Home » Banksparen » Ervaringen van klanten

Ervaring banksparen openen via MoneyWise

Deze ervaringen zijn gedeeld door consumenten die via MoneyWise.nl hun bankspaarrekening hebben geopend.
5,00zaterdag 6 maart 2021 19:09
Over onze websiteAlgemene indruk : 7,00Gebruiksgemak : 7,00Vergelijking : 7,00Informatie : 0,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 0,00Deskundigheid medewerkers : 7,00Onze communicatie: 7,00Zou u ons aanraden? ja
Opmerking :
6,29Anita Noordenboszaterdag 6 maart 2021 17:26
Over onze websiteAlgemene indruk : 8,00Gebruiksgemak : 8,00Vergelijking : 8,00Informatie : 8,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 4,00Deskundigheid medewerkers : 4,00Onze communicatie: 4,00Zou u ons aanraden? nee
Opmerking : Algemene indruk vond ik in orde, maar het verloop vond ik daarna slecht. Ik moest steeds zelf bellen om informatie te bemachtigen. Ook geen goed advies gekregen betreft mijn lijfrente polis van NN, als leek weet je er te weinig van, op de website wordt dit niet goed vermeld dat je totaal geen advies krijgt, het wordt wel als zodanig vermeld, dat jullie experts zijn in lijfrente, sorry, ik heb er niets van gemerkt. Zeer teleurstellend!!!
8,29Gerard Alberszaterdag 6 maart 2021 16:48
Over onze websiteAlgemene indruk : 9,00Gebruiksgemak : 8,00Vergelijking : 8,00Informatie : 8,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 7,00Deskundigheid medewerkers : 9,00Onze communicatie: 9,00Zou u ons aanraden? ja
Opmerking : Alles prima geregeld
7,29Anoniemvrijdag 5 maart 2021 20:55
Over onze websiteAlgemene indruk : 7,00Gebruiksgemak : 8,00Vergelijking : 7,00Informatie : 7,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 6,00Deskundigheid medewerkers : 8,00Onze communicatie: 8,00Zou u ons aanraden? ja
Opmerking :
10,00Huub van Rooijvrijdag 5 maart 2021 18:47
Over onze websiteAlgemene indruk : 10,00Gebruiksgemak : 10,00Vergelijking : 10,00Informatie : 10,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 10,00Deskundigheid medewerkers : 10,00Onze communicatie: 10,00Zou u ons aanraden? ja
Opmerking : Flauwe evaluatie misschien, maar ik vond alles perfect... Vooral ook omdat jullie nog nét even die extra stapjes hebben gezet toen Nationale Nederlanden fouten ging maken en Allianz ook niet echt snel reageerden... Derde keer dat ik van jullie diensten gebruik mocht maken, en wederom helemaal alles goed gedaan.... Knap hoor !! Groet, Huub
8,14Gert Janvrijdag 5 maart 2021 14:05
Over onze websiteAlgemene indruk : 8,00Gebruiksgemak : 8,00Vergelijking : 7,00Informatie : 8,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 8,00Deskundigheid medewerkers : 9,00Onze communicatie: 9,00Zou u ons aanraden? ja
Opmerking :
9,86Martijnvrijdag 5 maart 2021 11:51
Over onze websiteAlgemene indruk : 10,00Gebruiksgemak : 10,00Vergelijking : 10,00Informatie : 10,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 9,00Deskundigheid medewerkers : 10,00Onze communicatie: 10,00Zou u ons aanraden? ja
Opmerking :
8,29Barisg01@cs.comdonderdag 4 maart 2021 21:31
Over onze websiteAlgemene indruk : 8,00Gebruiksgemak : 8,00Vergelijking : 8,00Informatie : 8,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 9,00Deskundigheid medewerkers : 9,00Onze communicatie: 8,00Zou u ons aanraden? ja
Opmerking : Zeer plezierig zaken do;. Komen afspraak na en scherpe offerte icm goed advies.
8,43PJ Taselaar woensdag 3 maart 2021 22:41
Over onze websiteAlgemene indruk : 8,00Gebruiksgemak : 8,00Vergelijking : 8,00Informatie : 8,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 7,00Deskundigheid medewerkers : 10,00Onze communicatie: 10,00Zou u ons aanraden? ja
Opmerking : Maarten Docter heeft het verschil gemaakt. Er ging het eea mis maar dankzij zijn prettige wijze van communiceren en verstand van zaken voel ik mij goed geholpen
10,00Chantalwoensdag 3 maart 2021 16:19
Over onze websiteAlgemene indruk : 10,00Gebruiksgemak : 10,00Vergelijking : 10,00Informatie : 10,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 10,00Deskundigheid medewerkers : 10,00Onze communicatie: 10,00Zou u ons aanraden? ja
Opmerking : Geweldige begeleiding bij het afsluiten van een overlijdensrisicoverzekering en hypotheek
laad meer reviews
Contact
Contact
X
Vragen, of advies nodig?

Heb je een vraag of wil je graag advies? Neem contact met ons op. Onze medewerkers helpen je graag!

Bel ons
Vandaag open tot 17:00
Lijfrente & Pensioen 085-760 7600
Hypotheken 085-760 7610
Verzekeringen 085-760 7600
Mail ons
Je ontvangt reactie binnen 2 werkdagen
Lijfrente & Pensioen info@moneywise.nl
Verzekeringen info@moneywise.nl
App ons
Op werkdagen van 9:00 tot 17:00 online 06-835 45 662
Geen koffie, wél een cookie

Op Moneywise.nl regel je je financiële zaken online. Je krijgt bij ons geen koffie, maar we plaatsen wel cookies.

Maak hieronder een keuze voordat je verder gaat.
Of lees ons cookiebeleid

logo Moneywise.nl
... bel ons met al je vragen 085-760 7600
volg ons Moneywise.nl op Facebook Moneywise.nl op LinkedIn Moneywise.nl op Twitter Moneywise.nl op Youtube