Home » Banksparen » Ervaringen van klanten

Ervaring banksparen openen via MoneyWise

Deze ervaringen zijn gedeeld door consumenten die via MoneyWise.nl hun bankspaarrekening hebben geopend.
9,57maandag 14 juni 2021 17:34
Over onze websiteAlgemene indruk : 10,00Gebruiksgemak : 10,00Vergelijking : 10,00Informatie : 10,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 8,00Deskundigheid medewerkers : 9,00Onze communicatie: 10,00Zou u ons aanraden? ja
Opmerking :
7,43Auke Smitzaterdag 12 juni 2021 10:30
Over onze websiteAlgemene indruk : 7,00Gebruiksgemak : 7,00Vergelijking : 7,00Informatie : 7,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 7,00Deskundigheid medewerkers : 9,00Onze communicatie: 8,00Zou u ons aanraden? ja
Opmerking : Weer heel blij met de telefonische manier van handelen. En goed de tijd krijgen om vragen en alternatieven te doorspreken. Ik had wel meer verwacht. Ik moest zelf erachter komen dat de taxatie net te hoog was voor NHG, dit had ik graag gehoord. En de opzegtermijn van de huidige hypotheek was mij niet duidelijk, waardoor ik meer dan een maand later pas alles rond heb. Dit terwijl er duidelijk was dat tijd belangrijk was, en ik het gevoel had dat met de hypotheek offerte het bouwdepot rond was. Gelukkig is alles goed gekomen en heb ik het gevoel het perfect voor elkaar te hebben. ps. ik heb de website niet gebruikt, dus mijn beoordeling voor dat stuk stelt niks voor.
9,71J.h.Bosmavrijdag 11 juni 2021 20:48
Over onze websiteAlgemene indruk : 10,00Gebruiksgemak : 10,00Vergelijking : 10,00Informatie : 10,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 8,00Deskundigheid medewerkers : 10,00Onze communicatie: 10,00Zou u ons aanraden? ja
Opmerking : Zeer tevreden.
8,86W. Meestersvrijdag 11 juni 2021 18:49
Over onze websiteAlgemene indruk : 9,00Gebruiksgemak : 9,00Vergelijking : 9,00Informatie : 9,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 9,00Deskundigheid medewerkers : 9,00Onze communicatie: 8,00Zou u ons aanraden? ja
Opmerking : Had het wel prettig gevonden dat ik eerder van jullie geweten had en wat voor mogelijkheden jullie bieden. Had ik vast een andere keuze gemaakt, als product.
8,00Griffejoenvrijdag 11 juni 2021 13:00
Over onze websiteAlgemene indruk : 8,00Gebruiksgemak : 8,00Vergelijking : 8,00Informatie : 8,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 8,00Deskundigheid medewerkers : 8,00Onze communicatie: 8,00Zou u ons aanraden? ja
Opmerking : Het is alweer 5 maanden geleden dat ik met jullie in contact ben gekomen. Alles is toen goed en vriendelijk verlopen, maar expliciet weet ik het niet meer, vandaar de 8-ten.
8,29Ch deumersdonderdag 10 juni 2021 20:52
Over onze websiteAlgemene indruk : 8,00Gebruiksgemak : 8,00Vergelijking : 8,00Informatie : 8,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 8,00Deskundigheid medewerkers : 9,00Onze communicatie: 9,00Zou u ons aanraden? ja
Opmerking :
7,71donderdag 10 juni 2021 19:35
Over onze websiteAlgemene indruk : 8,00Gebruiksgemak : 7,00Vergelijking : 8,00Informatie : 8,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 7,00Deskundigheid medewerkers : 8,00Onze communicatie: 8,00Zou u ons aanraden? ja
Opmerking :
7,57Anoniemdonderdag 10 juni 2021 19:01
Over onze websiteAlgemene indruk : 8,00Gebruiksgemak : 8,00Vergelijking : 8,00Informatie : 8,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 5,00Deskundigheid medewerkers : 8,00Onze communicatie: 8,00Zou u ons aanraden? ja
Opmerking :
8,00Anoniemdonderdag 10 juni 2021 17:38
Over onze websiteAlgemene indruk : 8,00Gebruiksgemak : 8,00Vergelijking : 8,00Informatie : 8,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 8,00Deskundigheid medewerkers : 8,00Onze communicatie: 8,00Zou u ons aanraden? ja
Opmerking :
9,14Loe ten Catedonderdag 10 juni 2021 15:49
Over onze websiteAlgemene indruk : 10,00Gebruiksgemak : 9,00Vergelijking : 9,00Informatie : 9,00
Over onze dienstverleningAfgesloten via Moneywise? jaPrijs / kwaliteit : 9,00Deskundigheid medewerkers : 9,00Onze communicatie: 9,00Zou u ons aanraden? ja
Opmerking : Ik heb wel een verbeterpunt: Ik vind het erg irritant dat bij het inloggen het vinkje default "aan" staat bij 'deze gegevens onthouden'; Ik moest zoveel vertrouwelijke documenten uploaden dat ik nooit de inlog gegevens wilde onthouden (althans het wachtwoord niet, emailadres zou juist wel fijn zijn). En het overkwam mij meermaals dat ik dan vergat het vinkje weg te halen en dan moest ik weer cookies opruimen etc. Ook zou het handig zijn bij 'dossier bekijken' als er bij de documenten de upload-datum zou staan. Verder erg tevreden!
laad meer reviews
Contact
Contact
X
Vragen, of advies nodig?

Heb je een vraag of wil je graag advies? Neem contact met ons op. Onze medewerkers helpen je graag!

Bel ons
Vandaag open tot 17:00
Lijfrente & Pensioen 085-760 7600
Hypotheken 085-760 7610
Verzekeringen 085-760 7600
Mail ons
Je ontvangt reactie binnen 2 werkdagen
Lijfrente & Pensioen info@moneywise.nl
Verzekeringen info@moneywise.nl
App ons
Op werkdagen van 9:00 tot 17:00 online 06-835 45 662
Geen koffie, wél een cookie

Op Moneywise.nl regel je je financiële zaken online. Je krijgt bij ons geen koffie, maar we plaatsen wel cookies.

Maak hieronder een keuze voordat je verder gaat.
Of lees ons cookiebeleid

logo Moneywise.nl
... bel ons met al je vragen 085-760 7600
volg ons Moneywise.nl op Facebook Moneywise.nl op LinkedIn Moneywise.nl op Twitter Moneywise.nl op Youtube