Home » Banksparen » Ervaringen van klanten

Ervaring banksparen openen via MoneyWise

Deze ervaringen zijn gedeeld door consumenten die via MoneyWise.nl hun bankspaarrekening hebben geopend.
10,00Anoniemdinsdag 21 september 2021 16:33
Over onze websiteAlgemene indruk : 10,00Gebruiksgemak : 10,00Vergelijking : 10,00Informatie : 10,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 10,00Deskundigheid medewerkers : 10,00Onze communicatie: 10,00Zou u ons aanraden? ja
Opmerking :
7,14Anoniemdinsdag 21 september 2021 16:00
Over onze websiteAlgemene indruk : 8,00Gebruiksgemak : 8,00Vergelijking : 0,00Informatie : 9,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 8,00Deskundigheid medewerkers : 9,00Onze communicatie: 8,00Zou u ons aanraden? ja
Opmerking :
9,71Djmdinsdag 21 september 2021 12:27
Over onze websiteAlgemene indruk : 10,00Gebruiksgemak : 10,00Vergelijking : 10,00Informatie : 10,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 8,00Deskundigheid medewerkers : 10,00Onze communicatie: 10,00Zou u ons aanraden? ja
Opmerking :
10,00Jeannette Eggers dinsdag 21 september 2021 09:59
Over onze websiteAlgemene indruk : 10,00Gebruiksgemak : 10,00Vergelijking : 10,00Informatie : 10,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 10,00Deskundigheid medewerkers : 10,00Onze communicatie: 10,00Zou u ons aanraden? nee
Opmerking : Alle betrokken medewerkers werken goed samen om tot een resultaat te komen,kunt ten allertijden zelf ook contact met hen onderhouden en dat geeft vertrouwen .
8,57Herman Hartkampmaandag 20 september 2021 20:21
Over onze websiteAlgemene indruk : 9,00Gebruiksgemak : 9,00Vergelijking : 8,00Informatie : 8,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 9,00Deskundigheid medewerkers : 9,00Onze communicatie: 8,00Zou u ons aanraden? ja
Opmerking : Prijs-/kwaliteitverhouding dik in orde! Af en toe loopt het in de communicatie niet helemaal soepel, temeer wanneer meerdere mensen met hetzelfde dossier bezig zijn. Verder super tevreden en top service!
8,86zondag 19 september 2021 09:19
Over onze websiteAlgemene indruk : 8,00Gebruiksgemak : 9,00Vergelijking : 8,00Informatie : 9,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 10,00Deskundigheid medewerkers : 9,00Onze communicatie: 9,00Zou u ons aanraden? ja
Opmerking :
8,00Anoniemzaterdag 18 september 2021 19:51
Over onze websiteAlgemene indruk : 8,00Gebruiksgemak : 8,00Vergelijking : 8,00Informatie : 8,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 8,00Deskundigheid medewerkers : 8,00Onze communicatie: 8,00Zou u ons aanraden? ja
Opmerking : Prima verlopen.
10,00Jeannette Eggers vrijdag 17 september 2021 22:30
Over onze websiteAlgemene indruk : 10,00Gebruiksgemak : 10,00Vergelijking : 10,00Informatie : 10,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 10,00Deskundigheid medewerkers : 10,00Onze communicatie: 10,00Zou u ons aanraden? ja
Opmerking : Ik ben zeer tevreden over Moneywise en dat geld voor alle medewerkers ,de inzet om het zo goed en snel mogelijk te laten verlopen met uiterste vriendelijkheid en vakkennis verdiend een dikke 10 en zal het zeker aanraden aan iedereen die hier zelf niet thuis in is .
9,14Anoniemvrijdag 17 september 2021 19:13
Over onze websiteAlgemene indruk : 9,00Gebruiksgemak : 9,00Vergelijking : 9,00Informatie : 9,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 8,00Deskundigheid medewerkers : 10,00Onze communicatie: 10,00Zou u ons aanraden? ja
Opmerking : Prima geholpen door het team
7,29vrijdag 17 september 2021 18:24
Over onze websiteAlgemene indruk : 7,00Gebruiksgemak : 7,00Vergelijking : 7,00Informatie : 7,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 7,00Deskundigheid medewerkers : 8,00Onze communicatie: 8,00Zou u ons aanraden? ja
Opmerking :
laad meer reviews
Contact
Contact
X
Vragen, of advies nodig?

Heb je een vraag of wil je graag advies? Neem contact met ons op. Onze medewerkers helpen je graag!

Bel ons
Vandaag open tot 17:00
Lijfrente & Pensioen 085-760 7600
Hypotheken 085-760 7610
Verzekeringen 085-760 7600
Mail ons
Je ontvangt reactie binnen 2 werkdagen
Lijfrente & Pensioen info@moneywise.nl
Verzekeringen info@moneywise.nl
App ons
Op werkdagen van 9:00 tot 17:00 online 06-835 45 662
Geen koffie, wél een cookie

Op Moneywise.nl regel je je financiële zaken online. Je krijgt bij ons geen koffie, maar we plaatsen wel cookies.

Maak hieronder een keuze voordat je verder gaat.
Of lees ons cookiebeleid

logo Moneywise.nl
... bel ons met al je vragen 085-760 7600
volg ons Moneywise.nl op Facebook Moneywise.nl op LinkedIn Moneywise.nl op Twitter Moneywise.nl op Youtube