking : 10,00Informatie : 10,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 10,00Deskundigheid medewerkers : 10,00Onze communicatie: 10,00Zou u ons aanraden? ja
Opmerking :
8,00Anoniemdonderdag 9 juli 2020 16:02
Over onze websiteAlgemene indruk : 8,00Gebruiksgemak : 8,00Vergelijking : 8,00Informatie : 8,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 8,00Deskundigheid medewerkers : 8,00Onze communicatie: 8,00Zou u ons aanraden? ja
Opmerking :
10,00M. van Rijnberkdonderdag 9 juli 2020 14:05
Over onze websiteAlgemene indruk : 10,00Gebruiksgemak : 10,00Vergelijking : 10,00Informatie : 10,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 10,00Deskundigheid medewerkers : 10,00Onze communicatie: 10,00Zou u ons aanraden? ja
Opmerking : Professionals. Denken goed mee. Foutloze uitvoering. Bedankt
8,86Anoniemdonderdag 9 juli 2020 13:11
Over onze websiteAlgemene indruk : 8,00Gebruiksgemak : 9,00Vergelijking : 9,00Informatie : 9,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 9,00Deskundigheid medewerkers : 9,00Onze communicatie: 9,00Zou u ons aanraden? ja
Opmerking : Weer prima dienstverlening: overzichtelijke info, heldere vergelijkingen en perfect afsluiten en uitvoeren :).
laad meer reviews
logo Moneywise.nl
... bel ons met al je vragen 085-760 7600
volg ons Moneywise.nl op Facebook Moneywise.nl op LinkedIn Moneywise.nl op Twitter Moneywise.nl op Youtube