085-760 7600 vandaag tot 17:00 Mijn Moneywise
Menu
X
Geen koffie, wél een cookie

Op Moneywise.nl regel je je financiële zaken online. Je krijgt bij ons geen koffie, maar we plaatsen wel cookies.

Maak hieronder een keuze voordat je verder gaat.
Of lees ons cookiebeleid

Home » Banksparen » Ervaringen van klanten

Ervaring banksparen openen via MoneyWise

Deze ervaringen zijn gedeeld door consumenten die via MoneyWise.nl hun bankspaarrekening hebben geopend.
9,71Melismaandag 19 augustus 2019 21:14
Over onze websiteAlgemene indruk : 9,00Gebruiksgemak : 10,00Vergelijking : 9,00Informatie : 10,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 10,00Deskundigheid medewerkers : 10,00Onze communicatie: 10,00Zou u ons aanraden? ja
Opmerking :
7,29Anoniemzaterdag 17 augustus 2019 16:43
Over onze websiteAlgemene indruk : 8,00Gebruiksgemak : 6,00Vergelijking : 8,00Informatie : 8,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 7,00Deskundigheid medewerkers : 7,00Onze communicatie: 7,00Zou u ons aanraden? ja
Opmerking :
7,71Anoniemzaterdag 17 augustus 2019 12:54
Over onze websiteAlgemene indruk : 8,00Gebruiksgemak : 8,00Vergelijking : 7,00Informatie : 8,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 7,00Deskundigheid medewerkers : 8,00Onze communicatie: 8,00Zou u ons aanraden? ja
Opmerking :
8,86Anoniemzaterdag 17 augustus 2019 12:08
Over onze websiteAlgemene indruk : 9,00Gebruiksgemak : 9,00Vergelijking : 9,00Informatie : 9,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 8,00Deskundigheid medewerkers : 9,00Onze communicatie: 9,00Zou u ons aanraden? ja
Opmerking : Het is altijd beter met één loket te werken. Anders zou ik met twee partijen moeten gaan emailen. Het aanbod wat ik via Moneywise ontdekte sloot veel beter aan op datgene wat ik met de vrijkomende polis wilde, zonder de vergelijking van Moneywise was ik daarvan niet op de hoogte geweest. Hetis een geruststellend idee dat je iets uit handen geeft en meteen een goed gevoel hebt dat het in orde komt. Ik weet alleen niet of ik nog een inkomstenverklaring bij de fiscus moet aanvragen.
8,71Pietervrijdag 16 augustus 2019 19:58
Over onze websiteAlgemene indruk : 8,00Gebruiksgemak : 8,00Vergelijking : 8,00Informatie : 8,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 9,00Deskundigheid medewerkers : 10,00Onze communicatie: 10,00Zou u ons aanraden? ja
Opmerking : Naast onze hypotheek oversluiten hebben wij ons laten adviseren over het veranderen van onze overlijdensrisico verzekering. De manier waarop dit is gedaan is meer dan prettig te noemen. Zeer deskundig advies, prettige manier van communiceren en een transparant prijsbeleid. Absoluut een aanrader voor goed en deskundig advies
7,43Anoniemvrijdag 16 augustus 2019 19:44
Over onze websiteAlgemene indruk : 8,00Gebruiksgemak : 7,00Vergelijking : 8,00Informatie : 8,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 7,00Deskundigheid medewerkers : 7,00Onze communicatie: 7,00Zou u ons aanraden? ja
Opmerking :
7,00Anoniemvrijdag 16 augustus 2019 15:55
Over onze websiteAlgemene indruk : 9,00Gebruiksgemak : 9,00Vergelijking : 8,00Informatie : 8,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 5,00Deskundigheid medewerkers : 5,00Onze communicatie: 5,00Zou u ons aanraden? nee
Opmerking :
8,29Anoniemvrijdag 16 augustus 2019 13:56
Over onze websiteAlgemene indruk : 8,00Gebruiksgemak : 8,00Vergelijking : 8,00Informatie : 8,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 8,00Deskundigheid medewerkers : 9,00Onze communicatie: 9,00Zou u ons aanraden? ja
Opmerking :
9,29EvWdonderdag 15 augustus 2019 21:12
Over onze websiteAlgemene indruk : 9,00Gebruiksgemak : 9,00Vergelijking : 9,00Informatie : 9,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 10,00Deskundigheid medewerkers : 10,00Onze communicatie: 9,00Zou u ons aanraden? ja
Opmerking :
8,71Anoniemdonderdag 15 augustus 2019 15:18
Over onze websiteAlgemene indruk : 9,00Gebruiksgemak : 8,00Vergelijking : 9,00Informatie : 9,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 9,00Deskundigheid medewerkers : 8,00Onze communicatie: 9,00Zou u ons aanraden? ja
Opmerking : Regeling voor onderbrengen pensioenkapitaal werd moeilijk over gedaan bij de verzekeringsmaatschappij. Toen via Moneywise geregeld, werd snel en adequaat gereageerd op mailtjes en ook duidelijk antwoord bij vragen. Uiteindelijk alles via Moneywise geregeld en afgehandeld.Een aanrader
laad meer reviews
logo Moneywise.nl
... bel ons met al je vragen 085-760 7600
volg ons Moneywise.nl op Facebook Moneywise.nl op LinkedIn Moneywise.nl op Twitter Moneywise.nl op Youtube