Ervaring banksparen openen via MoneyWise

Deze ervaringen zijn gedeeld door consumenten die via MoneyWise.nl hun bankspaarrekening hebben geopend.
7,14Anoniemzaterdag 4 februari 2023 18:32
Over onze websiteAlgemene indruk : 7,00Gebruiksgemak : 8,00Vergelijking : 7,00Informatie : 7,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 7,00Deskundigheid medewerkers : 7,00Onze communicatie: 7,00Zou u ons aanraden? ja
Opmerking :
7,43zaterdag 4 februari 2023 16:23
Over onze websiteAlgemene indruk : 8,00Gebruiksgemak : 7,00Vergelijking : 7,00Informatie : 7,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 7,00Deskundigheid medewerkers : 8,00Onze communicatie: 8,00Zou u ons aanraden? ja
Opmerking :
8,57zaterdag 4 februari 2023 14:23
Over onze websiteAlgemene indruk : 8,00Gebruiksgemak : 9,00Vergelijking : 9,00Informatie : 8,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 8,00Deskundigheid medewerkers : 9,00Onze communicatie: 9,00Zou u ons aanraden? ja
Opmerking :
8,86Philippe Penderszaterdag 4 februari 2023 12:09
Over onze websiteAlgemene indruk : 9,00Gebruiksgemak : 9,00Vergelijking : 9,00Informatie : 9,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 8,00Deskundigheid medewerkers : 9,00Onze communicatie: 9,00Zou u ons aanraden? ja
Opmerking : Zeer tevreden! Medewerkers zijn deskundig, pro-actief en zeer goed bereikbaar, nauwelijks een wachttijd tijdens de vele keren dat ik jullie gebeld heb (en dat is een verademing in vergelijking met veel andere bedrijven). Ontwikkelingen zijn goed bij te houden via jullie dashboard. Eindelijk een bedrijf waar de zaken gaan zoals het het meest wenselijk is. Hebben jullie nog vacatures?
9,14Anoniemvrijdag 3 februari 2023 12:01
Over onze websiteAlgemene indruk : 9,00Gebruiksgemak : 9,00Vergelijking : 9,00Informatie : 9,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 9,00Deskundigheid medewerkers : 10,00Onze communicatie: 9,00Zou u ons aanraden? ja
Opmerking :
7,86Anoniemvrijdag 3 februari 2023 11:30
Over onze websiteAlgemene indruk : 8,00Gebruiksgemak : 8,00Vergelijking : 8,00Informatie : 8,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 7,00Deskundigheid medewerkers : 8,00Onze communicatie: 8,00Zou u ons aanraden? ja
Opmerking :
3,86Anoniemdonderdag 2 februari 2023 15:39
Over onze websiteAlgemene indruk : 9,00Gebruiksgemak : 9,00Vergelijking : 0,00Informatie : 0,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 9,00Deskundigheid medewerkers : 0,00Onze communicatie: 0,00Zou u ons aanraden? ja
Opmerking : sommige items zou ik niet van toepassing willen antwoorden
9,00john van velsdonderdag 2 februari 2023 14:18
Over onze websiteAlgemene indruk : 9,00Gebruiksgemak : 10,00Vergelijking : 8,00Informatie : 8,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 8,00Deskundigheid medewerkers : 10,00Onze communicatie: 10,00Zou u ons aanraden? ja
Opmerking :
8,00donderdag 2 februari 2023 13:41
Over onze websiteAlgemene indruk : 8,00Gebruiksgemak : 8,00Vergelijking : 8,00Informatie : 8,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 7,00Deskundigheid medewerkers : 8,00Onze communicatie: 9,00Zou u ons aanraden? ja
Opmerking :
8,43donderdag 2 februari 2023 13:14
Over onze websiteAlgemene indruk : 9,00Gebruiksgemak : 10,00Vergelijking : 10,00Informatie : 10,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 0,00Deskundigheid medewerkers : 10,00Onze communicatie: 10,00Zou u ons aanraden? ja
Opmerking :
laad meer reviews
Contact
Contact
X
Vragen, of advies nodig?

Heb je een vraag of wil je graag advies? Neem contact met ons op. Onze medewerkers helpen je graag!

Bel ons
Vandaag open tot 17:00
Lijfrente & Pensioen 085-760 7600
Hypotheken 085-760 7610
Verzekeringen 085-760 7600
Mail ons
Je ontvangt reactie binnen 2 werkdagen
Lijfrente & Pensioen info@moneywise.nl
Verzekeringen info@moneywise.nl
App ons
Op werkdagen van 9:00 tot 17:00 online 06-835 45 662
Geen koffie, wél een cookie

Op Moneywise.nl regel je je financiële zaken online. Je krijgt bij ons geen koffie, maar we plaatsen wel cookies.

Maak hieronder een keuze voordat je verder gaat.
Of lees ons cookiebeleid

logo Moneywise.nl
... bel ons met al je vragen 085-760 7600
volg ons Moneywise.nl op Facebook Moneywise.nl op LinkedIn Moneywise.nl op Twitter Moneywise.nl op Youtube