Home » Banksparen » Ervaringen van klanten

Ervaring banksparen openen via MoneyWise

Deze ervaringen zijn gedeeld door consumenten die via MoneyWise.nl hun bankspaarrekening hebben geopend.
8,43Anoniemzondag 29 november 2020 19:24
Over onze websiteAlgemene indruk : 8,00Gebruiksgemak : 9,00Vergelijking : 9,00Informatie : 8,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 7,00Deskundigheid medewerkers : 9,00Onze communicatie: 9,00Zou u ons aanraden? ja
Opmerking :
8,86Anoniemzondag 29 november 2020 17:52
Over onze websiteAlgemene indruk : 9,00Gebruiksgemak : 9,00Vergelijking : 9,00Informatie : 9,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 9,00Deskundigheid medewerkers : 9,00Onze communicatie: 8,00Zou u ons aanraden? ja
Opmerking :
8,71Anoniemzondag 29 november 2020 16:14
Over onze websiteAlgemene indruk : 8,00Gebruiksgemak : 9,00Vergelijking : 9,00Informatie : 9,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 9,00Deskundigheid medewerkers : 9,00Onze communicatie: 8,00Zou u ons aanraden? ja
Opmerking :
7,71J.G. Wassmerzondag 29 november 2020 14:15
Over onze websiteAlgemene indruk : 8,00Gebruiksgemak : 10,00Vergelijking : 0,00Informatie : 10,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 8,00Deskundigheid medewerkers : 10,00Onze communicatie: 8,00Zou u ons aanraden? ja
Opmerking :
7,00Anoniemzondag 29 november 2020 12:25
Over onze websiteAlgemene indruk : 7,00Gebruiksgemak : 7,00Vergelijking : 7,00Informatie : 7,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 7,00Deskundigheid medewerkers : 7,00Onze communicatie: 7,00Zou u ons aanraden? ja
Opmerking :
9,43Anoniemzaterdag 28 november 2020 17:32
Over onze websiteAlgemene indruk : 10,00Gebruiksgemak : 10,00Vergelijking : 10,00Informatie : 10,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 6,00Deskundigheid medewerkers : 10,00Onze communicatie: 10,00Zou u ons aanraden? ja
Opmerking :
9,00Sjaak van den Oever vrijdag 27 november 2020 19:22
Over onze websiteAlgemene indruk : 9,00Gebruiksgemak : 9,00Vergelijking : 8,00Informatie : 10,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 8,00Deskundigheid medewerkers : 9,00Onze communicatie: 10,00Zou u ons aanraden? ja
Opmerking : Ben zeer tevreden op de manier hoe money-wise de vragen die ik had naar a.l.v. het onderbrengen van mijn spaarrekening naareen rekening bij Centraal Achmea.
9,00R.A.W. Hylkemavrijdag 27 november 2020 17:30
Over onze websiteAlgemene indruk : 9,00Gebruiksgemak : 9,00Vergelijking : 9,00Informatie : 9,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 9,00Deskundigheid medewerkers : 9,00Onze communicatie: 9,00Zou u ons aanraden? ja
Opmerking : Zeer tevreden over service, website en bereikbaarheid.
7,29donderdag 26 november 2020 21:26
Over onze websiteAlgemene indruk : 7,00Gebruiksgemak : 7,00Vergelijking : 7,00Informatie : 7,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 7,00Deskundigheid medewerkers : 8,00Onze communicatie: 8,00Zou u ons aanraden? ja
Opmerking : iets duidelijker uitleg van de brief verzoek tot waardeoverdracht van de ene rekening naar de andere waar naar toe testuren bedankt
9,00Anoniemdonderdag 26 november 2020 14:10
Over onze websiteAlgemene indruk : 9,00Gebruiksgemak : 9,00Vergelijking : 9,00Informatie : 9,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 9,00Deskundigheid medewerkers : 9,00Onze communicatie: 9,00Zou u ons aanraden? ja
Opmerking :
laad meer reviews
Contact
Contact
X
Vragen, of advies nodig?

Heb je een vraag of wil je graag advies? Neem contact met ons op. Onze medewerkers helpen je graag!

Bel ons
Vandaag open tot 17:00
Lijfrente & Pensioen 085-760 7600
Hypotheken 085-760 7610
Verzekeringen 085-760 7600
Mail ons
Je ontvangt reactie binnen 2 werkdagen
Lijfrente & Pensioen info@moneywise.nl
Verzekeringen info@moneywise.nl
App ons
Op werkdagen van 9:00 tot 17:00 online 06-835 45 662
Geen koffie, wél een cookie

Op Moneywise.nl regel je je financiële zaken online. Je krijgt bij ons geen koffie, maar we plaatsen wel cookies.

Maak hieronder een keuze voordat je verder gaat.
Of lees ons cookiebeleid

logo Moneywise.nl
... bel ons met al je vragen 085-760 7600
volg ons Moneywise.nl op Facebook Moneywise.nl op LinkedIn Moneywise.nl op Twitter Moneywise.nl op Youtube